ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: "Μια περιοδεία για το Σύνδρομο Down"

Εικόνα ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ
Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι τρεις πρώτες συναντήσεις στους Δήμους της Αττικής (Άλιμο, Ραφήνα, Νέα Σμύρνη) από την Αμφινόμη «Μια Περιοδεία για το Σύνδρομο Down» μέλος του Συλλόγου Ηλιαχτίδα «Ένωση Γονέων και Φίλων Ατόμων με Σύνδρομο Down».
Αφίσα ΑΜΦΙΝΟΜΗ

Ένα μήνυμα στους γονείς

Εικόνα ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ
Αγαπητοί γονείς, λάβαμε ένα μήνυμα μέσω E-mail στο NOESI.gr και μας ζητήθηκε να το κοινοποιήσουμε. Προέρχεται από έναν πατέρα, που πρόσφατα βρήκε κάποιον ειδικό να αναλάβει την υποστήριξη του παιδιού τους, μέσω του NOESI.gr.
    Θέλω να στείλω και ένα μύνημα στους γονείς: Mην απελπίζεστε, υπάρχουν πολλοί πρόθυμοι να σας βοηθήσουν, αρκεί να τους το ζητήσετε..

ΕΙΔΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΟΔΟΝΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

Εικόνα ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Οι παρακάτω φορείς διαθέτουν ειδικές Μονάδες Οδοντοθεραπείας με εξειδικευ­μένο προσωπικό, που μπορεί να αναλάβει δύσκολες περιπτώσεις, όπου η συνεργασία με τον ασθενή χρειάζεται ειδικούς χειρισμούς.

Βιωματικό Εργαστήρι: "Ευαισθητοποίηση – Επιμόρφωση στην Πρόληψη της χρήσης εξαρτησιογόνων ουσιών"

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος
Το εκπαιδευτικό- επιμορφωτικό βιωματικό εργαστήρι οργανώνεται το Φεβρουάριο 2010 από το Ίδρυμα Ανάπτυξης Κοινωνικής Εργασίας (Ι.Α.Κ.Ε.) με έμφαση στην αξιοποίηση εκπαιδευτικών και βιωματικών μεθόδων ενεργητικής συμμετοχής, που στοχεύουν στην ανάπτυξη όχι μόνο γνώσεων / πληροφοριών , αλλά και δεξιοτήτων και συμπεριφορών.

Σεμινάριο: "Εκπαίδευση και Δημιουργικότητα: Εκπαιδευόμενοι εκπαιδεύουμε"

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος
Το Σεμινάριο οργανώνεται το Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2010 από το Ίδρυμα Ανάπτυξης Κοινωνικής Εργασίας (Ι.Α.Κ.Ε.) και απευθύνεται σε όσους λειτουργούν σε εκπαιδευτικούς και ανθρωποκεντρικούς χώρους.

Σημασία έχει η Μάχη

Εικόνα Ginka
Κάθε μέρα η Μαρία βρίσκεται όλο και πιο κοντά στην αυτόνομη και φυσιολογική ζωή. Μέσα σε έξι μήνες τα βηματάκια μετατράπηκαν σε άλματα. Άλματα εξέλιξης προς όλους τους τομεις. Η δασκάλα της πριν δύο μέρες μου μίλησε για "θαύμα" - εκεί έχουμε όλοι καταλήξει. Στις μέρες μας ακόμα γίνονται θάυματα. ...Τι να πρωτοθυμηθώ απο τα χρόνια που πέρασαν... μάχες ατέλειωτες και σκληρές. Και τώρα μάχη δίνουμε αλλά πατάμε σε στέραιη βάση, κάτι που δεν υπήρχε πριν.

Εύρεση λογοθεραπευτή /-τριας

Εικόνα dkata1234
Καλησπέρα σας και καλη χρονια να έχουμε όλοι μας. Πιστεύω ο νέος χρόνος να μας φέρει μόνο χαρά και ευτυχία. Θα ήθελα την βοήθεια σας. Ψάχνω να βρω για τον γιο μου, κάποιον λογοθεραπευτή με ειδικότητα στην μάσηση και την κατάποση.

Ακόμα ένα βράδυ με σκέψεις....

Εικόνα Ιωάννα
Ευχομαι καλη χρονια με υγεια πανω απ ολα σε ολους χρονια πολλα υπομονετικα δημιουργικα αισιοδοξα και με πολυ δυναμη και κουραγιο για να μπορεσουμε να αντιμετωπισουμε τις προκλησεις της ζωης μας!!!

Σελίδες

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.