Πληροφορίες για το Οικοτροφείο Μπλαζάκη

Εικόνα Margal

Θα ήθελα πληροφορίες για όποιον γνωρίζει για την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών στο Οικοτροφείο Μπλαζακη στη Γλυφάδα.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων. 

Σχόλια

Πληροφορίες για το Ίδρυμα Μπλαζάκη

Εικόνα Χαρίκλεια Μυττα

Το Ίδρυμα δέχεται άτομα από 15 ετών και άνω. Οι συνθήκες διαβίωσης είναι αξιοπρεπείς, το προσωπικό φροντίζει τους τροφιμους, η ποιοτητα της εστιασης πολυ καλη, το κτήριο βρίσκεται εντός του αστικού ιστού. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μου.

like1

Έχετε προσωπική εμπειρία;

Εικόνα Margal

Έχετε προσωπική εμπειρία; Ενδιαφέρομαι για το οικοτροφείο και όχι για το κέντρο ημέρας. Θα ήθελα να ξέρω αν υπάρχουν στοιχειώδεις αξιοπρεπείς συνθήκες και υπηρεσίες. Σας ευχαριστώ πολύ.

like2

Πληροφορίες για το Ίδρυμα Μπλαζάκη

Εικόνα Χαρίκλεια Μυττα

Η εκτίμηση μου για  τις συνθήκες διαβίωσης στο Οικοτροφείο είναι αποτέλεσμα προσωπικής εμπειρίας.  Οι συνθήκες διαβίωσης στο Κέντρο είναι αξιοπρεπείς και ανθρώπινες. 

Σας εύχομαι καλή τύχη.

like2

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ !

Εικόνα Margal

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ ! Καλή συνέχεια !

like1
Διαφήμιση — Ζητήστε προσφορά

Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr | Τι είναι και πώς λειτουργεί;

Εικόνα NOESI.gr

Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr.Το Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr βασίζονται σε μία διαδικτυακή πλατφόρμα τηλεργασίας, προσαρμοσμένη στον τομέα της υγείας και της εκπαίδευσης. Η πλατφόρμα παρέχει πρόσβαση σε εργαλεία που λειτουργούν εξ αποστάσεως, μέσω internet. Το Ψηφιακό Γραφείο μπορεί να συνδέεται και να υποστηρίζεται από τη Γραμματεία του NOESI.gr, ώστε να εμπλουτίζεται διαρκώς με νέο υλικό. Παρέχεται με την τεχνική υποστήριξη της Google.

Εφαρμογές του Ψηφιακού Γραφείου από το NOESI.gr.

Εικόνα συνδέσμου προς επίσκεψη.​ Μάθετε περισσότερα.

Τι είναι και τι παρέχει το Δίκτυο επαγγελματιών (SPECIALS)

Λογότυπο Δικτύου επαγγελματιών SPECIALS ® NOESI.gr.Επαναφέρουμε τον κατάλογο επαγγελματιών, γνωστό με τον διακριτικό τίτλο Δίκτυο SPECIALS®. Ένα δίκτυο διαπιστευμένων μελών εξειδικευμένων σε διάγνωση και αξιολόγηση, εκπαίδευση - αποκατάσταση, υποστήριξη - συμβουλευτική, στους τομείς της ειδικής αγωγής, υγείας και πρόνοιας.

Εικόνα συνδέσμου προς επίσκεψη.​ Μάθετε περισσότερα.
Εικόνα συνδέσμου προς επίσκεψη.​ Βρείτε επαγγελματία.

Διαφήμιση — Ζητήστε προσφορά
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.