Σε εξέλιξη η προκήρυξη του ΑΣΕΠ για φορείς κοινωνικής πρόνοιας (έληξε το πρώτο μέρος υποβολής αιτήσεων)

Εικόνα GlobedNews

Έληξε το πρώτο μέρος τη προκήρυξης του ΑΣΕΠ για πλήρωση περισσότερων από τριακόσιες θέσεις τακτικού προσωπικού σε φορείς κοινωνικής πρόνοιας, όπως Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας, Θεραπευτήρια Χρόνιων Παθήσεων, Εθνικό Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης (Ε.Κ.Κ.Α.), Κέντρο Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών (Κ.Ε.Α.Τ.) και στο Εθνικό Ίδρυμα Κωφών (Ε.Ι.Κ.).

Στις θέσεις περιλαμβάνονται 31 για άτομα με αναπηρία 50% και 15 για άτομα που έχουν τέκνο, αδελφό ή σύζυγο, ή για τέκνο ατόμου με ποσοστό αναπηρίας 67% και άνω. 

  • Περιοχή: Πανελλαδικά

Δείτε την προκήρυξη και στοιχεία επικοινωνίας με τον αρμόδιο φορέα αναλυτικά από το αρχείο των συνεργατικών ομάδων εδώ (μόνο για μέλη). Το ΦΕΚ της προκήρυξης διατίθεται δωρεάν από το Εθνικό Τυπογραφείο (Καποδιστρίου 34, Αθήνα) και από το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πολιτών του ΑΣΕΠ (Πουλίου 6, Αθήνα). Τα μέλη των συνεργατικών ομάδων μπορούν να το κατεβάσουν εδώ.

Προσόντα — Επίπεδο εκπαίδευσης:

  • Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης

Οι φορείς εποπτεύονται από το:

  • Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων 
Οι συνεργατικές ομάδες παρουσιάζουν προκηρύξεις και αγγελίες θέσεων εργασίας σε νομικά πρόσωπα. Τα μέλη έχουν ελεύθερη πρόσβαση σε όλο το αρχείο. Μάθετε περισσότερα εδώ.
Διαφήμιση — Ζητήστε προσφορά

Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr | Τι είναι και πώς λειτουργεί;

Εικόνα NOESI.gr

Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr.Το Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr βασίζονται σε μία διαδικτυακή πλατφόρμα τηλεργασίας, προσαρμοσμένη στον τομέα της υγείας και της εκπαίδευσης. Η πλατφόρμα παρέχει πρόσβαση σε εργαλεία που λειτουργούν εξ αποστάσεως, μέσω internet. Το Ψηφιακό Γραφείο μπορεί να συνδέεται και να υποστηρίζεται από τη Γραμματεία του NOESI.gr, ώστε να εμπλουτίζεται διαρκώς με νέο υλικό. Παρέχεται με την τεχνική υποστήριξη της Google.

Εφαρμογές του Ψηφιακού Γραφείου από το NOESI.gr.

Εικόνα συνδέσμου προς επίσκεψη.​ Μάθετε περισσότερα.

Τι είναι και τι παρέχει το Δίκτυο επαγγελματιών (SPECIALS)

Λογότυπο Δικτύου επαγγελματιών SPECIALS ® NOESI.gr.Επαναφέρουμε τον κατάλογο επαγγελματιών, γνωστό με τον διακριτικό τίτλο Δίκτυο SPECIALS®. Ένα δίκτυο διαπιστευμένων μελών εξειδικευμένων σε διάγνωση και αξιολόγηση, εκπαίδευση - αποκατάσταση, υποστήριξη - συμβουλευτική, στους τομείς της ειδικής αγωγής, υγείας και πρόνοιας.

Εικόνα συνδέσμου προς επίσκεψη.​ Μάθετε περισσότερα.
Εικόνα συνδέσμου προς επίσκεψη.​ Βρείτε επαγγελματία.

Διαφήμιση — Ζητήστε προσφορά
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.