Ζητείται θεραπευτής για δημιουργική απασχόληση κοριτσιού δύο ετών (Καλλιθέα)

Ζητείται θεραπευτής για φύλαξη / φροντίδα και δημιουργική απασχόληση κοριτσιού 2 ετών με Rett, με σκοπό τη βελτίωση των καθημερινών λειτουργικών του δεξιοτήτων και της επικοινωνίας. Θα εκτιμηθεί η εμπειρία και η κατοχή αυτοκινήτου. Ωράριο: Πρωινές ώρες - 5θήμερη εργασία Δευτέρα έως Παρασκευή. Περιοχή: Καλλιθέα.

(*) Η αγγελία διακινήθηκε προς τα διαπιστευμένα μέλη στις 11/10/2017 και κατόπιν σχετικού αιτήματος των γονέων εδόθησαν δημόσια σε όλους τους επισκέπτες της ιστοσελίδας στις 19/10/2017.

​​ ​​

​​​​Η αγγελία έληξε! Τα στοιχεία επικοινωνίας έχουν αφαιρεθεί.

Δείτε όλες τις αγγελίες. Το NOESI.gr υλοποιεί ένα σύστημα διαπίστευσης των επαγγελματιών - μελών του ώστε να διακινεί τις αγγελίες εσωτερικά, ενώ παράλληλα βοηθά τους επαγγελματίες να προβάλλουν το βιογραφικό και το επαγγελματικό προφίλ τους online. Μπορείτε να διαπιστευτείτε ως επαγγελματίας μέλος του NOESI.gr;​​ Μάθετε περισσότερα εδώ.
Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Συντονίζουμε δίκτυα

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, προς διευκολύνση ενημέρωσης, υποστήριξης, συμβουλευτικής, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες του είναι δίκτυα, είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.
Βρείτε την Ομάδα σας εδώ.

Οδηγός υπηρεσιών

Κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο η πρόσφατη έκδοση του Οδηγού υπηρεσιών "Εκπαίδευση – Υγεία – Πρόνοια" Ελλάδας και Κύπρου από το NOESI.gr για γονείς, φοιτητές, εθελοντές, επαγγελματίες, εταιρείες ή οργανισμούς. Για να λάβετε δικό σας ηλεκτρονικό αντίγραφο δωρεάν, υποβάλλετε Αίτημα αποστολής Οδηγού υπηρεσιών.
Μάθετε περισσότερα εδώ.
You must have Javascript enabled to use this form.