Ζητείται άτομο για κατ' οίκον απασχόληση και εξωσχολικές δραστηριότητες αγοριού 5 ετών (Μαρούσι)

Αναζητούμε baby sitter / νηπιαγωγό ή δασκάλα ειδικής αγωγής για απασχόληση 10 - 12 ώρες την ημέρα / 5 ημέρες την εβδομάδα, για αγόρι 5 ετών, κατά προτίμηση με εμπειρία σε παιδιά με διαταραχές του αυτιστικού φάσματος, με υπομονή όταν μαθαίνει νέα πράγματα στο παιδί και γνώση Αγγλικών ή Σουηδικών ή Ρωσικών. Ο γιος μου έχει δυσκολίες στην λεκτική επικοινωνία αλλά είναι πολύ ήρεμος και πολύ εύκολος στη συμπεριφορά του. Του αρέσουν οι υπαίθριες δραστηριότητες, η παιδική χαρά, το κολύμπι και η μουσική. Το άτομο που θα αναλαβει θα είναι επίσης υπεύθυνη και για τη μεταφορά του παιδιού σε διάφορες δραστηριότητες όπως κολυμβητήριο, κ.λπ. Πολύ καλός μισθός, αναλόγως προσόντων. Έναρξη εργασίας από τέλη Οκτωβρίου. Περιοχή: Μαρούσι. Συστατικές επιστολές επιθυμητές.

(*) Η αγγελία θα διακινήθηκε προς τα διαπιστευμένα μέλη στις 03/10/2017. Η αγγελία έληξε! Τα στοιχεία επικοινωνίας έχουν αφαιρεθεί.

Δείτε όλες τις αγγελίες. Η νόηση στο διαδίκτυο (noesi.gr) υλοποιεί ένα σύστημα διαπίστευσης των επαγγελματιών - μελών του, ώστε κατ΄αρχάς να διακινεί τις αγγελίες των ιδιωτών εσωτερικά μέσω E-mail. Εάν και εφόσον η θέση δεν καλύπτεται από τα διαπιστευμένα μέλη, τότε με τη συναίνεση των γονέων τα στοιχεία επικοινωνίας ανακοινώνονται δημόσια από τους γονείς - μέλη. Οι αγγελίες προς τα διαπιστευμένα μέλη απευθύνονται προσωπικά και ονομαστικά στους επαγγελματίες, που έχουν διαπιστευτεί από τη νόηση στο διαδίκτυο (noesi.gr). Μπορείτε να διαπιστευτείτε ως επαγγελματίας μέλος του noesi.gr; Μάθετε περισσότερα εδώ.
Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Συντονίζουμε δίκτυα

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, προς διευκολύνση ενημέρωσης, υποστήριξης, συμβουλευτικής, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες του είναι δίκτυα, είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.
Βρείτε την Ομάδα σας εδώ.

Οδηγός υπηρεσιών

Κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο η πρόσφατη έκδοση του Οδηγού υπηρεσιών "Εκπαίδευση – Υγεία – Πρόνοια" Ελλάδας και Κύπρου από το NOESI.gr για γονείς, φοιτητές, εθελοντές, επαγγελματίες, εταιρείες ή οργανισμούς. Για να λάβετε δικό σας ηλεκτρονικό αντίγραφο δωρεάν, υποβάλλετε Αίτημα αποστολής Οδηγού υπηρεσιών.
Μάθετε περισσότερα εδώ.
You must have Javascript enabled to use this form.