Ζητείται παράλληλη στήριξη για μαθητή Λυκείου με σύνδρομο Άσπεργκερ (Μαρούσι)

Αναζητούμε παράλληλη στήριξη για αγόρι 15 χρονών που θα φοιτήσει το σχολικό έτος 2017-2018 στην Α΄ Τάξη στο ΕΠΑΛ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ (πρώην ΣΕΛΕΤΕ) με Σύνδρομο Asperger (φάσμα Αυτισμού, υψηλής λειτουργικότητας). Επιθυμητές ειδικότητες: ειδικός παιδαγωγός, ψυχολόγος, εργοθεραπευτής, με εμπειρία σε Λύκειο ή Γυμνάσιο, στο πλήρες ωράριο λειτουργίας του σχολείου (έως 14.00 καθημερινά). Παρακαλώ στείλτε βιογραφικό με φωτογραφία, γιατί ο γιός μας δίνει ιδιαίτερη σημασία στη φυσιογνωμία του ανθρώπου που έχει δίπλα του.

(*) Η αγγελία διακινήθηκε προς τα διαπιστευμένα μέλη στις 27/08/2017.

​​ ​​

​​​​Η αγγελία έληξε! Τα στοιχεία επικοινωνίας έχουν αφαιρεθεί.

Δείτε όλες τις αγγελίες. Το NOESI.gr υλοποιεί ένα σύστημα διαπίστευσης των επαγγελματιών - μελών του ώστε να διακινεί τις αγγελίες εσωτερικά, ενώ παράλληλα βοηθά τους επαγγελματίες να προβάλλουν το βιογραφικό και το επαγγελματικό προφίλ τους online. Μπορείτε να διαπιστευτείτε ως επαγγελματίας μέλος του NOESI.gr;​​ Μάθετε περισσότερα εδώ.

Σχόλια

Θα ήθελα να επικοινωνήσουμε

Εικόνα Polymi

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑ. ΓΙΑΝΝΑ ΠΛΑΤΗ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΟ 15 ΕΤΩΝ ΜΕ ΑΣΠΕΡΓΚΕΡ ΥΨΗΛΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑΣ 

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Συντονίζουμε δίκτυα

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, προς διευκολύνση ενημέρωσης, υποστήριξης, συμβουλευτικής, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες του είναι δίκτυα, είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.
Βρείτε την Ομάδα σας εδώ.

Οδηγός υπηρεσιών

Κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο η πρόσφατη έκδοση του Οδηγού υπηρεσιών "Εκπαίδευση – Υγεία – Πρόνοια" Ελλάδας και Κύπρου από το NOESI.gr για γονείς, φοιτητές, εθελοντές, επαγγελματίες, εταιρείες ή οργανισμούς. Για να λάβετε δικό σας ηλεκτρονικό αντίγραφο δωρεάν, υποβάλλετε Αίτημα αποστολής Οδηγού υπηρεσιών.
Μάθετε περισσότερα εδώ.
You must have Javascript enabled to use this form.