Ζητείται Επιστημονικός Υπεύθυνος στο Κέντρο Ημέρας Παιδιών και Εφήβων με Αυτισμό Ν. Μεσσηνίας

Εικόνα NOESI.gr

Ο Σύλλογος Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Ν. Μεσσηνίας, Ν.Π.Ι.Δ., που εδρεύει στη Καλαμάτα, ζητά να προσλάβει Επιστημονικά Υπεύθυνο με σχέση εξαρτημένης εργασίας πλήρους απασχόλησης, ορισμένου χρόνου, για τις ανάγκες του «Κέντρου Ημέρας Παιδιών και Εφήβων με Αυτισμό Ν. Μεσσηνίας», που εδρεύει στην Καλαμάτα, για τη χρονική περίοδο από 1/12/2013 έως 31/08/2014.

ΤΥΠΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ

  • Πτυχίο τριτοβάθμιας εκπαίδευσης ή ισότιμης αναγνωρισμένης σχολής του εξωτερικού, με κατεύθυνση στα Παιδαγωγικά, την Ψυχολογία και τα Επαγγέλματα Υγείας.
  • Μεταπτυχιακή Εκπαίδευση στην Ειδική Αγωγή με εξειδίκευση στον Αυτισμό και,
  • Κλινική εμπειρία σε αντίστοιχες δομές.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑIΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

  • Απλή αίτηση με φωτογραφία.
  • Επικυρωμένο φωτοαντίγραφο αποδεικτικού σπουδών τριτοβάθμιας εκπαίδευσης ή ισότιμων αναγνωρισμένων σχολών του εξωτερικού.
  • Αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα συνοδευόμενο από επικυρωμένα φωτοαντίγραφα για:
  • Μεταπτυχικούς τίτλους σπουδών.
  • Βεβαιώσεις Εξειδίκευσης
  • Βεβαιώσεις Προϋπηρεσίας
  • Συστατικές Επιστολές.
  • Για τους άντρες υποψήφιους επικυρωμένο αντίγραφο απολυτηρίου στρατού ή βεβαίωση νόμιμης απαλλαγής.

Η διαδικασία επιλογής θα πραγματοποιηθεί βάσει μοριοδότησης των προσόντων των υποψηφίων και συνέντευξης που θα ακολουθήσει για όσους πληρούν τις προϋποθέσεις.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν τις αιτήσεις τους ηλεκτρονικά στο e- mail: * και ταχυδρομικά σε έντυπη μορφή μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, στα γραφεία του Συλλόγου * – Καλαμάτα ως και τις 20 Νοεμβρίου 2013 (σφραγίδα ταχυδρομείου). Μετά την ημερομηνία αυτή καμία αίτηση δε θα γίνεται δεκτή.

Tip! 

Δείτε περισσότερα για το ΚΕΝΤΡΟ ΗΜΕΡΑΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΥΤΙΣΜΟ Ν. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ στον Οδηγό υπηρεσιών του NOESI.gr στη σελ. http://noesi.gr/pronoise/autism-kalamata

Πληροφορίες στα τηλέφωνα: *

Για το Δ.Σ.
Χαραλαμπόπουλος Χαράλαμπος
Πρόεδρος

Τα στοιχεία επικοινωνίας έχουν αφαιρεθεί. Η αγγελία έχει λήξει!

Διαφήμιση — Ζητήστε προσφορά

Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr | Τι είναι και πώς λειτουργεί;

Εικόνα NOESI.gr

Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr.Το Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr βασίζονται σε μία διαδικτυακή πλατφόρμα τηλεργασίας, προσαρμοσμένη στον τομέα της υγείας και της εκπαίδευσης. Η πλατφόρμα παρέχει πρόσβαση σε εργαλεία που λειτουργούν εξ αποστάσεως, μέσω internet. Το Ψηφιακό Γραφείο μπορεί να συνδέεται και να υποστηρίζεται από τη Γραμματεία του NOESI.gr, ώστε να εμπλουτίζεται διαρκώς με νέο υλικό. Παρέχεται με την τεχνική υποστήριξη της Google.

Εφαρμογές του Ψηφιακού Γραφείου από το NOESI.gr.

Εικόνα συνδέσμου προς επίσκεψη.​ Μάθετε περισσότερα.

Τι είναι και τι παρέχει το Δίκτυο επαγγελματιών (SPECIALS)

Λογότυπο Δικτύου επαγγελματιών SPECIALS ® NOESI.gr.Επαναφέρουμε τον κατάλογο επαγγελματιών, γνωστό με τον διακριτικό τίτλο Δίκτυο SPECIALS®. Ένα δίκτυο διαπιστευμένων μελών εξειδικευμένων σε διάγνωση και αξιολόγηση, εκπαίδευση - αποκατάσταση, υποστήριξη - συμβουλευτική, στους τομείς της ειδικής αγωγής, υγείας και πρόνοιας.

Εικόνα συνδέσμου προς επίσκεψη.​ Μάθετε περισσότερα.
Εικόνα συνδέσμου προς επίσκεψη.​ Βρείτε επαγγελματία.

Διαφήμιση — Ζητήστε προσφορά
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.