Άμεση πρόσβαση σε αγγελίες (JOBS) Ιουλίου ή Αυγούστου με 25€ (συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ) χωρίς καταχώρηση βιογραφικού online.

Ζητείται άτομο για τον μήνα Αύγουστο για καλοκαιρινό πρόγραμμα σε παιδί 6,5 ετών με σύνδρομο Down (Βραυρώνα Αττικής)

Αναζητούμε άτομο για να αναλάβει το καλοκαιρινό πρόγραμμα για έναν μικρό ηλικίας 6,5-7 ετών με σύνδρομο Down. Ο μικρός με την οικογένειά θα βρίσκεται στη Βραυρώνα Αττικής (πίσω από τη Νέα Μάκρη) για όλο τον μήνα Αύγουστο. Θα θέλαμε ένα άτομο να αναλάβει την υποστήριξη και εκπαίδευση του 3-4 καθημερινά με κάποια ρεπό, π.χ. στο σπίτι, στη θάλασσα ή σε έναν κοντινο περίπατο (βόλτα). Το διάστημα του προγράμματος ο μικρός θα είναι με την οικογένεια του, συνεπώς δεν απαιτείται προσωπική ευθύνη για την ασφάλεια του μικρού από τον / τη συνοδό. Πρόκειται για ένα πολύ επικοινωνιακό και πρόσχαρο παιδί που γίνεται εύκολα αγαπητό. Το πρόγραμμα είναι ευέλικτο (διακοπές στο εξοχικό) και υπαρχει δυνατότητα συνεννόηση για τις ώρες / ημέρες του προγράμματος. Επίσης, στο σπίτι της οικογένειας υπάρχει ελεύθερο υπνοδωμάτιο, αν το άτομο που θα αναλάβει θέλει να κοιμάται εκεί κάποιες ημέρες την εβδομάδα. Υπάρχει συγκοινωνία (αστικό λεωφορείο) κοντά στο σπίτι αλλά, επίσης, εξυπηρετεί αν ο / σύνοδος έχει δικό του / της μεταφορικό μέσο.

(*) Η αγγελία διακινήθηκε προς τα διαπιστευμένα μέλη στις 10/07/2017.

Δείτε όλες τις αγγελίες. Το NOESI.gr υλοποιεί ένα σύστημα διαπίστευσης των επαγγελματιών - μελών του ώστε να διακινεί τις αγγελίες εσωτερικά, ενώ παράλληλα βοηθά τους επαγγελματίες να προβάλλουν το βιογραφικό και το επαγγελματικό προφίλ τους online. Μπορείτε να διαπιστευτείτε ως επαγγελματίας μέλος του NOESI.gr; Μάθετε περισσότερα εδώ.

Κατάλογος διαπιστευμένων μελών - επαγγελματιών σε Εκπαίδευση, Υγεία, Πρόνοια (PRO)

Εικόνα NOESI.gr

Παρουσιάζουμε νέα μέλη: Τη Κατερίνα Χαβαλίνα, Λογοθεραπεύτρια, στο Μεσολόγγι, την Ιωάννα Καραμόσχογλου, Νηπιαγωγό, τη Σοφία Μαυρέα, Λογοθεραπεύτρια και τον Παναγιώτη Μπάρδη, Λογοθεραπευτή (MSc), την Ελένη Ζωγράφου, Ψυχοπαιδαγωγό (MSc), στην Αθήνα. Την Ελένη Ντόβα, Δασκάλα - Ειδική Παιδαγωγό, και τη Σταματία Σταμέλου, Ψυχολόγο (MSc), στη Θεσσαλονίκη.

Λογότυπο Καταλόγου PRO επαγγελματιών του NOESI.gr.Ο κατάλογος με τον διακριτικό τίτλο "PRO" παρουσιάζει επαγγελματίες και τελειόφοιτους, που ειδικεύονται στο τρίπτυχο Εκπαίδευση - Υγεία - Πρόνοια, παρέχοντας υπηρεσίες κατ' οίκον ή ιδιωτικά.

Βρείτε επαγγελματία. ► Διαπιστευτείτε.

Αν είστε επαγγελματίας, ιδιώτης ή εταιρεία, και χρειάζεστε καθοδήγηση από ένα μέλος της ομάδας noesi.gr για την καταχώρησή σας, συμπληρώστε τη φόρμα: Υποβολή ενδιαφέροντος για υπηρεσίες συνδρομητών noesi.gr.
Λαμβάνετε το ...Nousletter; Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας παρακάτω.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Γιατί συντονίζουμε δίκτυα;

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων και οικογενειών, ώστε να διευκολύνονται η ενημέρωση, η υποστήριξη και η συμβουλευτική με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση, την επαγγελματική κατάρτιση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες είναι "γειτονιές" πανελλαδικά. Ενημερώστε, ρωτήστε, αναζητήστε.

Βρείτε μια "γειτονιά" εδώ.
 

Νέος Οδηγός "Προνόησε"!

Κυκλοφόρησε ο Οδηγός υπηρεσιών "Εκπαίδευση - Υγεία - Πρόνοια" σε Ελλάδα και Κύπρο, με τον διακριτικό τίτλο "Προνόησε". Διατίθεται δωρεάν σε ηλεκτρονική ή έντυπη έκδοση. Απευθύνεται σε γονείς, φοιτητές, εθελοντές, ιδιώτες επαγγελματίες και στελέχη εταιριών ή οργανισμών. Λάβετε την αναλυτική πανελλαδική έκδοση ή την έκδοση ...τσέπης της περιοχής σας!

Μπορώ να συνδράμω τον Οδηγό;