Μαρούλη Βασιλική, Ψυχολόγος (MSc)

Εικόνα NOESI.gr

Η Βασιλική Μαρούλη διετέλεσε μέλος του δικτύου επαγγελματιών "Specials" του NOESI.gr το διάστημα από 24/07/2015 έως 24/01/2017. Εάν αναζητάτε επαγγελματίες, επισκεφτείτε τη σελίδα www.noesi.gr/specials.

Σχόλια

Καταπληκτική

Εικόνα Με μεγάλη Χαρά

Η Βίκυ είναι καταπληκτική. Την έζησα από κοντά. Έχει ολοκληρωμένες γνώσεις και η κρίση της πάρα πολύ καλή. Προσπαθεί πάντα για το καλό των παιδιών και όχι το δικό της. Τα παιδιά ανταποκρίνονται θετικά στην Βίκυ. 

Ψάχνετε ειδικό; Τους βρίσκουμε έναν - έναν, τους συστήνουμε!

Όχι στην Αττική; Βρείτε επαγγελματίες σε όλη την Ελλάδα.
Λαμβάνετε το ...Nousletter; Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας παρακάτω.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Γιατί συντονίζουμε δίκτυα;

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων και οικογενειών, ώστε να διευκολύνονται η ενημέρωση, η υποστήριξη και η συμβουλευτική με απώτερο σκοπό τη δια βίου εκπαίδευση, την επαγγελματική κατάρτιση και εν γένει την κοινωνική ένταξη των ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες είναι γειτονιές σ' όλη την Ελλάδα. Ενημερώστε, ρωτήστε, αναζητήστε, προσκαλέστε.

Βρείτε μια "γειτονιά" εδώ.
 

Νέος Οδηγός "Προνόησε"!

Κυκλοφορεί δωρεάν ο νέος Οδηγός υπηρεσιών "Εκπαίδευση - Υγεία - Πρόνοια" σε Ελλάδα και Κύπρο. Ο Οδηγός με τον διακριτικό τίτλο "Προνόησε" διατίθεται δωρεάν σε ηλεκτρονική ή έντυπη έκδοση. Απευθύνεται σε γονείς, επαγγελματίες, φοιτητές, εθελοντές, στελέχη εταιρικής κοινωνικής ευθύνης. Δοκιμάστε την αναλυτική πανελλαδική έκδοση ή την έκδοση ...τσέπης της περιοχής σας!

Μπορώ να συνδράμω τον Οδηγό;