Έχω καλά νέα για τον μικρό μου αλλά είμαι μπερδεμένη...

Εικόνα Κέλλυ
Έχω καλα νεα για τον μικρο μου αλλα ειμαι μπερδεμενη. Οι εξετασεις καριοτυπος και DNA Ευθραυστο Χ ειναι καλες, δηλαδή δεν υπαρχει γενετικο νοσημα. Η ψυχιατρος μου λεει οτι ειναι καλο αλλα οσο αφορα την υγεια του δλδ οτι δεν θα παρουσιασει προβληματα στο μελλον οπως επιλειψια,καρδια κα που συνηθως παρουσιαζουν καποια συνδρομα οπως του αυτισμου,οσο αφορα την προοδο του ομως για το αν θα μιλησει ,αν θα επικοινωνισει καλυτερα δεν εχει να κανει η εξεταση αυτη.ΟΜΩΣ η αναπτυξιολογος μου λεει οτι φυσικα και 8α παει καλυτερα η προοδος του εφοσον δεν υπαρχει γενετικο νοσημα!θελω να ακουσω περισσοτερο την αναπτυξιολογο γιατι αυτο ειναι που ευχομαι ομως η ψυχιατρος μου τα λεει πιο κοφτα αλλα το παιδι το ξερει καλυτερα και οχι 1 φορα το 6 μηνο που το βλεπει η αλλη.ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ.τα καλα αποτελεσματα που πηραμε εχουν να κανουν με την πορεια του στο μελλον? ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΕ ΜΕ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ. Σας ευχαριστω

Σχόλια

Ως γονιός που αντιμετωπίζω συναφές γεννετικό σύνδρομο

Εικόνα Iren66
Ως γονιός που αντιμετωπίζω συναφές γεννετικό σύνδρομο (47ΧΧΥ) θα σας πρότεινα να συνεχίσετε να εμπιστεύεστε περισσότερο την αναπτυξιολόγο. Δεν ξέρω που παρακολουθήται το παιδί, αλλά στο Αγ. Σοφία (Παίδων) στο Χωρέμειο, η ομάδα των γιατρών που παρακολουθούν χρωμοσωμικά θέματα είναι πολύ καλή & εμάς μας έχει βοηθήσει αρκετά για αρχή. Ενδεχομένως στην συνέχεια να σας συστήσουν φυσιοθεραπείες, εργοθεραπείες & λογοθεραπείες. Φιλική συμβουλή, προσπαθήστε να ενημερωθήτε σχετικάμε το Fragile X και από sites του εξωτερικού,ώστε να κατανοήσετε πλήρως τις ιδιαιτερότητες & ανάνγκες του συγκεκριμένου συνδρόμου & να δράσετε ανάλογα. Η δική μας εμπειρία λέει πως για αυτά τα σύνδρομα ακόμα στον τόπο μας δεν κυκλοφορούν αρκετές έγκυρες πληροφορίες. Καλή δύναμη & θετική σκέψη.
like1

Nα είστε καλά σας ευχαριστώ

Εικόνα Κέλλυ
Να ειστε καλα σας ευχαριστω πολυ.
like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.