Μυοκλονίες - Επιληψία

Εικόνα Έφη
Καλησπέρα! Έχουμε ένα κοριτσάκι 2 ετών, που πριν απο 10 μήνες περίπου ξεκίνησε να κάνει στιγμιαία τινάγματα των χεριών της, σαν να την είχε αιφνιδιάσει κάτι. Μετά απο συζήτηση με τον παιδίατρό μας αποτανθήκαμε σε παιδονευρολόγο (στην Πάτρα όπου και κατοικούμε).

Εκδήλωση εθελοντισμού στο Κέντρο "ΘΕΟΤΟΚΟΣ"

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος

Στα πλαίσια του Εθελοντισμού διοργανώνεται εκδήλωση προς τιμήν όλων εκείνων που προσφέρουν εθελοντικές εργασίες στο "ΘΕΟΤΟΚΟΣ", στις 7 Απριλίου, ώρα 10.00 π.μ. στο χώρο του Θεάτρου του Ιδρύματος, Θεοτόκου 2, Ίλιον.

Έχω καλά νέα για τον μικρό μου αλλά είμαι μπερδεμένη...

Εικόνα Κέλλυ
Έχω καλα νεα για τον μικρο μου αλλα ειμαι μπερδεμενη. Οι εξετασεις καριοτυπος και DNA Ευθραυστο Χ ειναι καλες, δηλαδή δεν υπαρχει γενετικο νοσημα.

24ωρη καταγραφή βιντεοεγκεφαλογραφίας

Εικόνα Ιωάννα
...Αν το λεω καλα... γνωριζει κανεις πού γινεται Αθηνα - Θεσσαλονικη και περιπου το κοστος, αν γινει οχι σε κρατικο νοσοκομειο αλλα ιδιωτικα; Σε κρατικο νοσοκομειο γνωριζετε καποιον εγκυρο; Ειμαστε σε διαδικασια 1 χρονο σχεδον μετα την πρωτη κρίση της μικρης μου να το κανουμε για να δουμε αν συνεχιζει να κανει κρισεις στον υπνο της ακομα...

Προβολή ντοκιμαντέρ και συζήτηση (20/3/11)

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος

Η ταινία «Μην με αποκαλείς χαζό», αποκαλύπτει πως η δυσλεξία και άλλες σχετικές μαθησιακές δυσκολίες, βαραίνουν την ζωή κάποιου από την αρχή μέχρι το τέλος τη ζωής του. Μια συνηθισμένη μέρα, στην ζωή ενός παιδιού, ενός έφηβου, ενός νεαρού άνδρα και μια ενήλικης γυναίκας, δείχνει πως αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να αντεπεξέρχονται στις επακόλουθες συνέπιες της διαφορετικότητάς τους και πως αυτή τη διαφορετικότητα τους ακολουθεί σαν σκιά.

Πλαγιοκεφαλία

Εικόνα μαρινα χ
Γεια σας. Είμαι μητέρα τριών παιδιών ένα κοριτσάκι 5 ετών και 2 δίδυμα αγοράκια σχεδόν 3 ετών. Τα αγοράκια ήταν στον ίδιο σάκο. Το πρώτο αγοράκι μετά λύπης μου συνειδητοποιώ πλέον ότι έχει πλαγιοκεφαλία.

Σύνδρομο Klinefelter

Εικόνα Μαρία Μαυριανού
Ο γυιός μου είναι 16 ετών και έχει το Σύνδρομο Klinefelter. Μέχρι στιγμής δεν παρουσίασε κανένα πρόβλημα ούτε κοινωνικής συμπεριφoράς ούτε μαθησιακά προβλήματα είναι καλός μαθητής έχει τελειώσει τα αγγλικά του και τώρα μαθαίνει και Γaλλικά.

Σελίδες

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.