Ζητείται ειδικός για δημιουργική απασχόληση απογευματινές ώρες για Ιούλιο και τη νέα χρονιά (Νέο Ψυχικό, 2017-18)

Εικόνα Carer

Αναζητούμε Εργοθεραπευτή​ ​/-τρια ή Ειδικό /​​-ή Παιδαγωγό ή Λογοθεραπευτή /-τρια για να αναλάβει την παραλαβή από το πλαίσιο πρώιμης ​παρέμβασης και τη δημιουργική απασχόληση​ στο σπίτι ενός αγοριού 4 ετών με ΔΑΔ. Ωράριο: 13:00 - 16:30 (κατ' οίκον) από τον Ιούλιο και για τη ​νέα ​σχολική χρονιά 2017-18. Θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα εμπειρία σε εργοθεραπεία και συμπεριφορισμό. Περιοχή: Νέο Ψυχικό. Το σχολείο είναι σε κοντινή απόσταση από το σπίτι (με αυτοκίνητο ΙΧ ή με τα πόδια 8 λεπτά). 

(*) Τα στοιχεία επικοινωνίας διατέθηκαν στα διαπιστευμένα μέλη στις 19/05/2017.

​​Η αγγελία έληξε! Τα στοιχεία επικοινωνίας έχουν αφαιρεθεί​.​​​​​

Δείτε όλες τις αγγελίες. Το NOESI.gr υλοποιεί ένα σύστημα διαπίστευσης των επαγγελματιών - μελών του ώστε να διακινεί τις αγγελίες εσωτερικά, ενώ παράλληλα βοηθά τους επαγγελματίες να προβάλλουν το βιογραφικό και το επαγγελματικό προφίλ τους online. Μπορείτε να διαπιστευτείτε ως επαγγελματίας μέλος του NOESI.gr; Μάθετε περισσότερα εδώ.
Λαμβάνετε ...Nousletter; Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Γιατί συντονίζουμε δίκτυα;

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, ώστε να διευκολύνονται ενημέρωση, υποστήριξη και συμβουλευτική, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση, την επαγγελματική κατάρτιση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.

Βρείτε μια "γειτονιά" εδώ.
 

Νέος Οδηγός "Προνόησε"!

Κυκλοφόρησε η τελευταία έκδοση του Οδηγού υπηρεσιών "Εκπαίδευση - Υγεία - Πρόνοια" Ελλάδας και Κύπρου από το NOESI.gr. Απευθύνεται σε γονείς, φοιτητές, εθελοντές, ιδιώτες επαγγελματίες και στελέχη εταιριών ή οργανισμών. Για να λάβετε ηλεκτρονικό δικό σας αντίγραφο δωρεάν, υποβάλλετε Αίτημα αποστολής Οδηγού υπηρεσιών.

Μάθετε περισσότερα εδώ.