Παράλληλη στήριξη σε μαθητή Α' Δημοτικού με ΔΑΦ (Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη, 2018-2019)

Ζητείται ειδικός για παράλληλη στήριξη στο γιο μας, 6 ετών, ο οποίος είναι στο φάσμα του αυτισμού (ΔΑΦ), για το σχολικό έτος 2018-2019. Θα παρακολουθήσει την πρώτη τάξη Δημοτικού στην περιοχή της Καλαμαριάς. Επιθυμητή η ύπαρξη μπλοκ παροχής υπηρεσιών.

Η αγγελία διακινήθηκε προς τα διαπιστευμένα μέλη στις 05/06/2018. Με αίτημα του πατέρα του παιδιού στις 15/06/2018, τα στοιχεία της αγγελίας είναι διαθέσιμα σε όλους τους επισκέπτες της ιστοσελίδας.

Επικοινωνία:

Δείτε όλες τις αγγελίες. Το NOESI.gr υλοποιεί ένα σύστημα διαπίστευσης των επαγγελματιών, ώστε να διακινεί τα στοιχεία επικοινωνίας των αγγελιών. Για πρόσβαση στις αγγελίες, διαπιστευθείτε ως επαγγελματίας. Μάθετε περισσότερα.

Δίκτυο διαπιστευμένων μελών NOESI.gr (PRO)

Εικόνα NOESI.gr

Λογότυπο Καταλόγου PRO επαγγελματιών του NOESI.gr.Οι διαπιστευμένοι επαγγελματίες είναι μέλη του NOESI.gr, που ειδικεύονται στο τρίπτυχο Εκπαίδευση - Υγεία - Πρόνοια, παρέχοντας υπηρεσίες ιδιωτικά. Για άτομα με μεγάλη εξειδίκευση, παραθέτουμε το προφίλ των μελών που έχουν ενταχθεί με επιτυχία στο Δίκτυο εξειδικευμένων επαγγελματιών "SPECIALS". Μελετήστε βιογραφικά και προφίλ, επικοινωνήσετε με τους επαγγελματίες.

Νέα διαπιστευμένα μέλη! Κατσουράνη Θεοδώρα, Θεολόγος - Ειδ. Παιδαγωγός. Μπιμπίρη Ελένη, Μαθηματικός - Ειδ. Παιδαγωγός. Πούλιου - Κάτσου Ελένη και Αϊτάκης Κωνσταντίνος, Ψυχολόγοι. Δημόπουλος Φίλιππος - Οδυσσέας, Καθηγητής Ειδ. Φυσικής Αγωγής.

Βρείτε επαγγελματία. ► Διαπιστευτείτε.

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Συντονίζουμε δίκτυα

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, προς διευκολύνση ενημέρωσης, υποστήριξης, συμβουλευτικής, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες του είναι δίκτυα, είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.
Βρείτε την Ομάδα σας εδώ.

Οδηγός υπηρεσιών

Κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο η πρόσφατη έκδοση του Οδηγού υπηρεσιών "Εκπαίδευση – Υγεία – Πρόνοια" Ελλάδας και Κύπρου από το NOESI.gr για γονείς, φοιτητές, εθελοντές, επαγγελματίες, εταιρείες ή οργανισμούς. Για να λάβετε δικό σας ηλεκτρονικό αντίγραφο δωρεάν, υποβάλλετε Αίτημα αποστολής Οδηγού υπηρεσιών.
Μάθετε περισσότερα εδώ.
You must have Javascript enabled to use this form.