Πρόσκληση συμμετοχής σε έρευνα για τη διερεύνηση των ψυχικών δυνάμεων γονέων παιδιών με αναπηρία

Η Μαρία Βίλλη αξιοποιεί την πλατφόρμα tounoumou για την ανακοίνωση της μελέτης της για για τη διερεύνηση των ψυχικών δυνάμεων γονέων παιδιών με αναπηρία. Η παρούσα έρευνα αποτελεί μέρος εκπόνησης μεταπτυχιακής διπλωματικής εργασίας, η οποία πραγματοποιείται στο Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Στην έρευνα μπορούν να συμμετάσχουν γονείς παιδιών ηλικίας 6-18 ετών που έχουν διαγνωσθεί στο φάσμα του αυτισμού. Η συμμετοχή είναι εθελοντική, τα ερωτηματολόγια είναι ανώνυμα και τα δεδομένα που θα συγκεντρωθούν, θα χρησιμοποιηθούν μόνο για ερευνητικούς σκοπούς.  

Όποιος / -α επιθυμεί να συμπληρώσει το ερωτηματολόγιο μπορεί να το αποστείλει συμπληρωμένο ηλεκτρονικά στο e-mail: mariavilli@yahoo.gr 

Σας ευχαριστώ θερμά για το χρόνο σας, καθώς η συμμετοχή σας είναι πολύτιμη για την επιτυχή ολοκλήρωση της παρούσας έρευνας.

Με εκτίμηση,
Μ. Βίλλη
Ψυχολόγος - Μεταπτυχιακή φοιτήτρια Πανεπιστημίου Ιωαννίνων 


Σημαντική σημείωση: Τα στοιχεία για την ταυτότητα της μελέτης, όπως επίσης τα στοιχεία επικοινωνίας με το ερευνητή / την ερευνήτρια και τον επιβλέποντα / την επιβλέπουσα ακαδημαϊκό, είναι στη διάθεση του NOESI.gr.

Συνημμένα αρχεία: 

Λαμβάνετε το ...Nousletter; Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας παρακάτω.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Γιατί συντονίζουμε δίκτυα;

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων και οικογενειών, ώστε να διευκολύνονται η ενημέρωση, η υποστήριξη και η συμβουλευτική με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση, την επαγγελματική κατάρτιση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες είναι "γειτονιές" πανελλαδικά. Ενημερώστε, ρωτήστε, αναζητήστε.

Βρείτε μια "γειτονιά" εδώ.
 

Νέος Οδηγός "Προνόησε"!

Κυκλοφόρησε ο Οδηγός υπηρεσιών "Εκπαίδευση - Υγεία - Πρόνοια" σε Ελλάδα και Κύπρο, με τον διακριτικό τίτλο "Προνόησε". Διατίθεται δωρεάν σε ηλεκτρονική ή έντυπη έκδοση. Απευθύνεται σε γονείς, φοιτητές, εθελοντές, ιδιώτες επαγγελματίες και στελέχη εταιριών ή οργανισμών. Λάβετε την αναλυτική πανελλαδική έκδοση ή την έκδοση ...τσέπης της περιοχής σας!

Μπορώ να συνδράμω τον Οδηγό;