(1) Ενδοεπικοινωνία, με όλα τα μέλη της νόησης στο διαδίκτυο. (2) Αρχειοθήκη on the Cloud, για συνεργατική πρόσβαση στο επιστημονικό αρχείο. (3) Προκηρύξεις / Επιμόρφωση στο Cloud σας. Με τις νέες ετήσιες συνδρομές PRO ή SPECIALS — μαζί μία δωρεάν συνδρομή στις Προκηρύξεις on the Cloud. Δείτε αναλυτικές πληροφορίες εδώ: www.noesi.gr/pro/about.

Ζητείται συνοδός παράλληλης στήριξης για αγόρι 15 ετών (Ν. Σμύρνη, 2017-18)

Εικόνα Fani Stathaki

Ζητείται ειδικός επαγγελματίας με εμπειρία (παιδαγωγός, γυμναστής, ψυχολόγος κ.τ.λ.), για παράλληλη στήριξη σε σχολείο για αγόρι 15 ετών, τη σχολική χρονιά 2017-18. Χρειάζεται να έχει Ι.Χ. Περιοχή: Νέα Σμύρνη. Θα συνεκτιμηθεί η δυνατότητα για απασχόληση τους καλοκαιρινούς μήνες από 18/6/2017 έως και 5/9/2017 σε Camp και κατασκηνώσεις.

Η αγγελία έληξε! Τα στοιχεία επικοινωνίας έχουν αφαιρεθεί​.​​​​​

Δείτε όλες τις αγγελίες. Το NOESI.gr υλοποιεί ένα σύστημα διαπίστευσης των επαγγελματιών - μελών του ώστε να διακινεί τις αγγελίες εσωτερικά, ενώ παράλληλα βοηθά τους επαγγελματίες να προβάλλουν το βιογραφικό και το επαγγελματικό προφίλ τους online. Μπορείτε να διαπιστευτείτε ως επαγγελματίας μέλος του NOESI.gr; Μάθετε περισσότερα εδώ.

Λαμβάνετε το ...Nousletter; Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας παρακάτω.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Γιατί συντονίζουμε δίκτυα;

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων και οικογενειών, ώστε να διευκολύνονται η ενημέρωση, η υποστήριξη και η συμβουλευτική με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση, την επαγγελματική κατάρτιση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες είναι "γειτονιές". Ενημερώστε, ρωτήστε, αναζητήστε.

Βρείτε μια "γειτονιά" εδώ.
 

Νέος Οδηγός "Προνόησε"!

Κυκλοφορεί δωρεάν σε ηλεκτρονική έκδοση ο Οδηγός υπηρεσιών "Εκπαίδευση - Υγεία - Πρόνοια" σε Ελλάδα και Κύπρο, με τον διακριτικό τίτλο "Προνόησε". Απευθύνεται σε γονείς, φοιτητές, εθελοντές, ιδιώτες επαγγελματίες και στελέχη εταιριών ή οργανισμών. Λάβετε την αναλυτική πανελλαδική έκδοση ή την έκδοση ...τσέπης της περιοχής σας!

Μπορώ να συνδράμω τον Οδηγό;