Ζητείται δασκάλα ειδικής αγωγής για μαθήματα κατ' οίκον (Θεσσαλονίκη)

Εικόνα Carer

Ζητείται δασκάλα ειδικής αγωγής για μαθήματα στο σπίτι, για μαθητή 12 ετών. Ο μαθητής έχει μία γενικότερη υποτονία και ΨΚΚ. Περιοχή: Κουφάλια Θεσσαλονίκης.

— Επικοινωνία με τη μητέρα του παιδιού, Άννα Παπαδοπούλου (annapapa70@in.gr) ή εναλλακτικά στο τηλ. 6946992831 

Η αγγελία διακινήθηκε προς τα διαπιστευμένα μέλη στις 7/1/2018. Έπειτα από αίτημα της μητέρας του μαθητή, τα στοιχεία επικοινωνίας διατέθηκαν δημόσια προς όλους τους επισκέπτες της ιστοσελίδας στις 15/01/2018.

Δείτε όλες τις αγγελίες. Το NOESI.gr υλοποιεί ένα σύστημα διαπίστευσης των επαγγελματιών - μελών του ώστε να διακινεί τις αγγελίες εσωτερικά, ενώ παράλληλα βοηθά τους επαγγελματίες να προβάλλουν το βιογραφικό και το επαγγελματικό προφίλ τους online. Μπορείτε να διαπιστευτείτε ως επαγγελματίας μέλος του NOESI.gr; Μάθετε περισσότερα εδώ.

Δίκτυο διαπιστευμένων μελών NOESI.gr (PRO)

Εικόνα NOESI.gr

Λογότυπο Καταλόγου PRO επαγγελματιών του NOESI.gr.Οι διαπιστευμένοι επαγγελματίες είναι μέλη του NOESI.gr, που ειδικεύονται στο τρίπτυχο Εκπαίδευση - Υγεία - Πρόνοια, παρέχοντας υπηρεσίες ιδιωτικά. Για άτομα με μεγάλη εξειδίκευση, παραθέτουμε το προφίλ των μελών που έχουν ενταχθεί με επιτυχία στο Δίκτυο εξειδικευμένων επαγγελματιών "SPECIALS". Μελετήστε βιογραφικά και προφίλ, επικοινωνήσετε με τους επαγγελματίες.

Νέα διαπιστευμένα μέλη! Κιάκου Δήμητρα, Φιλόλογος - Ειδικός Παιδαγωγός. Πλύτας Γεράσιμος, Φυσικοθεραπευτής. Μανουσάκη Ματίνα, Εκπαιδευτικός (Φιλόλογος). Ζαμπούρα Νικολέτα, Δασκάλα. Λεοντάκης Γιώργος, Φιλόλογος - Ειδικός Παιδαγωγός.

Βρείτε επαγγελματία. ► Διαπιστευτείτε.

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Συντονίζουμε δίκτυα

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, προς διευκολύνση ενημέρωσης, υποστήριξης, συμβουλευτικής, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες του είναι δίκτυα, είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.
Βρείτε την Ομάδα σας εδώ.

Οδηγός υπηρεσιών

Κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο η πρόσφατη έκδοση του Οδηγού υπηρεσιών "Εκπαίδευση – Υγεία – Πρόνοια" Ελλάδας και Κύπρου από το NOESI.gr για γονείς, φοιτητές, εθελοντές, επαγγελματίες, εταιρείες ή οργανισμούς. Για να λάβετε δικό σας ηλεκτρονικό αντίγραφο δωρεάν, υποβάλλετε Αίτημα αποστολής Οδηγού υπηρεσιών.
Μάθετε περισσότερα εδώ.
You must have Javascript enabled to use this form.