Αυξητική Ορμόνη

Εικόνα Θεοδοσία Αντωνίου

Μετά από πολλά χρόνια απουσίας μου από το site επέστρεψα προκειμένου να κάνω μια καταγγελία. Οπως έχω αναφέρει εκτενέστερα σε πολύ παλιότερα βιολόγια, ο γυιός μου Αγγελος που σήμερα είναι 10 ετών έχει πλήρη ανεπάρκεια αυξητικής ορμόνης. Από την ηλικία των 2 ετών βρίσκεται σε θεραπεία υποκατάστασης με αυξητική στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαία Κυριακού.

Η πορεία του μέχρι σήμερα είναι πολύ καλή. Ωστόσο τον τελευταίο μήνα αντιμετωπίζουμε ένα σοβαρό πρόβλημα.

Το νοσοκομείο δεν έχει χρήματα για την αγορά ορμόνης αφήνοντας το δικό μου και πολλά άλλα παιδιά στο έλεος του θεού. Στα επίμονα και σχεδόν καθημερινά τηλεφωνήματα μου προς το φαρμακείο του νοσοκομείου η απάντηση είναι κάθε φορά η ίδια.

Εύρεση Παιδοψοχολόγου

Εικόνα Θεοδοσία Αντωνίου
Αγαπητά μέλη του noesi, θα ηθελα την συνδρομή σας στην εύρεση παιδοψυχολόγου στην περιοχή της Καλλιθέας, ή και στις τζιτζιφιές εάν είναι δυνατόν, για τον ανηψιό μου Παύλο 6 ετών , με στοιχεία αυτισμού. Περιμένω τις απαντήσεις σας, όσο το δυνατόν πιό γρήγορα, μέσω της φόρμας προσωπικής επικοινωνίας, ή απ'ευθείας στο e-mail μου που είναι theodosi8@msn.com, ΠΟΛΎΤΙΜΗ Θα ήταν επίσης και κάποια πρόταση από το μέλος STAR που είμαι σίγουρη οτι θα μπορούσε να μου προτείνει κάποιον αξιόλογο επιστήμονα.Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθειά σας. Με εκτίμηση Αντωνίου Θεοδοσία

Καλό ταξίδι

Εικόνα Θεοδοσία Αντωνίου
Προχθές το απόγευμα πληροφορηθήκαμε ότι ο γιατρός, ενδοκρινολόγος Κύριος Χατζηαθανασίου, που παρακολουθούσε τον 'Αγγελο μας για την ανεπάρκεια αυξητικής ορμόνης που έχει, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 51 ετών.

Ξέσπασμα

Εικόνα Θεοδοσία Αντωνίου
Ένα ακόμη φθινόπωρο ήρθε, ένα φθινόπωρο που είναι βαρύ γεμάτο μελαγχολία και αναπάντητα ερωτήματα. Γιατί τόση καταστροφή; Γιατί τόσοι θάνατοι; Πόλεμο έχουμε; Μέσα σε λίγες μόνο ημέρες φάνηκε σε όλο της το μέγεθος η παραλυσία του κρατικού μηχανισμού. 'Ενα κράτος με ειδικές ανάγκες, βαριά άρρωστο που αφήνει τους πολίτες του αβοήθητους μπροστά στο οτιδήποτε.

Βλαστοκύτταρα και εγκεφαλική παράλυση

Εικόνα Θεοδοσία Αντωνίου
Καθώς περιπλανιόμουν στο Internet και εψαχνα πληροφορίες για τα βλαστοκύτταρα έπεσα πάνω στο site της NEUROVITA, η οποία είναι μια Ρωσική κλινική απόλυτα εξειδικευμένη σε νευρολογικές παθήσεις, που εφαρμόζει εδώ και χρόνια με υψηλά ποσοστά επιτυχίας τεχνικές θεραπείας με βλαστοκύτταρα τα οποία λαμβάνονται από τον ίδιο τον ασθενή, προκειμένου να επουλώσουν τραύματα στον εγκέφαλο και στην σπονδυλική στήλη, καθώς και περιοχές του εγκεφάλου που έχουν νεκρωθεί απο παιδική εγκεφαλική παράλυση.

Απορίες

Εικόνα Θεοδοσία Αντωνίου
Ο ανιψιός μου Παύλος 5,5 ετών ο οποίος μετά από εγκεφαλική αιμορραγία, που υπέστη λόγω προωρότητας, έχει ημιπληγία και ψυχοκινητική καθυστέρηση (ΨΚΚ) φέτος για πρώτη φορά πήγε σε ειδικό νηπιαγωγείο, όπου και έχει κάνει μεγάλες προόδους. Για πρώτη φορά, άρχισε να λέει λέξεις και πλέον να κάνει προτάσεις με δύο και τρεις λέξεις. Στο νηπιαγωγείο, όπου πηγαίνει, χρησιμοποιούν τη μέθοδο PECS [ τι είναι το PECS; ] για την επικοινωνία και ο Παύλος ανταποκρίνεται υπέροχα και επικοινωνεί άψογα με την δασκάλα του.

Σας ευχαριστώ

Εικόνα Θεοδοσία Αντωνίου
Πραγματικά με χαρά μου είδα την ανταπόκριση σας στην έκκληση μας για βοήθεια. Ωστόσο δεν χρειάζεται να υπάρχουν διαφωνίες μια και ό,τι και να μου προταθεί είναι καλοπροαίρετο και πραγματικά είμαι σε θέση να μπορέσω να φιλτράρω τις όποιες πληροφορίες μου δοθούν.

Χρειάζομαι βοήθεια

Εικόνα Θεοδοσία Αντωνίου
Πραγματικά αυτό που θέλω να μοιραστώ μαζί σας είναι οτι βρίσκομαι σε τέλμα, καθώς μετά από τρία χρόνια άκαρπων προσπαθειών να εντοπίσω το πρόβλημα του Άγγελου μου βρίσκομαι και πάλι στο μηδέν. Εχω ένα όμορφο μωρό το οποίο μιλάει, περπατάει, γελάει, τρέχει και όμως δεν ξέρω τι πραγματικά θα μου παρουσιάσει στο μέλλον.

Σκελετικά σύνδρομα

Εικόνα Θεοδοσία Αντωνίου
Ο γιος μου Αγγελος, είναι τριών ετών, απο τη γέννηση του παρουσίασε δυσμορφίες στα άκρα, στα δύο του χέρια και στο ένα πόδι χωρίς ωστόσο να είναι τέτοιες που τα άκρα του να μην είναι λειτουργικά. Επίσης επειδή είμαι μητέρα τριών παιδιών πολύ γρήγορα αντιλήφθηκα την υπερτονία των ακρών που είχε.
Νέο "βιολόγιο" στο NOESI.gr!

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.