Παρουσίαση βιβλίου "Φωνολογική Καλλιέργεια"

Η "Φωνολογική Καλλιέργεια" είναι ένα οργανωμένο λεξικό της ελληνικής γλώσσας, προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις της δουλειάς ενός θεραπευτή του λόγου
Σάββατο, 21 Οκτώβριος, 2017 - 12:00 - 14:00

Σας προσκαλούμε στην παρουσίαση του τρίτομου λεξικού «ΦΩΝΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ», από τον συγγραφέα του έργου κύριο Δημήτρη Παπαντωνίου. Η παρουσίαση θα γίνει στη «Στοά του βιβλίου», Πεσμαζόγλου 5 και Σταδίου, Σάββατο 21 Οκτωβρίου και ώρα 12.00.

Ομιλητές

Παρουσίαση βιβλίου Φωνολογική Καλλιέργεια: Λεξικό για θεραπευτές του λόγου (Δημήτρης Παπαντωνίου).

  • Παπαντωνίου Δημήτρης: Κοινωνιολόγος, Κοινωνικός Λειτουργός
  • Γιαννακόπουλος Δημήτρης: Λογοθεραπευτής
  • Κεχρή Σωτηρία: Ψυχολόγος
  • Κυριακού Θεώνη: Ειδική Παιδαγωγός
  • Γιαννακοπούλου Ξένια: Λογοθεραπεύτρια
  • Τσακίρης Νίκος: Αρχισυντάκτης ‘Έκδοσης

Κατά την παρουσίαση του βιβλίου, οι παρευρισκόμενοι θα μπορούν να λάβουν ειδική έκπτωση -35% στην αρχική τιμή των βιβλίων και δυνατότητα αποπληρωμής με άτοκες δόσεις.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το βιβλίο στην διεύθυνση: www.noesi.gr/fonologiki-kalliergeia

Λαμβάνετε ...Nousletter; Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Γιατί συντονίζουμε δίκτυα;

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, ώστε να διευκολύνονται ενημέρωση, υποστήριξη και συμβουλευτική, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση, την επαγγελματική κατάρτιση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.

Βρείτε μια "γειτονιά" εδώ.
 

Νέος Οδηγός "Προνόησε"!

Κυκλοφόρησε η τελευταία έκδοση του Οδηγού υπηρεσιών "Εκπαίδευση - Υγεία - Πρόνοια" Ελλάδας και Κύπρου από το NOESI.gr. Απευθύνεται σε γονείς, φοιτητές, εθελοντές, ιδιώτες επαγγελματίες και στελέχη εταιριών ή οργανισμών. Για να λάβετε ηλεκτρονικό δικό σας αντίγραφο δωρεάν, υποβάλλετε Αίτημα αποστολής Οδηγού υπηρεσιών.

Μάθετε περισσότερα εδώ.