Πρόσκληση για υποβολή αιτήσεων για ένταξη σε απογευματινό πρόγραμμα διημέρευσης

Το Κέντρο Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας ΑμεΑ (Νοητική Υστέρηση ή/και ΔΑΦ) στον Πειραιά, του Σωματείου Ναυτικών Γονέων παιδιών με ειδικές ανάγκες "Αργώ", θα δέχεται αιτήσεις για ένταξη σε απογευματινό πρόγραμμα διημέρευσης, έως την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017. Δικαιούχοι άτομα με Νοητική Αναπηρία ή/και ΔΑΦ, κάτοικοι Πειραιά και όμορων Δήμων.

Επικοινωνία — Πληροφορίες

Περισσότερες πληροφορίες στο συνημμένο αρχείο (βλ. παρακάτω) και στα τηλέφωνα: 2104200434, 2104210096, 2104208879 ή στην ιστοσελίδα του Σωματείου www.argonauts.gr

Λίγα λόγια για το Σωματείο

Το Σωματείο Ναυτικών Γονέων Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες με την επωνυ­μία "Αρ­γώ" ιδρύθηκε το 1985, με πρωτοβουλία μητέρων παιδιών με ειδικές ανάγκες, συ­ζύγους ναυτικών. Είναι ΝΠΙΔ, ειδικώς ανα­γνωρισμένο ως φι­λανθρωπικό Σωμα­τείο, εποπτεύεται από το Υπουργείο Υγείας. Προσφέρει εκ­παίδευση σε άτομα με νοητική υστέρηση. Σήμερα, λειτουργεί Κέντρο Διη­μέρευσης & Ημερήσιας Φροντίδας ΑμεΑ, Οικοτρο­φείο και Εξειδικευμένο Κέντρο Κοινωνι­κής & Επαγγελματικής Έντα­ξης.

Οδηγός Υπηρεσιών από το NOESI.grΜπορείτε να μάθετε περισσότερα για την ΑΡΓΩ στον Οδηγό υπηρεσιών στη σελίδα noesi.gr/pronoise/argo

Συνημμένα αρχεία: 

Λαμβάνετε ...Nousletter; Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Γιατί συντονίζουμε δίκτυα;

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, ώστε να διευκολύνονται ενημέρωση, υποστήριξη και συμβουλευτική, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.
Βρείτε μια "γειτονιά" εδώ.

Οδηγός υπηρεσιών δωρεάν

Κυκλοφόρησε η πρόσφατη έκδοση του Οδηγού υπηρεσιών "Εκπαίδευση – Υγεία – Πρόνοια" Ελλάδας και Κύπρου από το NOESI.gr για γονείς, φοιτητές, εθελοντές, επαγγελματίες, εταιρείες ή οργανισμούς. Για να λάβετε δικό σας ηλεκτρονικό αντίγραφο δωρεάν, υποβάλλετε Αίτημα αποστολής Οδηγού υπηρεσιών.
Μάθετε περισσότερα εδώ.