Καλοκαιρινή Γιορτή ΚΕΑ ΑΜΕΑ

Από το Κέντρο Ειδικής Αγωγής (Αθήνα)
Παρ, 22/06/2018 - 20:00

Οι Καταρτιζόμενοι, το Δ.Σ. και οι Εργαζόμενοι του Κέντρου Επαγγελματικής Αποκατάστασης Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες και οι Φιλοξενούμενοι των Σ.Υ.Δ. «ΑΜΑΛΘΕΙΑ I & II» σας προσκαλούν να παρευρεθείτε στην Καλοκαιρινή Γιορτή τους που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 22/06/2018 και ώρα 20.00 μ.μ.

Λίγα λόγια για το ΚΕΑ ΑΜΕΑ

Το Κέντρο Επαγγελματικής Αποκατάστασης Ατόμων με Ει­δικές Ανάγκες (Κ.Ε­.Α. ΑμΕΑ) ιδρύθηκε το 1993, ως ΝΠΙΔ, φιλανθρωπικό μη κερδοσκοπι­κό Σωματείο, από γονείς ατόμων με νοη­τική υστέρηση, με σκοπό να παρέχει ειδική αγωγή, ψυ­χοκοινωνική στήριξη, κοινωνικοποίηση, ψυχα­γωγία, άθλη­ση, επαγγελματική κα­τάρτιση και αποκα­τάσταση σε άτομα ηλικίας 14 ετών και άνω. Αρχικά, λειτούργησε το ομώνυμο Κέντρο Ημέρας στη Λυκόβρυση Αττικής. Το 2016 μετακόμισε στις νέες εγκαταστάσεις του στο Χαϊδάρι Αττικής. Δείτε την παρουσίαση αναλυτικά στον Οδηγό υπηρεσιών του NOESI.gr στην ιστοσελίδα: https://www.noesi.gr/pronoise/keaath

Συνημμένα αρχεία: 

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Συντονίζουμε δίκτυα

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, προς διευκολύνση ενημέρωσης, υποστήριξης, συμβουλευτικής, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες του είναι δίκτυα, είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.
Βρείτε την Ομάδα σας εδώ.

Η 1η Ημερίδα του είδους!

Σας προσκαλούμε στην ημερίδα για οικογένειες παιδιών με αναπηρία, που οργανώνεται στην Κηφισιά, το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018 στο πλαίσιο του Προγράμματος "ΠΡΟΝΟΗΣΕ+©". Η ημερίδα απευθύνεται σε γονείς και άλλους συγγενείς παιδιών που έλαβαν διάγνωση σχετική με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες ή κάποια αναπηρία.
Μάθετε περισσότερα εδώ.
You must have Javascript enabled to use this form.