Παράλληλη στήριξη για Α' δημοτικου (Νέα Φιλοθέη, 2020-2021)

Εικόνα Ekrom

Αναζητώ ειδική παιδαγωγό για παράλληλη στήριξη σε κοριτσάκι 6 ετών με ήπια ΔΑΔ για την Α δημοτικού 2020-2021. Εμπειρία επιθυμητή. Περιοχή: Αμπελόκηποι, Νέα Φιλοθέη, Αθήνα.

Η θέση αυτή καλύφθηκε!

Η αγγελία διακινήθηκε προς τα διαπιστευμένα μέλη στις 20/05/2020.

Δείτε όλες τις αγγελίες. Για πρόσβαση στα στοιχεία επικοινωνίας των αγγελιών, διαπιστευθείτε ως επαγγελματίας. Μάθετε περισσότερα.

Σχόλια

Θα με ενδιέφερε η

Εικόνα Aimchr01

Θα με ενδιέφερε η συγκεκριμένη θέση.

like0

Μαρία Ιωάννα Σκανδαλέλλη [δεν εγκρίθηκε!]

Εικόνα Μαρία Ιωάννα Σκανδαλέλλη

Καλησπέρα! Είμαι η Μαριάννα, είμαι ειδική παιδαγωγός και θα με ενδιέφερε να συνεργαστούμε από τη νέα σχολική χρονιά. Επειδή δεν βλέπω κάποιο στοιχείο επικοινωνίας, αν θέλετε μπορείτε να επικοινωνήσετε εσείς μαζί μου στο mail μου: skanmr@hotmail.com :) Σας ευχαριστώ!

like0

Ενδιαφέρομαι για μελλοντική συνεργασία

Εικόνα Αγγελική Αμπελιώτη

Καλησπέρα σας θα ενδιαφερομουν να αναλάβω το παιδί τη νέα χρονιά. Μπορώ να σας στείλω το βιογραφικό μου μέσω email. Είμαι εκπαιδευτικός και σύμβουλος ψυχικής υγείας!

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

like0

Άρτεμις Κωνσταντίνου [δεν εγκρίθηκε!]

Εικόνα Άρτεμις Κωνσταντίνου

Καλησπέρα, σε περιπτωση που δεν έχετε βρει παραλληλη στήριξη ως τωρα, θα ενδιαφερόμουν για μια συνεργασία! Είμαι ειδικός παιδαγωγος με εξειδίκευση στην παιδοψυχολογια! Αν επιθυμείτε, επικοινωνήστε μαζί μου! 

Σας ευχαριστήσω! 

like0
Διαφήμιση — Ζητήστε προσφορά

Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr | Τι είναι και πώς λειτουργεί;

Εικόνα NOESI.gr

Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr.Το Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr βασίζονται σε μία διαδικτυακή πλατφόρμα τηλεργασίας, προσαρμοσμένη στον τομέα της υγείας και της εκπαίδευσης. Η πλατφόρμα παρέχει πρόσβαση σε εργαλεία που λειτουργούν εξ αποστάσεως, μέσω internet. Το Ψηφιακό Γραφείο μπορεί να συνδέεται και να υποστηρίζεται από τη Γραμματεία του NOESI.gr, ώστε να εμπλουτίζεται διαρκώς με νέο υλικό. Παρέχεται με την τεχνική υποστήριξη της Google.

Εφαρμογές του Ψηφιακού Γραφείου από το NOESI.gr.

Εικόνα συνδέσμου προς επίσκεψη.​ Μάθετε περισσότερα.

Τι είναι και τι παρέχει το Δίκτυο επαγγελματιών (SPECIALS)

Λογότυπο Δικτύου επαγγελματιών SPECIALS ® NOESI.gr.Επαναφέρουμε τον κατάλογο επαγγελματιών, γνωστό με τον διακριτικό τίτλο Δίκτυο SPECIALS®. Ένα δίκτυο διαπιστευμένων μελών εξειδικευμένων σε διάγνωση και αξιολόγηση, εκπαίδευση - αποκατάσταση, υποστήριξη - συμβουλευτική, στους τομείς της ειδικής αγωγής, υγείας και πρόνοιας.

Εικόνα συνδέσμου προς επίσκεψη.​ Μάθετε περισσότερα.
Εικόνα συνδέσμου προς επίσκεψη.​ Βρείτε επαγγελματία.

Διαφήμιση — Ζητήστε προσφορά
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.