Προκήρυξη θέσεων στη Σχολή Επαγγελματικής Κατάρτισης ΑΜΕΑ

Εικόνα Pro

Ακολουθεί μία συνοπτική ενημέρωση για την προκήρυξη του ΟΑΕΔ για θέσεις εργασίας στην Επαγγελματική Σχολή ΑμεΑ. Διάρκεια υποβολής αιτήσεων έως την ∆ευτέρα 10/07/2017. -- Η προκήρυξη αυτή έληξε. 

Τα σχετικά συνημμένα αρχεία (αναλυτκή προκήρυξη και έντυπο αίτησης) απεστάλησαν προς τα διαπιστευμένα μέλη στις 05/07/2017.

Ο Οργανισμός Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (Ο.Α.Ε.Δ.) προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες των προγραμμάτων κατάρτισης της Σχολής Επαγγελματικής Κατάρτισης ΑΜΕΑ Αθηνών, σε ωρομίσθιο διδακτικό και ειδικό εκπαιδευτικό επιστημονικό προσωπικό, με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας ορισμένου χρόνου, για το σχολικό έτος 2017-2018.

1. Πηλοπλαστική – Τουριστικά κεραμικά 
2. Αγιογραφία
3. Δερμάτινων ειδών
4. Ξυλουργική
5. Διοικητικό και Οικονομικό Στέλεχος (Τηλεκατάρτιση)
6. Κατασκευή – Σχεδιασμός Ιστοσελίδων
7. Υπάλληλος Μηχανογραφημένου Λογιστηρίου

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τη ΣΧΟΛΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΑΜΕΑ του ΟΑΕΔ στην παρουσίαση του Οδηγού υπηρεσιών του NOESI.gr στην ιστοσελίδα www.noesi.gr/pronoise/oaed

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Συντονίζουμε δίκτυα

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, προς διευκολύνση ενημέρωσης, υποστήριξης, συμβουλευτικής, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες του είναι δίκτυα, είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.
Βρείτε την Ομάδα σας εδώ.

Οδηγός υπηρεσιών

Κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο η πρόσφατη έκδοση του Οδηγού υπηρεσιών "Εκπαίδευση – Υγεία – Πρόνοια" Ελλάδας και Κύπρου από το NOESI.gr για γονείς, φοιτητές, εθελοντές, επαγγελματίες, εταιρείες ή οργανισμούς. Για να λάβετε δικό σας ηλεκτρονικό αντίγραφο δωρεάν, υποβάλλετε Αίτημα αποστολής Οδηγού υπηρεσιών.
Μάθετε περισσότερα εδώ.
You must have Javascript enabled to use this form.