Προκήρυξη θέσης για Κοινωνικό Λειτουργό στο Δήμο Νεάπολης - Συκεών

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος

Για τη λειτουργία της δομής του Κοινωνικού Παντοπωλείου, το Κέντρο Εργάνη προτίθεται να προσλάβει 1 άνεργο/η νέο/α κάτω των 30 ετών, με ειδικότητα κοινωνικού λειτουργού, που θα απασχοληθεί στο Κοινωνικό Παντοπωλείο από την ήμερα της αναγγελίας πρόσληψης του και μέχρι τις 27/03/2015 με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας ορισμένου χρόνου και πλήρους απασχόλησης.

Το Κέντρο Εργάνη υλοποιεί ως δικαιούχος φορέας σε συνεργασία με το Δήμο Νεάπολης - Συκεών, το έργο «ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΑΜΕΣΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ - ΣΥΚΕΩΝ», όπως αυτό εγκρίθηκε από τη Γενική Γραμματεία Διαχείρισης Κοινοτικών και Άλλων Πόρων του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας στο πλαίσιο του Ε.Π. "ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ", το οποίο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο.

Η υλοποίηση του συγκεκριμένου έργου αφορά στην λειτουργία 6 κοινωνικών δομών στο Δήμο Νεάπολης – Συκεών: Κοινωνικό Παντοπωλείο, Δομές Παροχής Σίτισης, Γραφείο Διαμεσολάβησης, Κοινωνικό Φαρμακείο, Δημοτικό Λαχανόκηπο και Τράπεζα Χρόνου.

Όσοι και όσες ενδιαφέρονται για την θέση αυτή μπορούν από τις 10 Μαρτίου 2014 έως και τις 24 Μαρτίου  2014 να υποβάλλουν αίτηση ενδιαφέροντος, συνοδευόμενη από τα απαραίτητα δικαιολογητικά, και να τα καταθέσουν στην έδρα του Κέντρου Εργάνη, οδός Καραβαγγέλη 1, 56625 Συκιές, Θεσσαλονίκη.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ / ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ

Α) Ηλικία κάτω των 30 ετών

Β) Να είναι άνεργοι/ες με δελτίο ανεργίας σε ισχύ ή βεβαίωση εγγραφής σε ειδικούς καταλόγους του ΟΑΕΔ (για τις περιπτώσεις των νέων επιστημόνων)

Γ) Να διαθέτουν Ερασιτεχνικό Δίπλωμα οδήγησης

Δ) Για τους άνδρες υποψηφίους εκπλήρωση των στρατιωτικών τους υποχρεώσεων

Ε) Ύπαρξη Πτυχίων/Διπλωμάτων/Τίτλων σπουδών ορίζονται ως εξής:

1) Κοινωνικός/η λειτουργός ΠΕ/ΤΕ

Α. Άδεια άσκησης επαγγέλματος Κοινωνικής Εργασίας ή Κοινωνικού Λειτουργού και

Β. Πτυχίο ή δίπλωμα Κοινωνικής Εργασίας ή Κοινωνικής Διοίκησης με κατεύθυνση Κοινωνικής Εργασίας ΑΕΙ ή το ομώνυμο πτυχίο ή δίπλωμα Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (Ε.Α.Π) ΑΕΙ ή Προγραμμάτων Σπουδών Επιλογής (Π.Σ.Ε) ΑΕΙ της ημεδαπής ή ισότιμος τίτλος σχολών της ημεδαπής ή αλλοδαπής, αντίστοιχης ειδικότητας ή Πτυχίο ή δίπλωμα τμήματος Κοινωνικής Εργασίας ΤΕΙ ή το ομώνυμο πτυχίο ή δίπλωμα Προγραμμάτων Σπουδών Επιλογής (Π.Σ.Ε.) ΤΕΙ ή αντίστοιχο κατά ειδικότητα πτυχίο ή δίπλωμα ΤΕΙ ή Προγραμμάτων Σπουδών Επιλογής (Π.Σ.Ε.) ΤΕΙ της ημεδαπής ή ισότιμος τίτλος σχολών της ημεδαπής ή αλλοδαπής, αντίστοιχης ειδικότητας ή το ομώνυμο ή αντίστοιχο κατά ειδικότητα πτυχίο ΚΑΤΕΕ ή ισότιμος τίτλος της ημεδαπής ή αλλοδαπής, αντίστοιχης ειδικότητας.

