Παράλληλη στήριξη μαθήτριας ΣΤ' Δημοτικού στην Ύδρα

Εικόνα ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΓΚΙΑΚΟΣ

Ζητείται δασκάλα /-ος ειδικής αγωγής για παράλληλη στήριξη σε μαθήτρια ΣΤ' Δημοτικού με ΔΑΔ στην Ύδρα.

Πληροφορίες στα τηλ. *.

Μπορείτε να βοηθήσετε να βρεθεί ο κατάλληλος ειδικός για παράλληλη στήριξη; Τα στοιχεία είναι διαθέσιμα σε όλους. 

(*) Τα στοιχεία επικοινωνίας έχουν ήδη διατεθεί στους επαγγελματίες που συμμετέχουν στον κατάλογο "PRO" του NOESI.gr. Δείτε τον κατάλογο στη σελίδα noesi.gr/pro. Τα υπόλοιπα εγγεγραμμένα μέλη, θα βρουν τα στοιχεία επικοινωνίας στην, προστατευμένη από μηχανές αναζήτησης, σελίδα του προφίλ του μέλους, που έκανε την ανάρτηση, πατώντας στο "Δημοσιεύτηκε από..." παραπάνω. Για να εγγραφείτε μέλος, δωρεάν, δείτε τη σελίδα noesi.gr/user/register. Εναλλακτικά, ζητήστε στοιχεία επικοινωνίας, στέλνοντας λίγα λόγια για εσάς από τη σελίδα noesi.gr/contact.

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.