Ζητείται παράλληλη στήριξη για μαθητή Λυκείου με σύνδρομο Άσπεργκερ (Μαρούσι)

Αναζητούμε παράλληλη στήριξη για αγόρι 15 χρονών που θα φοιτήσει το σχολικό έτος 2017-2018 στην Α΄ Τάξη στο ΕΠΑΛ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ (πρώην ΣΕΛΕΤΕ) με Σύνδρομο Asperger (φάσμα Αυτισμού, υψηλής λειτουργικότητας). Επιθυμητές ειδικότητες: ειδικός παιδαγωγός, ψυχολόγος, εργοθεραπευτής, με εμπειρία σε Λύκειο ή Γυμνάσιο, στο πλήρες ωράριο λειτουργίας του σχολείου (έως 14.00 καθημερινά). Παρακαλώ στείλτε βιογραφικό με φωτογραφία, γιατί ο γιός μας δίνει ιδιαίτερη σημασία στη φυσιογνωμία του ανθρώπου που έχει δίπλα του.

(*) Η αγγελία διακινήθηκε προς τα διαπιστευμένα μέλη στις 27/08/2017.

​​ ​​

​​​​Η αγγελία έληξε! Τα στοιχεία επικοινωνίας έχουν αφαιρεθεί.

Δείτε όλες τις αγγελίες. Το NOESI.gr υλοποιεί ένα σύστημα διαπίστευσης των επαγγελματιών - μελών του ώστε να διακινεί τις αγγελίες εσωτερικά, ενώ παράλληλα βοηθά τους επαγγελματίες να προβάλλουν το βιογραφικό και το επαγγελματικό προφίλ τους online. Μπορείτε να διαπιστευτείτε ως επαγγελματίας μέλος του NOESI.gr;​​ Μάθετε περισσότερα εδώ.

Σχόλια

Θα ήθελα να επικοινωνήσουμε

Εικόνα Polymi

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑ. ΓΙΑΝΝΑ ΠΛΑΤΗ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΟ 15 ΕΤΩΝ ΜΕ ΑΣΠΕΡΓΚΕΡ ΥΨΗΛΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑΣ 

Λαμβάνετε ...Nousletter; Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Γιατί συντονίζουμε δίκτυα;

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, ώστε να διευκολύνονται ενημέρωση, υποστήριξη και συμβουλευτική, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση, την επαγγελματική κατάρτιση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.

Βρείτε μια "γειτονιά" εδώ.
 

Νέος Οδηγός "Προνόησε"!

Κυκλοφόρησε η τελευταία έκδοση του Οδηγού υπηρεσιών "Εκπαίδευση - Υγεία - Πρόνοια" Ελλάδας και Κύπρου από το NOESI.gr. Απευθύνεται σε γονείς, φοιτητές, εθελοντές, ιδιώτες επαγγελματίες και στελέχη εταιριών ή οργανισμών. Για να λάβετε ηλεκτρονικό δικό σας αντίγραφο δωρεάν, υποβάλλετε Αίτημα αποστολής Οδηγού υπηρεσιών.

Μάθετε περισσότερα εδώ.