Ζητείται άτομο για αγοράκι 5,5 ετών την καλοκαιρινή περίοδο και το νέο σχολικό έτος (Βύρωνας)

Εικόνα Carer

Αναζητούμε δασκάλα ειδικής αγωγής ή λογοθεραπεύτρια, απαραίτητα με εμπειρία σε παιδιά με αυτισμό, για αγοράκι 5,5 ετών, αυτοεξυπηρετούμενο, για καθημερινή απασχόληση κατά την περίοδο 10-30 Ιουλίου με την προοπτική μονιμότερης συνεργασίας από το νέο σχολικό έτος. Ενδιαφέρει κυρίως η ενίσχυση της γλωσσικής του ανάπτυξης και η δημιουργική απασχόληση με σκοπό τη δημιουργία μιας αρμονικής σχέσης για μελλοντική σταθερή συνεργασία. Περιοχή: τέρμα Βύρωνα - λεωφ. Καρέα.

(*) Τα στοιχεία επικοινωνίας διατέθηκαν στα διαπιστευμένα μέλη στις 29/05/2017. ​​Η αγγελία έληξε! Τα στοιχεία επικοινωνίας έχουν αφαιρεθεί​.​​​​​

Η αγγελία έληξε! Τα στοιχεία επικοινωνίας έχουν αφαιρεθεί.

Δείτε όλες τις αγγελίες. Το NOESI.gr υλοποιεί ένα σύστημα διαπίστευσης των επαγγελματιών - μελών του ώστε να διακινεί τις αγγελίες εσωτερικά, ενώ παράλληλα βοηθά τους επαγγελματίες να προβάλλουν το βιογραφικό και το επαγγελματικό προφίλ τους online. Μπορείτε να διαπιστευτείτε ως επαγγελματίας μέλος του NOESI.gr;​​ Μάθετε περισσότερα εδώ.

Σχόλια

Πώς μπορω να γίνω μέλος για να πάρω πληροφορίες για την αγγελία;

Εικόνα Σωτηρια Κάκου

Γεια σας! Πως μπορω να γίνω μελος για να παρω περισσοτερες πληροφοριες για την συγκεκριμενη αγγελια;; ειμαι λογοθεραπευτρια στο Παγκρατι! Ευχαριστω

Λαμβάνετε ...Nousletter; Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Γιατί συντονίζουμε δίκτυα;

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, ώστε να διευκολύνονται ενημέρωση, υποστήριξη και συμβουλευτική, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.
Βρείτε μια "γειτονιά" εδώ.

Οδηγός υπηρεσιών δωρεάν

Κυκλοφόρησε η πρόσφατη έκδοση του Οδηγού υπηρεσιών "Εκπαίδευση – Υγεία – Πρόνοια" Ελλάδας και Κύπρου από το NOESI.gr για γονείς, φοιτητές, εθελοντές, επαγγελματίες, εταιρείες ή οργανισμούς. Για να λάβετε δικό σας ηλεκτρονικό αντίγραφο δωρεάν, υποβάλλετε Αίτημα αποστολής Οδηγού υπηρεσιών.
Μάθετε περισσότερα εδώ.