Γ. Με καλή γνώση μιας τουλάχιστον ξένης γλώσσας (αγγλικής ή γαλλικής ή γερμανικής)

Δ. Με γνώση χειρισμού Η/Υ στα αντικείμενα, (α) επεξεργασίας κειμένων, (β) υπολογιστικών φύλλων και (γ) υπηρεσιών διαδικτύου

ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ ΚΡΙΤΗΡΙΩΝ

Α. ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ

1. ΒΑΘΜΟΣ ΒΑΣΙΚΟΥ ΤΙΤΛΟΥ: οι μονάδες του βασικού τίτλου πολλαπλασιάζονται με το 25

2. ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ (κατ’ ανώτατο 150 μονάδες)

  • Ύπαρξη Μεταπτυχιακού Διπλώματος σε σχετικό αντικείμενο: 100 μονάδες
  • Ύπαρξη Δεύτερου σχετικού πτυχίου: 50 μονάδες
  • Ύπαρξη Μεταπτυχιακού Διπλώματος σε μη συναφές αντικείμενο: 50 μονάδες

3. ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ σε συναφές αντικείμενο: 2 μονάδες για κάθε 50 ώρες κατάρτισης με ανώτατο όριο τις 100 μονάδες.

4. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΧΕΤΙΚΗ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ: 4 μονάδες ανά μήνα εμπειρίας με ανώτατο όριο τους 60 μήνες

5. ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΧΕΤΙΚΗ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ: 1 μονάδα ανά μήνα εμπειρίας με ανώτατο όριο τους 60 μήνες

Β. ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ

1. ΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ: 10 μονάδες για κάθε μήνα ανεργίας, με ανώτατο όριο τους 24 μήνες

2. ΑΝΗΛΙΚΑ ΤΕΚΝΑ: 20 μονάδες για κάθε τέκνο μέχρι τα 4-ανώτατο όριο μοριοδότησης

3. ΥΨΟΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ

4. Μέλος ευπαθών κοινωνικά ομάδων / ειδικών ομάδων 50 μόρια

Γ. ΕΙΔΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ

300 μόρια: εντοπιότητα σε επίπεδο Δήμου (στην προκειμένη περίπτωση βεβαίωση μόνιμης κατοικίας από το δήμο Νεάπολης-Συκεών)

Έως 600 μόρια: Συνέντευξη (επαληθεύονται τα τυπικά προσόντα και αξιολογούνται οι επικοινωνιακές δεξιότητες, η ευαισθησία σε κοινωνικά θέματα, η επαγγελματική ευελιξία και προσαρμοστικότητα, η ικανότητα ανάληψης πρωτοβουλιών κ.ά.)

Κατηγορία: Δελτίο Τύπου Πηγή: Κέντρο Εργάνη

Διαφήμιση — Ζητήστε προσφορά

Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr | Τι είναι και πώς λειτουργεί;

Εικόνα NOESI.gr

Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr.Το Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr βασίζονται σε μία διαδικτυακή πλατφόρμα τηλεργασίας, προσαρμοσμένη στον τομέα της υγείας και της εκπαίδευσης. Η πλατφόρμα παρέχει πρόσβαση σε εργαλεία που λειτουργούν εξ αποστάσεως, μέσω internet. Το Ψηφιακό Γραφείο μπορεί να συνδέεται και να υποστηρίζεται από τη Γραμματεία του NOESI.gr, ώστε να εμπλουτίζεται διαρκώς με νέο υλικό. Παρέχεται με την τεχνική υποστήριξη της Google.

Εφαρμογές του Ψηφιακού Γραφείου από το NOESI.gr.

Εικόνα συνδέσμου προς επίσκεψη.​ Μάθετε περισσότερα.

Τι είναι και τι παρέχει το Δίκτυο επαγγελματιών (SPECIALS)

Λογότυπο Δικτύου επαγγελματιών SPECIALS ® NOESI.gr.Επαναφέρουμε τον κατάλογο επαγγελματιών, γνωστό με τον διακριτικό τίτλο Δίκτυο SPECIALS®. Ένα δίκτυο διαπιστευμένων μελών εξειδικευμένων σε διάγνωση και αξιολόγηση, εκπαίδευση - αποκατάσταση, υποστήριξη - συμβουλευτική, στους τομείς της ειδικής αγωγής, υγείας και πρόνοιας.

Εικόνα συνδέσμου προς επίσκεψη.​ Μάθετε περισσότερα.
Εικόνα συνδέσμου προς επίσκεψη.​ Βρείτε επαγγελματία.

Διαφήμιση — Ζητήστε προσφορά
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.