Ζητείται άτομο για τον μήνα Αύγουστο για καλοκαιρινό πρόγραμμα σε παιδί 6,5 ετών με σύνδρομο Down (Βραυρώνα Αττικής)

Αναζητούμε άτομο για να αναλάβει το καλοκαιρινό πρόγραμμα για έναν μικρό ηλικίας 6,5-7 ετών με σύνδρομο Down. Ο μικρός με την οικογένειά θα βρίσκεται στη Βραυρώνα Αττικής (πίσω από τη Νέα Μάκρη) για όλο τον μήνα Αύγουστο. Θα θέλαμε ένα άτομο να αναλάβει την υποστήριξη και εκπαίδευση του 3-4 καθημερινά με κάποια ρεπό, π.χ. στο σπίτι, στη θάλασσα ή σε έναν κοντινο περίπατο (βόλτα). Το διάστημα του προγράμματος ο μικρός θα είναι με την οικογένεια του, συνεπώς δεν απαιτείται προσωπική ευθύνη για την ασφάλεια του μικρού από τον / τη συνοδό. Πρόκειται για ένα πολύ επικοινωνιακό και πρόσχαρο παιδί που γίνεται εύκολα αγαπητό. Το πρόγραμμα είναι ευέλικτο (διακοπές στο εξοχικό) και υπαρχει δυνατότητα συνεννόηση για τις ώρες / ημέρες του προγράμματος. Επίσης, στο σπίτι της οικογένειας υπάρχει ελεύθερο υπνοδωμάτιο, αν το άτομο που θα αναλάβει θέλει να κοιμάται εκεί κάποιες ημέρες την εβδομάδα. Υπάρχει συγκοινωνία (αστικό λεωφορείο) κοντά στο σπίτι αλλά, επίσης, εξυπηρετεί αν ο / σύνοδος έχει δικό του / της μεταφορικό μέσο.

(*) Η αγγελία διακινήθηκε προς τα διαπιστευμένα μέλη στις 10/07/2017.

​​ ​​

​​​​Η αγγελία έληξε! Τα στοιχεία επικοινωνίας έχουν αφαιρεθεί.

Δείτε όλες τις αγγελίες. Το NOESI.gr υλοποιεί ένα σύστημα διαπίστευσης των επαγγελματιών - μελών του ώστε να διακινεί τις αγγελίες εσωτερικά, ενώ παράλληλα βοηθά τους επαγγελματίες να προβάλλουν το βιογραφικό και το επαγγελματικό προφίλ τους online. Μπορείτε να διαπιστευτείτε ως επαγγελματίας μέλος του NOESI.gr;​​ Μάθετε περισσότερα εδώ.
Λαμβάνετε ...Nousletter; Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Γιατί συντονίζουμε δίκτυα;

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, προς διευκολύνση ενημέρωσης, υποστήριξης, συμβουλευτικής, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες του είναι δίκτυα, είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.
Βρείτε την Ομάδα σας εδώ.

Οδηγός υπηρεσιών

Κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο η πρόσφατη έκδοση του Οδηγού υπηρεσιών "Εκπαίδευση – Υγεία – Πρόνοια" Ελλάδας και Κύπρου από το NOESI.gr για γονείς, φοιτητές, εθελοντές, επαγγελματίες, εταιρείες ή οργανισμούς. Για να λάβετε δικό σας ηλεκτρονικό αντίγραφο δωρεάν, υποβάλλετε Αίτημα αποστολής Οδηγού υπηρεσιών.
Μάθετε περισσότερα εδώ.
You must have Javascript enabled to use this form.