Επιδομα πρόνοιας μετά από ποσοστό αναπηρίας

Εικόνα Μαρια τ

Καλησπέρα, θα θελα να ρωτησω κατι.εδω και 2 χρονια κανω λογο- και εργο- στον μικρο μου και καταθετω στο ΙΚΑ αποδειξεις και παιρνω τα χρηματα πισω. Τώρα θα περασουμε ΚΕΠΑ  λογω ΔΑΔ και ψυχοκιντικης ανωριμοτητας, αν παρουμε ποσοστο αναπηριας και δικοιουμαστε επισδομα απο την προνοια θα συνεχισω να παιρνω και τα χρηματα απο το ΙΚΑ για τα μαθηματα του;;

Σχόλια

Άλλο το επίδομα και άλλο οι θεραπειες

Εικόνα Αλεξάνδρα

Ειτε πάρετε το επίδομα απο την προνοια ειτε οχι, θα συνεχίσει το ταμείο να σας καλύπτει τις θεραπείες κανονικά. Δεν έχει σχέση το ενα με το αλλο.

Σύνταξη και επίδομα αναπηρίας

Εικόνα Απόστολος Κοντομάνος

Παρακαλω θα ηθελα εαν μπορειτε να μου απαντησετε εαν δικαουμαστε καποιο βοηθητικο επιδομα απο τη προνοια  για τη μητερα μου για την περιθαλψη της που εχει χαρακτηριστει με 95% αναπηρια αλλα παιρνει συνταξη γηρατος. Η αναπηρια εκδηλωθηκε μετα τη συνταξη γηρατος. Ευχαριστω

Το noesi.gr αξιοποιεί την κοινωνική συνεισφορά για να αναπτύσσει το μη κερδοσκοπικό έργο του, βάσει καταστατικού. Αν βλέπετε θετικά τη συμβολή του...


► Στείλετε γραμματόσημα. Αγοράστε διάφορα γραμματόσημα μικρής αξίας από τα ΕΛΤΑ π.χ. των 0,50€ ή 0,72€ ή 0,90€ και ταχυδρομήστε τα μέσα σε φάκελλο προς:

NOESI.gr — Μιστράλ 4 — Ν. Ψυχικό 154 51

► Δωρίστε χρόνο ομιλίας. Επισκεφτείτε ένα κατάστημα με είδη κινητής τηλεφωνίας και στείλτε χρόνο ανανέωσης ομιλίας στα νούμερα:

WIND F2G 6907643701, 6907643658

COSMOTE 6984751366, 6944987319, 6948986898

Στη σελίδα noesi.gr/ananoesi μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά για τους σκοπούς, που υποστηρίζονται δωρεάν από το noesi.gr.
Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Συντονίζουμε δίκτυα

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, προς διευκολύνση ενημέρωσης, υποστήριξης, συμβουλευτικής, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες του είναι δίκτυα, είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.
Βρείτε την Ομάδα σας εδώ.

Η 1η Ημερίδα του είδους!

Σας προσκαλούμε στην ημερίδα για οικογένειες παιδιών με αναπηρία, που οργανώνεται στην Κηφισιά, το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018 στο πλαίσιο του Προγράμματος "ΠΡΟΝΟΗΣΕ+©". Η ημερίδα απευθύνεται σε γονείς και άλλους συγγενείς παιδιών που έλαβαν διάγνωση σχετική με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες ή κάποια αναπηρία.
Μάθετε περισσότερα εδώ.
You must have Javascript enabled to use this form.