ΚΕΠΑ: Ανίκανος για κάθε βιοποριστικό επάγγελμα

Εικόνα tinajazz

Αν γνωριζει καποιος, θα ηθελα μια γνωμη. Σε γνωματευση ΚΕΠΑ βαριας αναπηριας, και συγκεκριμενα νοητικης, ο ορος "Ανικανος για καθε βιοποριστικο επαγγελμα" που μπορει να χρησιμευει? Ειναι απαραιτητο να το γραφει? Μπορει στο μελλον να χρειαστει οπουδηποτε?

Ευχαριστω!

Σχόλια

Ανίκανος για κάθε βιοποριστικο επαγγέλμα

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος

Το ανίκανος για κάθε βιοποριστικο επαγγέλμα αναφέρεται μόνο στο 67%  αυτό ίσχυε παλιότερα. Το 80% και άνω είναι πάντα έτσι και δεν αναγράφεται. Το 67% έχει την ιδιαιτεροτητα ότι μπορεί να είναι ικανός ή ανίκανος για βιοποριστικο επάγγελμα.

μακαρι...

Εικόνα tinajazz

μακαρι να εχετε δικιο... καλημερα...

Πότε δικαιούμε να κάνω αίτηση επανεξέτασης στα ΚΕΠΑ;

Εικόνα Μαίρη Κρομμυδα

Πασχω απο τη νοσο του κινητικου νευρωνα με βαρια αναπηρια στα χερια. Δεν μπορω να αυτοεξυπηρετηθω.

Εχω αποφαση ΚΕΠΑ με αναπηρια 70% απο 24/01/2017 μεχρι 31/12/2018. ΟΜΩΣ θεωρω οτι δικαιουμαι ποσοστο 80% και ρωτω ποτε δικαιουμαι να κανω αιτηση επανεξετασης;

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Συντονίζουμε δίκτυα

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, προς διευκολύνση ενημέρωσης, υποστήριξης, συμβουλευτικής, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες του είναι δίκτυα, είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.
Βρείτε την Ομάδα σας εδώ.

Η 1η Ημερίδα του είδους!

Σας προσκαλούμε στην ημερίδα για οικογένειες παιδιών με αναπηρία, που οργανώνεται στην Κηφισιά, το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018 στο πλαίσιο του Προγράμματος "ΠΡΟΝΟΗΣΕ+©". Η ημερίδα απευθύνεται σε γονείς και άλλους συγγενείς παιδιών που έλαβαν διάγνωση σχετική με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες ή κάποια αναπηρία.
Μάθετε περισσότερα εδώ.
You must have Javascript enabled to use this form.