Παρουσίαση βιβλίου "Φωνολογική Καλλιέργεια"

Η "Φωνολογική Καλλιέργεια" είναι ένα οργανωμένο λεξικό της ελληνικής γλώσσας, προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις της δουλειάς ενός θεραπευτή του λόγου
Σάββατο, 21 Οκτώβριος, 2017 - 12:00 - 14:00

Σας προσκαλούμε στην παρουσίαση του τρίτομου λεξικού «ΦΩΝΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ», από τον συγγραφέα του έργου κύριο Δημήτρη Παπαντωνίου. Η παρουσίαση θα γίνει στη «Στοά του βιβλίου», Πεσμαζόγλου 5 και Σταδίου, Σάββατο 21 Οκτωβρίου και ώρα 12.00.

Ομιλητές

  • Παπαντωνίου Δημήτρης: Κοινωνιολόγος, Κοινωνικός Λειτουργός
  • Γιαννακόπουλος Δημήτρης: Λογοθεραπευτής
  • Κεχρή Σωτηρία: Ψυχολόγος
  • Κυριακού Θεώνη: Ειδική Παιδαγωγός
  • Γιαννακοπούλου Ξένια: Λογοθεραπεύτρια
  • Τσακίρης Νίκος: Αρχισυντάκτης ‘Έκδοσης

Κατά την παρουσίαση του βιβλίου, οι παρευρισκόμενοι θα μπορούν να λάβουν ειδική έκπτωση -35% στην αρχική τιμή των βιβλίων και δυνατότητα αποπληρωμής με άτοκες δόσεις. Η προσφορά αυτή έχει λήξει!

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Συντονίζουμε δίκτυα

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, προς διευκολύνση ενημέρωσης, υποστήριξης, συμβουλευτικής, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες του είναι δίκτυα, είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.
Βρείτε την Ομάδα σας εδώ.

Οδηγός υπηρεσιών

Κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο η πρόσφατη έκδοση του Οδηγού υπηρεσιών "Εκπαίδευση – Υγεία – Πρόνοια" Ελλάδας και Κύπρου από το NOESI.gr για γονείς, φοιτητές, εθελοντές, επαγγελματίες, εταιρείες ή οργανισμούς. Για να λάβετε δικό σας ηλεκτρονικό αντίγραφο δωρεάν, υποβάλλετε Αίτημα αποστολής Οδηγού υπηρεσιών.
Μάθετε περισσότερα εδώ.
You must have Javascript enabled to use this form.