Ζητείται δασκάλα ειδικής αγωγής για μαθήματα κατ' οίκον (Θεσσαλονίκη)

Εικόνα Carer

Ζητείται δασκάλα ειδικής αγωγής για μαθήματα στο σπίτι, για μαθητή 12 ετών. Ο μαθητής έχει μία γενικότερη υποτονία και ΨΚΚ. Περιοχή: Κουφάλια Θεσσαλονίκης.

— Επικοινωνία με τη μητέρα του παιδιού, Άννα Παπαδοπούλου (annapapa70@in.gr) ή εναλλακτικά στο τηλ. 6946992831 

Η αγγελία διακινήθηκε προς τα διαπιστευμένα μέλη στις 7/1/2018. Έπειτα από αίτημα της μητέρας του μαθητή, τα στοιχεία επικοινωνίας διατέθηκαν δημόσια προς όλους τους επισκέπτες της ιστοσελίδας στις 15/01/2018.

Δείτε όλες τις αγγελίες. Το NOESI.gr υλοποιεί ένα σύστημα διαπίστευσης των επαγγελματιών - μελών του ώστε να διακινεί τις αγγελίες εσωτερικά, ενώ παράλληλα βοηθά τους επαγγελματίες να προβάλλουν το βιογραφικό και το επαγγελματικό προφίλ τους online. Μπορείτε να διαπιστευτείτε ως επαγγελματίας μέλος του NOESI.gr; Μάθετε περισσότερα εδώ.
Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Συντονίζουμε δίκτυα

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, προς διευκολύνση ενημέρωσης, υποστήριξης, συμβουλευτικής, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες του είναι δίκτυα, είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.
Βρείτε την Ομάδα σας εδώ.

Η 1η Ημερίδα του είδους!

Σας προσκαλούμε στην ημερίδα για οικογένειες παιδιών με αναπηρία, που οργανώνεται στην Κηφισιά, το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018 στο πλαίσιο του Προγράμματος "ΠΡΟΝΟΗΣΕ+©". Η ημερίδα απευθύνεται σε γονείς και άλλους συγγενείς παιδιών που έλαβαν διάγνωση σχετική με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες ή κάποια αναπηρία.
Μάθετε περισσότερα εδώ.
You must have Javascript enabled to use this form.