Θα ήθελα τη βοήθεια σας για τον γιο μου με Asperger

Καλησπέρα σας, είμαι μητέρα ενήλικου 19 ετών με σύνδρομο Asperger και χρειάζομαι βοήθεια, ως προς την ενημέρωση μου για το πώς μπορώ να τον βοηθήσω. Η δυσκολία που αντιμετωπίζουμε αυτή τη στιγμή κυρίως είναι επικοινωνιακή, γι' αυτό αν υπάρχει κάποιος που μπορεί να με ενημερώσει για το που μπορώ να απευθυνθώ, διότι όπου κι αν έψαξα δεν βρήκα τίποτα για ηλικίες άνω των 17 ετών.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.    

Σχόλια

Επικοινωνία

Εικόνα kati. d

Εχω κι εγώ ένα ενήλικα, υπέροχο και ταλαντούχο γιό. Αν θέλετε επικοινωνήστε μαζί μου στο 6948560408.

Καίτη Δημάκη

Σας ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση

Εικόνα ΒΑΡΒΑΡΑ ΜΑΓΚΟΝΑΚΗ

Καλησπέρα σας,

Σας ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση! Δυστυχώς εργάζομαι και δεν κατάφερα να δω το μήνυμα σας νωρίτερα, αν μπορώ να σας καλέσω κάποια άλλη στιγμή ενημερώστε με!!!

Ευχαριστώ πολύ.

Kέντρο ..., κύριος ... (διαγράφηκε)

Εικόνα panayota

Ενημέρωση από το NOESI.gr: Λάβαμε αίτημα διαγραφής του συγκεκριμένου σχολίου και του προφίλ του μέλους που το ανάρτησε. Για τον λόγο αυτό, το σχόλιο αυτό έχει αφαιρεθεί. Διαβάστε περισσότερα στο άρθρο: Πώς και γιατί το προφίλ μέλους, οι αναρτήσεις, τα σχόλια διαγράφονται.

Ευχαριστώ πολύ, εύχομαι καλά Χριστούγεννα

Εικόνα ΒΑΡΒΑΡΑ ΜΑΓΚΟΝΑΚΗ

Ευχαριστω πολυ, εύχομαι καλά Χριστούγεννα με υγεία, ευτυχία και αισιοδοξία!!!

Δυστυχώς για τους ενήλικες Ασπεργκερ είναι δύσκολα

Εικόνα Ιωάννα Αλεξοπούλου

Δυστυχώς για τους ενήλικες Ασπεργκερ και τις οικογένειές τους τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Ο κάθε ενήλικας Ασπεργκερ είναι διαφορετικός δύσκολα κάνουν παρέες μεταξύ τους και εμείς οι γονείς ζούμε με την αγωνία τι μπορούν να κάνουν επαγγελματικά και προσωπικά καθώς τα χρόνια περνούν.

Kati. d είδα σχόλιο σου για το παλληκάρι σου

Εικόνα Μαμά 81

Εμένα ο δικός μου είναι 14 με Άσπεργκερ. Έχουμε περάσει πολύ μεγάλο πόλεμο εδώ Ελλάδα από το σύστημα παιδείας. Οι δάσκαλοι ήθελαν να τον ξεφορτωθούν ή να τον αφήσουν στην ίδια τάξη. Το όνειρο του είναι να γίνει game developer όπως ο δικός σου και ήδη έχει μιλήσει με ένα πανεπιστήμιο στην Αμερική που του είπαν ότι όταν τελειώσει το λύκειο θα τον πάρουν. Μου δίνει μεγάλη ελπίδα η περίπτωση σου. Τι κάνει τώρα ο δικός σου? Είναι ευτυχισμένος? Εγώ το μόνο που θέλω για τον δικό μου είναι να είναι ευτυχισμένος και ανεξάρτητος. 

Μια ερώτηση μόνο. Εμένα έχει και επιληψία (δεν επηρεάζεται από τα φώτα). Είναι άλλες μαμάδες με μεγάλους γιους με Άσπεργκερ και επιληψία? Πώς διαχειρίζεστε το να πάει να σπουδάσει μόνος? Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά

Το noesi.gr αξιοποιεί την κοινωνική συνεισφορά για να αναπτύσσει το μη κερδοσκοπικό έργο του, βάσει καταστατικού. Αν βλέπετε θετικά τη συμβολή του...


► Στείλετε γραμματόσημα. Αγοράστε διάφορα γραμματόσημα μικρής αξίας από τα ΕΛΤΑ π.χ. των 0,50€ ή 0,72€ ή 0,90€ και ταχυδρομήστε τα μέσα σε φάκελλο προς:

NOESI.gr — Μιστράλ 4 — Ν. Ψυχικό 154 51

► Δωρίστε χρόνο ομιλίας. Επισκεφτείτε ένα κατάστημα με είδη κινητής τηλεφωνίας και στείλτε χρόνο ανανέωσης ομιλίας στα νούμερα:

WIND F2G 6907643701, 6907643658

COSMOTE 6984751366, 6944987319, 6948986898

Στη σελίδα noesi.gr/ananoesi μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά για τους σκοπούς, που υποστηρίζονται δωρεάν από το noesi.gr.
Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Συντονίζουμε δίκτυα

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, προς διευκολύνση ενημέρωσης, υποστήριξης, συμβουλευτικής, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες του είναι δίκτυα, είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.
Βρείτε την Ομάδα σας εδώ.

Η 1η Ημερίδα του είδους!

Σας προσκαλούμε στην ημερίδα για οικογένειες παιδιών με αναπηρία, που οργανώνεται στην Κηφισιά, το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018 στο πλαίσιο του Προγράμματος "ΠΡΟΝΟΗΣΕ+©". Η ημερίδα απευθύνεται σε γονείς και άλλους συγγενείς παιδιών που έλαβαν διάγνωση σχετική με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες ή κάποια αναπηρία.
Μάθετε περισσότερα εδώ.
You must have Javascript enabled to use this form.