Εφραιμίδου Αγγελική, Νηπιαγωγός - Ειδική Παιδαγωγός

Εικόνα NOESI.gr

Νηπιαγωγός - Ειδική Παιδαγωγός, απόφοιτη του Τμήματος Επιστημών Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (Αριστοτέλειο Παν/μιο, Θεσσαλονίκη), τελειόφοιτος του μεταπτυχιακού Ειδικής Αγωγής του ΑΠΘ με πιστοποιητικό παιδαγωγικής κατάρτισης στην ειδική αγωγή από το Διαπανεπιστημιακό Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών του ΤΕΠΑΕ του ΑΠΘ. Με προϋπηρεσία οκτώ (8) ετών στον ιδιωτικό τομέα σε δημοτικό και νηπιαγωγείο και εμπειρία στην κατ' οίκον μαθησιακή υποστήριξη μαθητών του δημοτικού με μαθησιακές δυσκολίες. Ενημερώνεται διαρκώς μέσω σεμιναρίων για τις τρέχουσες εξελίξεις και τάσεις στον τομέα της ειδικής αγωγής και της εκπαίδευσης γενικότερα.

Αναλαμβάνει ιδιαίτερα μαθήματα και παράλληλη στήριξη. Είναι ανοιχτή σε νέες προτάσεις.

Δείτε το βιογραφικό

Λίγα λόγια από την Αγγελική.

Μέσω της διδασκαλίας στρατηγικών, μαθαίνω στο παιδί πώς να μαθαίνει και σε κάθε περίπτωση δημιουργώ τις κατάλληλες εκπαιδευτικές, μαθησιακές και συναισθηματικές συνθήκες για να το βοηθήσω να αναδείξει το μέγιστο των δυνατοτήτων του. Οι σπουδές, η εργασιακή εμπειρία και ο ενθουσιασμός μου για το επάγγελμα, μου παρείχαν όλα τα εφόδια για να γίνω μια ικανή επαγγελματίας.

Κάθε παιδί μιλάει τη δική του γλώσσα... ας αφουγκραστούμε την παιδική αυτή φωνούλα κι ας το αφήσουμε να ανθίσει με τον δικό του μοναδικό τρόπο...

Συνημμένα αρχεία: 

Ψάχνετε ειδικό; Τους βρίσκουμε έναν - έναν, τους συστήνουμε!

Όχι στην Αττική; Βρείτε επαγγελματίες σε όλη την Ελλάδα.

Γιατί συντονίζουμε δίκτυα;

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων και οικογενειών, ώστε να διευκολύνονται η ενημέρωση, η υποστήριξη και η συμβουλευτική με απώτερο σκοπό τη δια βίου εκπαίδευση, την επαγγελματική κατάρτιση και εν γένει την κοινωνική ένταξη των ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες είναι γειτονιές σ' όλη την Ελλάδα. Ενημερώστε, ρωτήστε, αναζητήστε, προσκαλέστε.

Βρείτε μια "γειτονιά" εδώ.
 

Νέος Οδηγός "Προνόησε"!

Κυκλοφορεί δωρεάν ο νέος Οδηγός υπηρεσιών "Εκπαίδευση - Υγεία - Πρόνοια" σε Ελλάδα και Κύπρο. Ο Οδηγός με τον διακριτικό τίτλο "Προνόησε" διατίθεται δωρεάν σε ηλεκτρονική ή έντυπη έκδοση. Απευθύνεται σε γονείς, επαγγελματίες, φοιτητές, εθελοντές, στελέχη εταιρικής κοινωνικής ευθύνης. Δοκιμάστε την αναλυτική πανελλαδική έκδοση ή την έκδοση ...τσέπης της περιοχής σας!

Μπορώ να συνδράμω τον Οδηγό;
 
Λαμβάνετε το ...Nousletter; Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας στο παρακάτω πεδίο.
Δείτε παλιά ...Nousletter!