Αναζητούμε άτομο για ενισχυτική διδασκαλία και μελέτη στα Μαθηματικά για μαθήτρια 10 ετών με ΕΜΔ (Περιστέρι)

Εικόνα Pro

Αναζητούμε άτομο για μελέτη στα Μαθηματικά, για μαθήτρια ηλικίας 10 ετών, που έχει λάβει διάγνωση "μαθησιακές δυσκολίες" (ΕΔΜ -- ειδικές μαθησιακές δυσκολίες) από το ΚΕΔΔΥ και έχει κάνει επανάληψη του νηπιαγωγείου. Έχει δυσκολία στην κατανόηση και επεξεργασία πληροφοριών και έτσι έχει δυσκολιες στο σχολείο ιδίως στα διαγωνίσματα που δεν ανταποκρίνονταν επαρκως. Παρότι έχει παράλληλη στήριξη, στα Μαθηματικά όμως είναι πίσω σε επίπεδο τάξης. Κατά βάση, χρειάζεται μελέτη / κατ' οίκον ενισχυτική διδασκαλία δυο (2) φορές την εβδομάδα. Περιοχή: Περιστέρι.

(*) Η αγγελία διακινήθηκε προς τα διαπιστευμένα μέλη στις 11/09/2017. Η αγγελία έληξε! Τα στοιχεία επικοινωνίας έχουν αφαιρεθεί.

Δείτε όλες τις αγγελίες. Η νόηση στο διαδίκτυο (noesi.gr) υλοποιεί ένα σύστημα διαπίστευσης των επαγγελματιών - μελών του, ώστε κατ΄αρχάς να διακινεί τις αγγελίες των ιδιωτών εσωτερικά μέσω E-mail. Εάν και εφόσον η θέση δεν καλύπτεται από τα διαπιστευμένα μέλη, τότε με τη συναίνεση των γονέων τα στοιχεία επικοινωνίας ανακοινώνονται δημόσια από τους γονείς - μέλη. Οι αγγελίες προς τα διαπιστευμένα μέλη απευθύνονται προσωπικά και ονομαστικά στους επαγγελματίες, που έχουν διαπιστευτεί από τη νόηση στο διαδίκτυο (noesi.gr). Μπορείτε να διαπιστευτείτε ως επαγγελματίας μέλος του noesi.gr; Μάθετε περισσότερα εδώ.
Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Συντονίζουμε δίκτυα

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, προς διευκολύνση ενημέρωσης, υποστήριξης, συμβουλευτικής, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες του είναι δίκτυα, είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.
Βρείτε την Ομάδα σας εδώ.

Οδηγός υπηρεσιών

Κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο η πρόσφατη έκδοση του Οδηγού υπηρεσιών "Εκπαίδευση – Υγεία – Πρόνοια" Ελλάδας και Κύπρου από το NOESI.gr για γονείς, φοιτητές, εθελοντές, επαγγελματίες, εταιρείες ή οργανισμούς. Για να λάβετε δικό σας ηλεκτρονικό αντίγραφο δωρεάν, υποβάλλετε Αίτημα αποστολής Οδηγού υπηρεσιών.
Μάθετε περισσότερα εδώ.
You must have Javascript enabled to use this form.