Στους 3965 αναγνώστες

Εικόνα ligeri
Αναλαμβάνω το ρίσκο μιας συνοπτικής αναφοράς - άνευ σχολίου - στο δημοσίευμα του Agkou "Υπηρεσίες από το Noesi.gr". Μελετώντας με πολύ προσοχή "τα ψιλά γράμματα" που εμπεριέχονται στις ενότητές του, παραπέμπω τους 3965 (μέχρι σήμερα) αναγνώστες του, στα "βιολόγια", που ακολουθούν. Στο περιεχόμενο αυτών των "βιολογίων" αναδύεται σήμερα, ο σκοπός, ο στόχος το πνεύμα και το όραμα του εκδότη, έτσι όπως εγώ το εισέπραξα διαβάζοντας το εν λόγω δημοσίευμα. Μακριά από μένα η φιλοδοξία να τον μεταφράσω. Απλά είναι μια ύστατη προσπάθεια, να επαναφέρω την αγωνία μου και να την μοιραστώ με τους 3965 αναγνώστες. Μαζί με τα παρακάτω βιολόγια, σας παρακαλώ, διαβάστε και ξαναδιαβάστε και οι 3965 αναγνώστες και όχι μόνο το "Εύ-λoγος για όλα" από Ginka (7/12/06). Ίσως είναι κουραστικό και χρονοβόρο να διαβάσει ο καθένας μας 9-10 κείμενα . Κάντε το σιγά-σιγά και στις στιγμές που αναγνωρίζετε στον εαυτό σας το δικαίωμα στο όνειρο και την ελπίδα. Βιολόγια: 1. "Διαχρονικά βιολόγια" από Ligeri 2. "Βουβοί Μοιραίοι και Άβουλοι αντάμα, προσμένουμε ίσως κάποιο Θάμα" από Ligeri 3. "Ο Λόγος στην Μαρία" από Ligeri 4. "Για τον εκδότη" από Ligeri 5. "Όταν ο Θεός έχει κέφια" από Ligeri 6. "Παρέμβαση" από Ligeri 7. "Πολιτεία μ΄ ακούς;" από Ligeri 8. "Επικοινωνία" από Ligeri 9. "Προετοιμασία για την προστατευόμενη Αυτόνομη Διαβίωση" από Ligeri www.noesi.gr/blog/ligeri

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.