Προκήρυξη θέσεων στη Σχολή Επαγγελματικής Κατάρτισης ΑΜΕΑ

Εικόνα Pro

Ακολουθεί μία συνοπτική ενημέρωση για την προκήρυξη του ΟΑΕΔ για θέσεις εργασίας στην Επαγγελματική Σχολή ΑμεΑ. Διάρκεια υποβολής αιτήσεων έως την ∆ευτέρα 10/07/2017. -- Η προκήρυξη αυτή έληξε. 

Τα σχετικά συνημμένα αρχεία (αναλυτκή προκήρυξη και έντυπο αίτησης) απεστάλησαν προς τα διαπιστευμένα μέλη στις 05/07/2017.

Ο Οργανισμός Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (Ο.Α.Ε.Δ.) προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες των προγραμμάτων κατάρτισης της Σχολής Επαγγελματικής Κατάρτισης ΑΜΕΑ Αθηνών, σε ωρομίσθιο διδακτικό και ειδικό εκπαιδευτικό επιστημονικό προσωπικό, με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας ορισμένου χρόνου, για το σχολικό έτος 2017-2018.

1. Πηλοπλαστική – Τουριστικά κεραμικά 
2. Αγιογραφία
3. Δερμάτινων ειδών
4. Ξυλουργική
5. Διοικητικό και Οικονομικό Στέλεχος (Τηλεκατάρτιση)
6. Κατασκευή – Σχεδιασμός Ιστοσελίδων
7. Υπάλληλος Μηχανογραφημένου Λογιστηρίου

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τη ΣΧΟΛΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΑΜΕΑ του ΟΑΕΔ στην παρουσίαση του Οδηγού υπηρεσιών του NOESI.gr στην ιστοσελίδα www.noesi.gr/pronoise/oaed

Κατάλογος διαπιστευμένων μελών - επαγγελματιών σε Εκπαίδευση, Υγεία, Πρόνοια (PRO)

Εικόνα NOESI.gr

Δίνουμε τη μέγιστη δυνατή ώθηση στις διαπιστεύσεις, εν όψει του κύματος νέων αγγελιών τον Αύγουστο!

Παρουσιάζουμε νέα μέλη: Την Ανδρομάχη Παπαδοπούλου, Φιλόλογο, τη Μαρία - Δωροθέα Ντόκολα, Ψυχολόγο - Ειδική Παιδαγωγό (MSc), Ευτυχία Νίκου, Δασκάλα - Εμψυχώτρια θεατρικού παιχνιδιού (MSc), στην Αττική. Την Ελένη Γάτσου, Φιλόλογο (Ιστορικό) - Ειδική Παιδαγωγό, στη Νάουσα (Ημαθία). Τον Θεόδωρο Ρωμανό, Δάσκαλο Ειδικής Αγωγής Εκπαίδευσης - Προπονητή Σκακιού, και τη Νικολέττα Ρουμελιώτη, στη Θεσσαλονίκη.

Λογότυπο Καταλόγου PRO επαγγελματιών του NOESI.gr.Ο κατάλογος με τον διακριτικό τίτλο "PRO" παρουσιάζει επαγγελματίες και τελειόφοιτους, που ειδικεύονται στο τρίπτυχο Εκπαίδευση - Υγεία - Πρόνοια, παρέχοντας υπηρεσίες κατ' οίκον ή ιδιωτικά.

Βρείτε επαγγελματία. ► Διαπιστευτείτε.

Λαμβάνετε το ...Nousletter; Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας παρακάτω.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Γιατί συντονίζουμε δίκτυα;

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων και οικογενειών, ώστε να διευκολύνονται η ενημέρωση, η υποστήριξη και η συμβουλευτική με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση, την επαγγελματική κατάρτιση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες είναι "γειτονιές" πανελλαδικά. Ενημερώστε, ρωτήστε, αναζητήστε.

Βρείτε μια "γειτονιά" εδώ.
 

Νέος Οδηγός "Προνόησε"!

Κυκλοφόρησε ο Οδηγός υπηρεσιών "Εκπαίδευση - Υγεία - Πρόνοια" σε Ελλάδα και Κύπρο, με τον διακριτικό τίτλο "Προνόησε". Διατίθεται δωρεάν σε ηλεκτρονική ή έντυπη έκδοση. Απευθύνεται σε γονείς, φοιτητές, εθελοντές, ιδιώτες επαγγελματίες και στελέχη εταιριών ή οργανισμών. Λάβετε την αναλυτική πανελλαδική έκδοση ή την έκδοση ...τσέπης της περιοχής σας!

Μπορώ να συνδράμω τον Οδηγό;