Αναζητάμε ένα laptop Η/Υ για μαθητη με σύνδρομο Asperger

Εικόνα NOESI.gr

Τα καταφέραμε! Έχουμε μία δωρεά ενός μεταχειρισμένου laptop, από ένα μέλος που θέλει να κρατήσει την ανωνυμία του - τον ευχαριστούμε θερμά - καταφέραμε και βγάλαμε μία παπαρατσική φώτο του αντίχειρά του :) Τα καλά νέα μεταφέρονται γρήγορα και έτσι έφτασαν πρώτα (μεσ' τα μεσάνυχτα) στην ιστοσελίδα μας! Αύριο οργανώνουμε την παραλαβή - παράδοση - χωρίς τελετή :) για να φτάσει εκεί που πρέπει, στον μαθητή μας, με την ευχή να πιάσει τόπο σε καλά χέρια και για καλό σκοπό. Δεν τα καταφέραμε! Χωρίς λόγο και αιτία, δεύτερη φορά, μας "πούλησε" στεγνά η διαδικασία. Ενώ είχαμε "ναι, όλο θέρμη" τελικά laptop δεν είδαμε, δεν δωρίσαμε, δεν έφτασε εκεί που πρέπει. Δυστυχώς, όχι μόνο αυτό, αλλά πάγωσε ξανά άδοξα η διαδικασία. Απευθυνθήκαμε και στο ΠΛΑΙΣΙΟ Computers (Turbo X) από όπου δεν πήραμε καν συγκεκριμένη απάντηση στην επιστολή μας, παρά τις υπενθυμίσεις. Ο τρόπος διαχείρισης των αιτημάτων χορηγίας, χρειάζεται βελτίωση στο ΠΛΑΙΣΙΟ. Ευχαριστούμε θερμά πάντως όσους πρότειναν να προσφέρουν χρήματα για την αγορά του υπολογιστή.

Είμαι μέλος του NOESI.gr, θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιο άλλο μέλος ή κάποιος χορηγός θα μπορούσε να προσφέρει ένα υπολογιστή για το γιο μου, για τον οποίο είναι σημαντικό εργαλείο επικοινωνίας (έχει Σύνδρομο Asperger) και δυστυχώς εγώ αυτή τη περίοδο λόγω σοβαρών οικονομικών προβλημάτων δεν έχω τη δυνατότητα να του προσφέρω. Στην περιοχή μας γίνονται εθελοντικά σεμινάρια υπολογιστών αλλά ζητάνε από όσους συμμετέχουν να φέρουν δικό τους υπολογιστή και ο μικρός έδειξε ενδιαφέρον να συμμετέχει γεγονός που θα τον βοηθούσε πολύ στην κοινωνικοποίηση του.

Ευχαριστώ πολύ.

Εάν θέλετε να επικοινωνήσετε σχετικά με την προσφορά αυτή παρακαλούμε επικοινωνήστε με το NOESI.gr από τη σελίδα www.noesi.gr/contact.

Τα στοιχεία επικοινωνίας με το μέλος είναι στη διάθεση του NOESI.gr. 

Σχόλια

Χρήματα για αγορά του Η/Υ

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος

Ευχαριστούμε θερμά τους δύο πατέρες και τη μία μητέρα που έχουν λάβει την πρωτοβουλία να προσφέρουν το ποσό 50 ευρώ και 30 ευρώ και 20 ευρώ για την αγορά του laptop. Δεν έχουμε ακόμη αποδεκτεί τις προσφορές καθώς δεν επαρκούν για την αγορά του Η/Υ και εξετάζουμε ακόμη την περίπτωση της δωρεάς του ως μεταχειρισμένο από κάποιο μέλος ή της δωρεάς από κάποιον χορηγό (εταιρεία). 

Σε περίπτωση που συγκεντρωθεί το ποσό πρώτα από χρηματικές προσφορές των μελών μας, θα εξετάσουμε την περίπτωση να τις αποδεκτούμε (με τα νόμιμα παραστατικά) για να προχωρήσουμε στην αγορά του laptop για τον μαθητή.

Ευχαριστούμε θερμά!

Καλή Κυριακή :)

like1

Δωρεά στους παιδότοπους "Παιδιά, κουμπιά!"

Εικόνα Κωνσταντίνος Λουίζος

Καταρχάς να συγχαρώ τον γονέα που δώρισε το laptop στην μητέρα που το χρειαζότανε για το παιδί της. Μπράβο αγαπητέ κύριε / αγαπητή κυρία!!!!!!!!!!!!!! Μπράβο!!!!!!!!!!!

Κατά δεύτερον, θα ήθελα να δωρίσω ένα μικρό ποσό στους παιδότοπους "Παιδιά, κουμπιά!". Πώς μπορεί να γίνει αυτό;

Καλή σας Κυριακή!!!!

like0

Δωρεά από γονείς και επαγγελματίες

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος

Η συγκεκριμένη δωρεά έγινε από επαγγελματία που ενδιαφέρθηκε για να βοηθήσει την οικογένεια. Τώρα, γενικότερα, οι χρηματικές δωρεές για τους παιδότοπους γίνονται μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό. Δείτε αναλυτικές πληροφορίες στη σελίδα www.noesi.gr/ananoesi.

like0
Διαφήμιση — Ζητήστε προσφορά

Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr | Τι είναι και πώς λειτουργεί;

Εικόνα NOESI.gr

Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr.Το Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr βασίζονται σε μία διαδικτυακή πλατφόρμα τηλεργασίας, προσαρμοσμένη στον τομέα της υγείας και της εκπαίδευσης. Η πλατφόρμα παρέχει πρόσβαση σε εργαλεία που λειτουργούν εξ αποστάσεως, μέσω internet. Το Ψηφιακό Γραφείο μπορεί να συνδέεται και να υποστηρίζεται από τη Γραμματεία του NOESI.gr, ώστε να εμπλουτίζεται διαρκώς με νέο υλικό. Παρέχεται με την τεχνική υποστήριξη της Google.

Εφαρμογές του Ψηφιακού Γραφείου από το NOESI.gr.

Εικόνα συνδέσμου προς επίσκεψη.​ Μάθετε περισσότερα.

Τι είναι και τι παρέχει το Δίκτυο επαγγελματιών (SPECIALS)

Λογότυπο Δικτύου επαγγελματιών SPECIALS ® NOESI.gr.Επαναφέρουμε τον κατάλογο επαγγελματιών, γνωστό με τον διακριτικό τίτλο Δίκτυο SPECIALS®. Ένα δίκτυο διαπιστευμένων μελών εξειδικευμένων σε διάγνωση και αξιολόγηση, εκπαίδευση - αποκατάσταση, υποστήριξη - συμβουλευτική, στους τομείς της ειδικής αγωγής, υγείας και πρόνοιας.

Εικόνα συνδέσμου προς επίσκεψη.​ Μάθετε περισσότερα.
Εικόνα συνδέσμου προς επίσκεψη.​ Βρείτε επαγγελματία.

Διαφήμιση — Ζητήστε προσφορά
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.