Ζητείται ειδικός παιδαγωγός ή άλλης ειδικότητας συνοδός παράλληλης στήριξης (Πετρούπολη)

Ζητείται ειδικός παιδαγωγός ή άλλης ειδικότητας άτομο με εμπειρία στην παράλληλη στήριξη, για συνεργάσιμο και αυτοεξυπηρετούμενο μαθητή της Β' Δημοτικού σε σχολείο στην Πετρούπολη

(*) Η αγγελία αυτή διακινήθηκε προς τα διαπιστευμένα μέλη στις 13/06/2017. Τα στοιχεία επικοινωνίας της αγγελίας έχουν αφαιρεθεί..Η αγγελία έληξε . .

Δείτε όλες τις αγγελίες. Το NOESI.gr υλοποιεί ένα σύστημα διαπίστευσης των επαγγελματιών - μελών του ώστε να διακινεί τις αγγελίες εσωτερικά, ενώ παράλληλα βοηθά τους επαγγελματίες να προβάλλουν το βιογραφικό και το επαγγελματικό προφίλ τους online. Μπορείτε να διαπιστευτείτε ως επαγγελματίας μέλος του NOESI.gr; Μάθετε περισσότερα εδώ.

Σχόλια

Θωμά Χριστίνα, Λογοθεραπεύτρια

Εικόνα Χριστίνα Θωμά

Καλησπέρα σας, 

Ονομάζομαι Θωμά Χριστίνα και είμαι Λογοθεραπευτρια με εμπειρία στον αυτισμό. Κατοικω στην Πετρούπολη και ενδιαφέρομαι για την θέση της παράλληλης. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων και αναμένω απάντησή σας. 

Με εκτίμηση, 

Θωμά Χριστίνα
Λογοθεραπεύτρια 

Παπαθανασίου Ευαγγελία, Νηπιαγωγός - Ειδική Παιδαγωγός

Εικόνα Ευαγγελία Παπαθανασίου

Καλησπέρα σας, επειδή ενδιαφέρομαι για την εν λόγω αγγελία σας έχω αποστείλει στο email σας το βιογραφικό μου. 

Θα χαρώ να βρεθούμε από κοντά. 
Καλή συνέχεια!

Ανδρεάκου Νίκη, Γυμνάστρια

Εικόνα Νίκη Ανδρεάκου

Καλημερα σας. Ονομαζομαι Ανδρεάκου Νίκη, ειμαι γυμναστρια με εμπειρία στον αυτισμο και ενδιαφερομαι γαι την συγκεκριμενη αγγελια. Γι αυτο το λογο σας εχω στειλει τα στοιχεια μου στο μαιλ σας. 

Θα χαρω αν υπαρξει καποια επικοινωνια.

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Συντονίζουμε δίκτυα

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, προς διευκολύνση ενημέρωσης, υποστήριξης, συμβουλευτικής, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες του είναι δίκτυα, είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.
Βρείτε την Ομάδα σας εδώ.

Οδηγός υπηρεσιών

Κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο η πρόσφατη έκδοση του Οδηγού υπηρεσιών "Εκπαίδευση – Υγεία – Πρόνοια" Ελλάδας και Κύπρου από το NOESI.gr για γονείς, φοιτητές, εθελοντές, επαγγελματίες, εταιρείες ή οργανισμούς. Για να λάβετε δικό σας ηλεκτρονικό αντίγραφο δωρεάν, υποβάλλετε Αίτημα αποστολής Οδηγού υπηρεσιών.
Μάθετε περισσότερα εδώ.
You must have Javascript enabled to use this form.