Ημερίδα για τη νεανική επιχειρηματικότητα

Εικόνα NOESI.gr

Ημερίδα για τη νεανική επιχειρηματικότητα, στο πλαίσιο της Ελληνικής Προεδρίας της Ε.Ε. διοργανώνει την Τρίτη 11 Μαρτίου τo Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

hmerida

Το Forum θα επιχειρήσει να απαντήσει σε σειρά ερωτημάτων σχετικά με το αποτύπωμα της νεανικής επιχειρηματικότητας στην ελληνική οικονομική και κοινωνική πραγματικότητα σήμερα, τις επιδράσεις της στην απασχόληση – και ειδικότερα, στους πληθυσμούς των νέων επιστημόνων αλλά και στις τοπικές αγορές, τις τάσεις και τις συμπεριφορές που ανιχνεύονται και καταγράφονται, καθώς και σχετικά με τα όρια και οι συσχετίσεις ανάμεσα σε προσωπικές επιλογές, συλλογικές δράσεις και δημόσιες πολιτικές.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί από 10.30 έως τις 14.00,  στην αίθουσα εκδηλώσεων της Γεν. Γραμματείας Ενημέρωσης & Επικοινωνίας/Γεν. Γραμματείας Μέσων Ενημέρωσης (Φραγκούδη 11 και Αλεξ.Πάντου, δίπλα  από το Πάντειο Πανεπιστήμιο).

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Προσέλευση: 10:00

Α΄μέρος 10.30 – 12:00

Η ημερίδα θα ανοίξει με χαιρετισμό του υφυπουργού  Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Κωνσταντίνου Γκιουλέκα.

Το πρώτο πάνελ  έχει θέμα: Νεανική Επιχειρηματικότητα και Ελληνική Πραγματικότητα

Συμμετέχουν: Δημήτρης Καλαβρός, Συνιδρυτής Found.ation και Nest Media, Φάνης Κουτουβέλης, Διευθύνων Σύμβουλος Intale, Δημήτρης Κουτσολιούτσος, Ιδρυτής Farmers Republic, Κυριάκος Πιερρακάκης, Συντονιστής Καινοτομίας AIT, Αλέξανδρος Ρούστας, Επικεφαλής iQbility,Χρήστος Λύτρας, Site Manager Egg

Συντονίζει ο δημοσιογράφος Κώστας Τσαούσης

Παρεμβαίνει ο πρόεδρος του Δ.Σ ΙΝΕΔΙΒΙΜ Φίλιππος Λέντζας

Διάλειμμα:   12:00 – 12:30

Β’ Μέρος : 12:30 – 14:00

Θα ακολουθήσει πάνελ με θέμα: Νεανική Επιχειρηματικότητα και Ευρωπαϊκή Πραγματικότητα

Συμμετέχουν: Σόφη Δασκαλάκη – Μυτιληναίου, Μέλος Δ.Σ. ΣΕΒ Επικεφαλής Τομέα Δράσης «Επιχειρηματικότητα Νέων», Μέλος Δ.Σ. Ομίλου ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ, Γιώργος Καμέτας, ειδικός συνεργάτης  στη Διεύθυνση Συναλλακτικής Τραπεζικής Ομίλου, Εθνικη Τραπεζα Γιώργος Κατσουράνης, Γενικός Διευθυντής του Κέντρου Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας Εξέλιξη Α.Ε., μέλος του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς, Γιώργος Κοτσερίδης, Επίκουρος Καθηγητής Οινολογίας του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Βασίλης Μακιός, Ομότιμος καθηγητής του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Πατρών και υπεύθυνος της Μονάδας Corallia, Θανάσης Σκορδάς, Υφυπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας.

Διαφήμιση — Ζητήστε προσφορά

Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr | Τι είναι και πώς λειτουργεί;

Εικόνα NOESI.gr

Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr.Το Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr βασίζονται σε μία διαδικτυακή πλατφόρμα τηλεργασίας, προσαρμοσμένη στον τομέα της υγείας και της εκπαίδευσης. Η πλατφόρμα παρέχει πρόσβαση σε εργαλεία που λειτουργούν εξ αποστάσεως, μέσω internet. Το Ψηφιακό Γραφείο μπορεί να συνδέεται και να υποστηρίζεται από τη Γραμματεία του NOESI.gr, ώστε να εμπλουτίζεται διαρκώς με νέο υλικό. Παρέχεται με την τεχνική υποστήριξη της Google.

Εφαρμογές του Ψηφιακού Γραφείου από το NOESI.gr.

Εικόνα συνδέσμου προς επίσκεψη.​ Μάθετε περισσότερα.

Τι είναι και τι παρέχει το Δίκτυο επαγγελματιών (SPECIALS)

Λογότυπο Δικτύου επαγγελματιών SPECIALS ® NOESI.gr.Επαναφέρουμε τον κατάλογο επαγγελματιών, γνωστό με τον διακριτικό τίτλο Δίκτυο SPECIALS®. Ένα δίκτυο διαπιστευμένων μελών εξειδικευμένων σε διάγνωση και αξιολόγηση, εκπαίδευση - αποκατάσταση, υποστήριξη - συμβουλευτική, στους τομείς της ειδικής αγωγής, υγείας και πρόνοιας.

Εικόνα συνδέσμου προς επίσκεψη.​ Μάθετε περισσότερα.
Εικόνα συνδέσμου προς επίσκεψη.​ Βρείτε επαγγελματία.

Διαφήμιση — Ζητήστε προσφορά
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.