Πρόσκληση συμμετοχής σε έρευνα για τη διερεύνηση των ψυχικών δυνάμεων γονέων παιδιών με αναπηρία

Η Μαρία Βίλλη αξιοποιεί την πλατφόρμα tounoumou για την ανακοίνωση της μελέτης της για για τη διερεύνηση των ψυχικών δυνάμεων γονέων παιδιών με αναπηρία. Η παρούσα έρευνα αποτελεί μέρος εκπόνησης μεταπτυχιακής διπλωματικής εργασίας, η οποία πραγματοποιείται στο Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Στην έρευνα μπορούν να συμμετάσχουν γονείς παιδιών ηλικίας 6-18 ετών που έχουν διαγνωσθεί στο φάσμα του αυτισμού. Η συμμετοχή είναι εθελοντική, τα ερωτηματολόγια είναι ανώνυμα και τα δεδομένα που θα συγκεντρωθούν, θα χρησιμοποιηθούν μόνο για ερευνητικούς σκοπούς.  

Όποιος / -α επιθυμεί να συμπληρώσει το ερωτηματολόγιο μπορεί να το αποστείλει συμπληρωμένο ηλεκτρονικά στο e-mail: mariavilli@yahoo.gr 

Σας ευχαριστώ θερμά για το χρόνο σας, καθώς η συμμετοχή σας είναι πολύτιμη για την επιτυχή ολοκλήρωση της παρούσας έρευνας.

Με εκτίμηση,
Μ. Βίλλη
Ψυχολόγος - Μεταπτυχιακή φοιτήτρια Πανεπιστημίου Ιωαννίνων 


Σημαντική σημείωση: Τα στοιχεία για την ταυτότητα της μελέτης, όπως επίσης τα στοιχεία επικοινωνίας με το ερευνητή / την ερευνήτρια και τον επιβλέποντα / την επιβλέπουσα ακαδημαϊκό, είναι στη διάθεση του NOESI.gr.

Συνημμένα αρχεία: 

ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ► Συνέδριο για τον αυτισμό στην Αλεξανδρούπολη.
To NOESI.gr παρουσιάζει: Προνόησε κι εσύ! (10/06)
Η Εταιρεία Προστασίας Ατόμων με Αυτισμό Δ.Α.Δ. Ν. Καστοριάς φορά Μπλε για τον Αυτισμό!
H Εταιρεία Προστασίας Ατόμων με Αυτισμό Δ.Α.Δ. Ν. Καστοριάς και το Κέντρο Ημέρας για Παιδιά, Εφήβους και Νεαρούς Ενήλικες με Διαταραχή στο Φάσμα του Αυτισμού Ν. Καστοριάς διοργάνωσαν εκδήλωση με τίτλο ‘Όλοι Διαφορετικοί - Όλοι Ίσοι’ για τη δημιουργία του παζλ του αυτισμού! Δείτε το φωτογραφικό υλικό εδώ.
Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Συντονίζουμε δίκτυα

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, προς διευκολύνση ενημέρωσης, υποστήριξης, συμβουλευτικής, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες του είναι δίκτυα, είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.
Βρείτε την Ομάδα σας εδώ.

Οδηγός υπηρεσιών

Κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο η πρόσφατη έκδοση του Οδηγού υπηρεσιών "Εκπαίδευση – Υγεία – Πρόνοια" Ελλάδας και Κύπρου από το NOESI.gr για γονείς, φοιτητές, εθελοντές, επαγγελματίες, εταιρείες ή οργανισμούς. Για να λάβετε δικό σας ηλεκτρονικό αντίγραφο δωρεάν, υποβάλλετε Αίτημα αποστολής Οδηγού υπηρεσιών.
Μάθετε περισσότερα εδώ.
You must have Javascript enabled to use this form.