Νεότερα από το μέτωπο των "παροχών" του ΙΚΑ

Εικόνα Αναστασία Θεοδωροπούλου

Ανηκω στο ΙΚΑ Νέου Κοσμου και καταθετω καθε μηνα αποδειξεις για λογοθεραπεια -εργοθεραπεια του γιου μου. Μεχρι Σεπτεμρη παιρναμε τα χρηματα μεσα στον ιδιο μηνα. Απο οτι εμαθα αυτο οφειλεται στην αυτοθυσια υπαλληλου η οποια πηρε απο τοτε δυσμενη μεταθεση. Απο τοτε και μετα πρεπει να παιρνεις ειδικη... σφραγιδα απο την Διευθυντρια του ΙΚΑ οτι θελεις να παρεις τα χρηματα σου νωρις, αν εχεις οικονομικο προβλημα... Λες και ειναι λιγα τα χρηματα που δινεις...

Και αλλη μια ειδικη υπογραφη επειδη προκειται για ποσα ανω των 300€... Γενικα εχουν προσπαθησει να κανουν οτι μπορουν για να μην δωσουν τα χρηματα πισω. Για εμας προκειται για το μοναδικο εσοδο. Διοτι εργαζομαι μονο εγω και τα χρηματα οταν πληρωνομαι τα δινω αμεσως στο κεντρο του γιου μου.

Δεν μπορω να φανταστω τι θα γινει απο εδω και περα. Ειναι κατι που δικαιουμαστε τελικα η όχι;;;;; Γιατι αν ειναι να δινουνε τα αναγκαια για εμας χρηματα οποτε και αν θελει ο καθε υπαλληλος ή η καθε... στραβοξυπνημενη διευθυντρια τοτε η δεν θα πληρωσω ξανα το κεντρο αμεσα ή ποτε ή θα κλεψω καμια τραπεζα... Γιατι τον μικρο δεν θελω με τιποτα να τον σταματησω απο τα μαθηματα. Ειναι στην πιο κρισιμη φαση τωρα 2. 5 ετων και δεν σκοπευω να μην του δωσω ολα τα απαραιτητα επειδη ειναι ολοι η...οι.

Σχόλια

Παροχες ΙΚΑ

Εικόνα Γιάννης_1970

  Εκτος απο το ΙΚΑ δειτε και το θεμα προνοιακων επιδοματων για αυτισμο.

like0
Διαφήμιση — Ζητήστε προσφορά

Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr | Τι είναι και πώς λειτουργεί;

Εικόνα NOESI.gr

Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr.Το Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr βασίζονται σε μία διαδικτυακή πλατφόρμα τηλεργασίας, προσαρμοσμένη στον τομέα της υγείας και της εκπαίδευσης. Η πλατφόρμα παρέχει πρόσβαση σε εργαλεία που λειτουργούν εξ αποστάσεως, μέσω internet. Το Ψηφιακό Γραφείο μπορεί να συνδέεται και να υποστηρίζεται από τη Γραμματεία του NOESI.gr, ώστε να εμπλουτίζεται διαρκώς με νέο υλικό. Παρέχεται με την τεχνική υποστήριξη της Google.

Εφαρμογές του Ψηφιακού Γραφείου από το NOESI.gr.

Εικόνα συνδέσμου προς επίσκεψη.​ Μάθετε περισσότερα.

Τι είναι και τι παρέχει το Δίκτυο επαγγελματιών (SPECIALS)

Λογότυπο Δικτύου επαγγελματιών SPECIALS ® NOESI.gr.Επαναφέρουμε τον κατάλογο επαγγελματιών, γνωστό με τον διακριτικό τίτλο Δίκτυο SPECIALS®. Ένα δίκτυο διαπιστευμένων μελών εξειδικευμένων σε διάγνωση και αξιολόγηση, εκπαίδευση - αποκατάσταση, υποστήριξη - συμβουλευτική, στους τομείς της ειδικής αγωγής, υγείας και πρόνοιας.

Εικόνα συνδέσμου προς επίσκεψη.​ Μάθετε περισσότερα.
Εικόνα συνδέσμου προς επίσκεψη.​ Βρείτε επαγγελματία.

Διαφήμιση — Ζητήστε προσφορά
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.