Έχω καλά νέα για τον μικρό μου αλλά είμαι μπερδεμένη...

Εικόνα Κέλλυ
Έχω καλα νεα για τον μικρο μου αλλα ειμαι μπερδεμενη. Οι εξετασεις καριοτυπος και DNA Ευθραυστο Χ ειναι καλες, δηλαδή δεν υπαρχει γενετικο νοσημα.

Risperdal για ήσυχο ύπνο

Εικόνα Κέλλυ

Όπως εχω αναφερει και παλι, εχω ενα αγορακι 4,5 χρονων με αναπτυξιακη διαταραχη αυτιστικου φασματος. Ο μικρος δεν μιλαει, πηγαινει σε Κεντρο Αποθεραπειας σε καθημερινη βαση. Παρακολουθειται απο αναπτυξιολογο και παιδοψυχιατρο. Ειχα εντονο προβλημα με κραυγες ειδικα το βραδυ. Αργουσε πολυ να κοιμηθει 2 με 3 το πρωι φωναζοντας εντονα, χοροπηδωντας στο κρεβατι, χτυπωντας τον τοιχο κά... Η παιδοψυχιατρος αφου δοκιμασαμε πολλες μεθοδους, χωρις αποτελεσμα, μου συνεστησε Risperdal καθε βραδυ την ελαχιστη ποσοτητα.

Αυτισμός και ειδική συμπεριφορά

Εικόνα Κέλλυ
Καλησπερα σας. Το αγορακι μου ειναι 4,5 χρονων. Η διαγνωση απο την αναπτυξιολογο ειναι διαχυτη αναπτυξιακη διαταραχη αυτιστικου φασματος. Υπαρχει καθυστερηση στο λογο αλλα δεν ειναι αυτο που με απασχολει για τωρα τουλαχιστον. Ο μικρος ολη την ωρα βγαζει δυνατες κραυγες(ουρλιαχτα) του αρεσει να γλυφει αντικειμενα οπως τα παιχνιδια του, κουτια, χαρτια κ.α.

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.