Συνοδός παράλληλης στήριξης για ΥΛΑ μαθητή Β' Γυμνασίου (Λαγονήσι, 2018-2019)

Εικόνα Pro

Ζητείται ειδικός παιδαγωγός για μαθητή με διάγνωση ΥΛΑ (υψηλής λειτουργικότητα αυτισμό) που θα φοιτήσει στην Β' Γυμνασίου στο Λαγονήσι (παραλία). Η οικογένεια ενδιαφέρεται για κάποιον που μπορεί να αναλάβει για την ερχόμενη σχολική χρονιά (2018-2019).

Η αγγελία διακινήθηκε προς τα διαπιστευμένα μέλη στις 31/07/2018. Με αίτημα της μητέρας του μαθητή τα στοιχεία επικοινωνίας είναι διαθέσιμα σε όλα τα μέλη, κατόπιν αιτήματος, λόγω της πολύμηνης αναζήτησης επαγγελματία για αυτή τη συγκεκριμένη αγγελία.

Παράλληλη στήριξη μαθήτριας Δημοτικού (Πάτρα, 2018-2019)

Εικόνα Pro

Αναζητούμε ειδικό παιδαγωγό ή άλλη ειδικότητα σχετική για παράλληλη στήριξη, για κορίτσι που φοιτά στο δημοτικό. Η μαθήτρια έχει βαρηκοΐα, αλλά έχει καλή ακοή με ακουστικά (που χρησιμοποιεί -- σημ. δεν γνωρίζει νοηματική γλώσσα) και εμφανίζει ψυχοκινητική καθυστέρηση (ΨΚΚ) με βάση τη σχετική διάγνωση. Περιοχή: Πάτρα.

Η αγγελία διακινήθηκε προς τα διαπιστευμένα μέλη στις 31/07/2018. Η αγγελία έληξε!

Παράλληλη στήριξη για 8χρονο μαθητή με ΔΑΦ (Σκύρος, 2018-2019)

Εικόνα Μαρία_Σκύρος Ζαχαρια

Αναζητώ παράλληλη ιδιωτική στήριξη (που θα την πληρώνω εγώ) για να μπορέσει το 8 χρόνων αγοράκι μου που είναι στο φάσμα να παρακολουθήσει διδακτικές ώρες στο Δημοτικό Σχολείο Σκύρου (4 ώρες την ημέρα)! Είμαστε σε νησί και η παράλληλη από το κράτος 3 χρόνια και δεν έρχεται... Περιοχή: Σκύρος.

Η αγγελία διακινήθηκε προς τα διαπιστευμένα μέλη στις 27/07/2018.

Όλα τα μέλη μας είναι καλά στην υγεία τους [ενημέρωση: 05/08/2018]

Εικόνα NOESI.gr

Σημαντική Ενημέρωση! Ολοκληρώσαμε τη διαδικασία αναζήτησης των μελών μας, που βρίσκονται στην περιοχή που επλήγη από τις φονικές πυρκαγιές του Ιουλίου στην Αττική. Όλα τα μέλη μας είναι καλά στην υγεία τους, αν και διαπιστώσαμε ότι αρκετά μέλη έχουν πληγεί με άλλους τρόπους από τη φωτιά, ως επιζώντες με μεγάλο ψυχικό φόρτο από τις δραματικές στιγμές που έζησαν (και συνεχίζουν να ζουν) ή χάνοντας περιουσίες και αγαπημένα κατοικίδια στη φωτιά.


Η ομάδα της νόησης στο διαδίκτυο έχει ξεκινήσει την προσωπική επικοινωνία με όλα τα μέλη της κοινότητας που βρίσκονται κοντά στο σημείο της καταστροφής από τις φονικές πυρκαγιές, ζητώντας να επιβεβαιώσουμε ότι είναι καλά στην υγεία τους και ρωτώντας εάν χρειάζονται κάποια άμεση οικονομική, υλική ή ψυχολογική υποστήριξη.

Συνοδός για 17χρονο με ΔΑΦ-ΥΛΑ σε απογευματινές δραστηριότητες (Θεσσαλονίκη, 2018-2019)

Εικόνα Carer

Ζητείται άνδρας συνοδός για έφηβο 17 ετών με αυτισμό (ΔΑΦ) υψηλής λειτουργικότητας για συνοδεία και υποστήριξη σε απογευματινές δραστηριότητες. Περιοχή: Αν. Θεσσαλονίκη.

Η αγγελία διακινήθηκε προς τα διαπιστευμένα μέλη στις 27/07/2018.

Ζητείται παράλληλη στήριξη για αγόρι με ΔΑΦ (Καματερό, 2018-2019)

Εικόνα Ιωάννης Κυριακάκης

Αναζητούμε ειδική παιδαγωγό (κατά προτίμηση κοπέλα) για παράλληλη στήριξη σε αγοράκι στο φάσμα του αυτισμού σε τυπικό νηπιαγωγείο (επαναλαμβάνει την χρονιά) στο Καματερό Αττικής, για τις μέρες Τρίτη και Πέμπτη (τις υπόλοιπες θα πηγαίνει σε κέντρο ημέρας). 

Η αγγελία διακινήθηκε προς τα διαπιστευμένα μέλη στις 25/07/2018. Η αγγελία αυτή έχει λήξει!

Διαχείριση Μετατραυματικού Άγχους (Post Traumatic Stress)

Εικόνα ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Παρακάτω, θα βρείτε μερικές βασικές οδηγίες για τη διαχείριση της διαταραχής του μετατραυματικού άγχους ((Post Traumatic Stress Disorder), που συχνά εμφανίζεται σε ανθρώπους που έχουν βιώσει μεγάλο κίνδυνο για τη ζωή τους, την περιουσία τους ή άλλα αγαπημένα πρόσωπα και ζώα.

Επικοινωνία για συνδρομή για την πυρκαγιά στην Αττική

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος

Σήμερα ήταν η πιο δύσκολη μέρα... Αλλά ακολουθούν πολλές ακόμη για πολλούς συμπολίτες μας, που έχασαν τα αγαπημένα τους πρόσωπα, φίλους κατοικίδια, τα σπίτια και τους κόπους τους. Οι περισσότεροι κάτοικοι στις πληγείσες περιοχές έχουν ανάγκη από υλική, ψυχολογική και ηθική στήριξη. Εάν κάποιος συνάδελφος ενδιαφέρεται να συνδράμει εθελοντικά, επικοινωνήστε. Θα προσπαθήσω να απαντήσω σε όλους. Θα βρείτε και το κινητό μου σε αυτή την ανάρτηση.

Αγγελία για παράλληλη στήριξη για αγόρι με ΔΑΔ 4 ετών (Μελίσσια, 2018-2019)

Εικόνα Pro

Ζητείται για παράλληλη στήριξη, ειδική παιδαγωγός, λογοθεραπεύτρια, εργοθεραπεύτρια, για αγόρι 4 ετών με ΔΑΔ. Περιοχή: Μελίσσια Αττικής. Ωράριο: 08.45 μέχρι 12.45.

Η αγγελία διακινήθηκε προς τα διαπιστευμένα μέλη στις 25/07/2018.

Σελίδες

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.