Ζητείται άτομο για κατ' οίκον απασχόληση και εξωσχολικές δραστηριότητες αγοριού 5 ετών (Μαρούσι)

Αναζητούμε baby sitter / νηπιαγωγό ή δασκάλα ειδικής αγωγής για απασχόληση 10 - 12 ώρες την ημέρα / 5 ημέρες την εβδομάδα, για αγόρι 5 ετών, κατά προτίμηση με εμπειρία σε παιδιά με διαταραχές του αυτιστικού φάσματος, με υπομονή όταν μαθαίνει νέα πράγματα στο παιδί και γνώση Αγγλικών ή Σουηδικών ή Ρωσικών. Ο γιος μου έχει δυσκολίες στην λεκτική επικοινωνία αλλά είναι πολύ ήρεμος και πολύ εύκολος στη συμπεριφορά του. Του αρέσουν οι υπαίθριες δραστηριότητες, η παιδική χαρά, το κολύμπι και η μουσική. Το άτομο που θα αναλαβει θα είναι επίσης υπεύθυνη και για τη μεταφορά του παιδιού σε διάφορες δραστηριότητες όπως κολυμβητήριο, κ.λπ. Πολύ καλός μισθός, αναλόγως προσόντων. Έναρξη εργασίας από τέλη Οκτωβρίου. Περιοχή: Μαρούσι. Συστατικές επιστολές επιθυμητές.

(*) Η αγγελία θα διακινήθηκε προς τα διαπιστευμένα μέλη στις 03/10/2017.

Δείτε όλες τις αγγελίες. Η νόηση στο διαδίκτυο (noesi.gr) υλοποιεί ένα σύστημα διαπίστευσης των επαγγελματιών - μελών του, ώστε κατ΄αρχάς να διακινεί τις αγγελίες των ιδιωτών εσωτερικά μέσω E-mail. Εάν και εφόσον η θέση δεν καλύπτεται από τα διαπιστευμένα μέλη, τότε με τη συναίνεση των γονέων τα στοιχεία επικοινωνίας ανακοινώνονται δημόσια από τους γονείς - μέλη. Οι αγγελίες προς τα διαπιστευμένα μέλη απευθύνονται προσωπικά και ονομαστικά στους επαγγελματίες, που έχουν διαπιστευτεί από τη νόηση στο διαδίκτυο (noesi.gr). Μπορείτε να διαπιστευτείτε ως επαγγελματίας μέλος του noesi.gr; Μάθετε περισσότερα εδώ.

Κατάλογος διαπιστευμένων μελών NOESI.gr (PRO)

Εικόνα NOESI.gr

Λογότυπο Καταλόγου PRO επαγγελματιών του NOESI.gr.Ο κατάλογος με τον διακριτικό τίτλο "PRO" κατάλογος με τον διακριτικό τίτλο "PRO" παρουσιάζει διαπιστευμένους επαγγελματίες και τελειόφοιτους, που ειδικεύονται στο τρίπτυχο Εκπαίδευση - Υγεία - Πρόνοια, παρέχοντας υπηρεσίες ιδιωτικά.

Βρείτε επαγγελματία. ► Διαπιστευτείτε.

Λαμβάνετε ...Nousletter; Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Γιατί συντονίζουμε δίκτυα;

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, ώστε να διευκολύνονται ενημέρωση, υποστήριξη και συμβουλευτική, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση, την επαγγελματική κατάρτιση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.

Βρείτε μια "γειτονιά" εδώ.
 

Νέος Οδηγός "Προνόησε"!

Κυκλοφόρησε η τελευταία έκδοση του Οδηγού υπηρεσιών "Εκπαίδευση - Υγεία - Πρόνοια" Ελλάδας και Κύπρου από το NOESI.gr. Απευθύνεται σε γονείς, φοιτητές, εθελοντές, ιδιώτες επαγγελματίες και στελέχη εταιριών ή οργανισμών. Για να λάβετε ηλεκτρονικό δικό σας αντίγραφο δωρεάν, υποβάλλετε Αίτημα αποστολής Οδηγού υπηρεσιών.

Μάθετε περισσότερα εδώ.