Παράλληλη στήριξη για μαθητή ΣΤ Δημοτικού με φοβίες (Ν. Ηράκλειο)

Εικόνα Carer

Αναζητούμε άτομα για μαθητή ΣΤ' Δημοτικού που χρειάζεται παράλληλη στήριξη. Ο μικρός πάσχει ο φοβίες και έχει μαθησιακές δυσκολίες (πιθανώς λόγω της συχνής του απουσίας από το σχολείο). Η οικογένεια μένει στο Ν. Ηράκλειο. Το ωράριο είναι 08:00 - 13:15 καθημερινά. Το άτομο που θα αναλάβει, είναι σημαντικό να δώσει μεγάλη έμφαση στο παιδαγωγικό κομμάτι, τόσο στον μαθησιακό τομέα όσο και στον κοινωνικό τομέα, καθώς ο μαθητής χρειάζεται ώθηση για να βοηθηθεί να ενταχθεί στην σχολική κοινότητα.

Η αγγελία έληξε! Τα στοιχεία επικοινωνίας έχουν αφαιρεθεί.

Δείτε όλες τις αγγελίες. Το NOESI.gr υλοποιεί ένα σύστημα διαπίστευσης των επαγγελματιών - μελών του ώστε να διακινεί τις αγγελίες εσωτερικά, ενώ παράλληλα παρουσιάζει online το βιογραφικό και το επαγγελματικό προφίλ των διαθέσιμων μελών. Λάβετε τις αγγελίες με στοιχεία επικοινωνίας στο E-mail σας, καθημερινά: Μάθετε περισσότερα εδώ.
Λαμβάνετε ...Nousletter; Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Γιατί συντονίζουμε δίκτυα;

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, προς διευκολύνση ενημέρωσης, υποστήριξης, συμβουλευτικής, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες του είναι δίκτυα, είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.
Βρείτε την Ομάδα σας εδώ.

Οδηγός υπηρεσιών

Κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο η πρόσφατη έκδοση του Οδηγού υπηρεσιών "Εκπαίδευση – Υγεία – Πρόνοια" Ελλάδας και Κύπρου από το NOESI.gr για γονείς, φοιτητές, εθελοντές, επαγγελματίες, εταιρείες ή οργανισμούς. Για να λάβετε δικό σας ηλεκτρονικό αντίγραφο δωρεάν, υποβάλλετε Αίτημα αποστολής Οδηγού υπηρεσιών.
Μάθετε περισσότερα εδώ.
You must have Javascript enabled to use this form.