Πρόσκληση συμμετοχής σε έρευνα για τη διερεύνηση των ψυχικών δυνάμεων γονέων παιδιών με αναπηρία

Η Μαρία Βίλλη αξιοποιεί την πλατφόρμα tounoumou για την ανακοίνωση της μελέτης της για για τη διερεύνηση των ψυχικών δυνάμεων γονέων παιδιών με αναπηρία. Η παρούσα έρευνα αποτελεί μέρος εκπόνησης μεταπτυχιακής διπλωματικής εργασίας, η οποία πραγματοποιείται στο Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Στην έρευνα μπορούν να συμμετάσχουν γονείς παιδιών ηλικίας 6-18 ετών που έχουν διαγνωσθεί στο φάσμα του αυτισμού. Η συμμετοχή είναι εθελοντική, τα ερωτηματολόγια είναι ανώνυμα και τα δεδομένα που θα συγκεντρωθούν, θα χρησιμοποιηθούν μόνο για ερευνητικούς σκοπούς.  

Όποιος / -α επιθυμεί να συμπληρώσει το ερωτηματολόγιο μπορεί να το αποστείλει συμπληρωμένο ηλεκτρονικά στο e-mail: mariavilli@yahoo.gr 

Σας ευχαριστώ θερμά για το χρόνο σας, καθώς η συμμετοχή σας είναι πολύτιμη για την επιτυχή ολοκλήρωση της παρούσας έρευνας.

Με εκτίμηση,
Μ. Βίλλη
Ψυχολόγος - Μεταπτυχιακή φοιτήτρια Πανεπιστημίου Ιωαννίνων 


Σημαντική σημείωση: Τα στοιχεία για την ταυτότητα της μελέτης, όπως επίσης τα στοιχεία επικοινωνίας με το ερευνητή / την ερευνήτρια και τον επιβλέποντα / την επιβλέπουσα ακαδημαϊκό, είναι στη διάθεση του NOESI.gr.

Συνημμένα αρχεία: 

Λαμβάνετε ...Nousletter; Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Γιατί συντονίζουμε δίκτυα;

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, ώστε να διευκολύνονται ενημέρωση, υποστήριξη και συμβουλευτική, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.
Βρείτε μια "γειτονιά" εδώ.

Οδηγός υπηρεσιών δωρεάν

Κυκλοφόρησε η πρόσφατη έκδοση του Οδηγού υπηρεσιών "Εκπαίδευση – Υγεία – Πρόνοια" Ελλάδας και Κύπρου από το NOESI.gr για γονείς, φοιτητές, εθελοντές, επαγγελματίες, εταιρείες ή οργανισμούς. Για να λάβετε δικό σας ηλεκτρονικό αντίγραφο δωρεάν, υποβάλλετε Αίτημα αποστολής Οδηγού υπηρεσιών.
Μάθετε περισσότερα εδώ.