Θέση ψυχολόγου για συνεργασία στο πλαίσιο λειτουργίας Στεγών Υποστηριζόμενης Διαβίωσης

Εικόνα NOESI.gr

Περιγραφή της θέσης: Η θέση αφορά Ψυχολόγο με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος και με μακρόχρονη εμπειρία σε άτομα με αναπτυξιακές διαταραχές, για συνεργασία σε πλαίσιο λειτουργίας Στεγών Υποστηριζόμενης Διαβίωσης, για ενήλικες με αναπτυξιακές διαταραχές (νοητική υστέρηση ή / και στοιχεία αυτισμού). 

Το κατάλληλο άτομο χρειάζεται να:

  • σχεδιάζει και να εφαρμόζει παρεμβάσεις με θετικές συμπεριφορικές / υποστηρικτικές τεχνικές, ώστε να ενσωματώνονται στο ατομικό πλάνο των ενοίκων,
  • συμμετέχει στις συναντήσεις της διεπιστημονικής ομάδας, με διαγνωστικό και συμβουλευτικό ρόλο σχετικά με την ένταξη και διαμονή των ενοίκων στις ΣΥΔ,
  • μπορεί να μεταφέρει τις γνώσεις και τις δεξιότητες αυτές στο προσωπικό υποστήριξης των Στεγών,
  • συμμετέχει στις συναντήσεις της διεπιστημονικής ομάδας, με διαγνωστικό και συμβουλευτικό ρόλο σχετικά με την ένταξη και διαμονή των ενοίκων στις ΣΥΔ,
  • συνεργάζεται με τις οικογένειες των ενοίκων, όπως επίσης και με τον εκάστοτε υπεύθυνο των Στεγών και το Δ.Σ. 

Θα συνεκτιμηθούν θετικά η άδεια οδήγησης ΙΧ αυτοκινήτου, συστατικές επιστολές και εμπειρία σε παρόμοια πλαίσια υποστήριξης ατόμων με αναπηρία.

Περιοχή: Οι ΣΥΔ του φορέα βρίσκονται στα βόρεια προάστια της Αττικής.

Αποστολή βιογραφικών: Στείλτε το βιογραφικό σημείωμα μαζί με ένα συνοδευτικό κείμενο με το επαγγελματικό προφίλ σας και για τον λόγο που σας ενδιαφέρει η θέση προς admin@noesi.gr. Οι υποψήφιοι που θα επιλεγούν για συνέντευξη θα κληθούν τηλεφωνικά για το ραντεβού τους, που θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του του φορέα. Οι υπόλοιποι υποψήφιοι θα ενημερωθούν μέσω E-mail. 

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής βιογραφικών: 12/06/2020. 

Πληροφορίες: Για πληροφορίες σχετικά με τη θέση αυτή, μπορείτε να επικοινωνείτε και τηλεφωνικά στο 6948986898 (Άγγελος Κουτουμάνος).

Διαφήμιση — Ζητήστε προσφορά

Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr | Τι είναι και πώς λειτουργεί;

Εικόνα NOESI.gr

Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr.Το Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr βασίζονται σε μία διαδικτυακή πλατφόρμα τηλεργασίας, προσαρμοσμένη στον τομέα της υγείας και της εκπαίδευσης. Η πλατφόρμα παρέχει πρόσβαση σε εργαλεία που λειτουργούν εξ αποστάσεως, μέσω internet. Το Ψηφιακό Γραφείο μπορεί να συνδέεται και να υποστηρίζεται από τη Γραμματεία του NOESI.gr, ώστε να εμπλουτίζεται διαρκώς με νέο υλικό. Παρέχεται με την τεχνική υποστήριξη της Google.

Εφαρμογές του Ψηφιακού Γραφείου από το NOESI.gr.

Εικόνα συνδέσμου προς επίσκεψη.​ Μάθετε περισσότερα.

Τι είναι και τι παρέχει το Δίκτυο επαγγελματιών (SPECIALS)

Λογότυπο Δικτύου επαγγελματιών SPECIALS ® NOESI.gr.Επαναφέρουμε τον κατάλογο επαγγελματιών, γνωστό με τον διακριτικό τίτλο Δίκτυο SPECIALS®. Ένα δίκτυο διαπιστευμένων μελών εξειδικευμένων σε διάγνωση και αξιολόγηση, εκπαίδευση - αποκατάσταση, υποστήριξη - συμβουλευτική, στους τομείς της ειδικής αγωγής, υγείας και πρόνοιας.

Εικόνα συνδέσμου προς επίσκεψη.​ Μάθετε περισσότερα.
Εικόνα συνδέσμου προς επίσκεψη.​ Βρείτε επαγγελματία.

Διαφήμιση — Ζητήστε προσφορά
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.