Παράλληλη στήριξη μαθήτριας Δημοτικού (Πάτρα, 2018-2019)

Εικόνα Pro

Αναζητούμε ειδικό παιδαγωγό ή άλλη ειδικότητα σχετική για παράλληλη στήριξη, για κορίτσι που φοιτά στο δημοτικό. Η μαθήτρια έχει βαρηκοΐα, αλλά έχει καλή ακοή με ακουστικά (που χρησιμοποιεί -- σημ. δεν γνωρίζει νοηματική γλώσσα) και εμφανίζει ψυχοκινητική καθυστέρηση (ΨΚΚ) με βάση τη σχετική διάγνωση. Περιοχή: Πάτρα.

Η αγγελία διακινήθηκε προς τα διαπιστευμένα μέλη στις 31/07/2018. Η αγγελία έληξε!

Δείτε όλες τις αγγελίες. Το NOESI.gr υλοποιεί ένα σύστημα διαπίστευσης των επαγγελματιών, ώστε να διακινεί τα στοιχεία επικοινωνίας των αγγελιών. Για πρόσβαση στις αγγελίες, διαπιστευθείτε ως επαγγελματίας. Μάθετε περισσότερα.
Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Συντονίζουμε δίκτυα

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, προς διευκολύνση ενημέρωσης, υποστήριξης, συμβουλευτικής, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες του είναι δίκτυα, είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.
Βρείτε την Ομάδα σας εδώ.

Η 1η Ημερίδα του είδους!

Σας προσκαλούμε στην ημερίδα για οικογένειες παιδιών με αναπηρία, που οργανώνεται στην Κηφισιά, το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018 στο πλαίσιο του Προγράμματος "ΠΡΟΝΟΗΣΕ+©". Η ημερίδα απευθύνεται σε γονείς και άλλους συγγενείς παιδιών που έλαβαν διάγνωση σχετική με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες ή κάποια αναπηρία.
Μάθετε περισσότερα εδώ.
You must have Javascript enabled to use this form.