Η αναγκαιότητα επιμόρφωσης των εκπαιδευτικών και ενημέρωσης των γονέων, για ανίχνευση - τροφοδότηση των παιδιών υψηλών δυνατοτήτων

Πανευρωπαϊκή πρωτοβουλία για ανάδειξη της "χαρισματικότητας" (ένας όρος που θα θέλαμε να εξαλειφθεί)
Σάβ, 24/02/2018 - 10:00

Το Σωματείο «Π.Α.Ι.Δ.Ε.Ι.Α. Αριστείας» και τα Εκπαιδευτήρια Γείτονα συνδιοργανώνουν ημερίδα ανοιχτή σε γονείς και εκπαιδευτικούς με θέμα: «Η αναγκαιότητα επιμόρφωσης των εκπαιδευτικών και ενημέρωσης των γονέων, για ανίχνευση - τροφοδότηση των παιδιών υψηλών δυνατοτήτων»

Η αναγκαιότητα επιμόρφωσης των εκπαιδευτικών και ενημέρωσης των γονέων, για ανίχνευση - τροφοδότηση των παιδιών υψηλών δυνατοτήτων.

Ομιλητές:

Θεοδόσης Τάσιος

  • Oμότιμος καθηγητής ΕΜΠ

Γιάννης Πανούσης

  • Ομότιμος καθηγητής ΕΚΠΑ, τέως υπουργός

Eυγενία Μαγουλά

  • Αναπληρώτρια καθηγήτρια Γλωσσολογίας ΕΚΠΑ

Γιώργος Πολίτης

  • Επίκουρος καθηγητής Κοινωνικής Φιλοσοφίας ΕΚΠΑ

Αλέξανδρος Σταμάτιος Αντωνίου

  • Επίκουρος καθηγητής Ψυχολογίας ΕΚΠΑ

Λαοκράτης Βάσσης

  • Φιλόλογος - Συγγραφέας

Ο Αντώνης Γκορτζής, πρόεδρος του ΕΒΕΝ και αντιπρόεδρος του «Π.Α.Ι.Δ.Ε.Ι.Α. Αριστείας», θα παρουσιάσει την «Πανευρωπαϊκή πρωτοβουλία για ανάδειξη της χαρισματικότητας». Έχουν κληθεί να παραστούν και να τοποθετηθούν επί του θέματος εκπρόσωποι από: Πρότυπα και ιδιωτικά Σχολεία, ΔΟΕ, ΟΛΜΕ, ΟΙΕΛΕ, Πανελλήνιο Σύνδεσμο Ιδιωτικών Σχολείων.

Θα συντονίσουν οι δημοσιογράφοι:

  • Κατερίνα Αντωνοπούλου
  • Άννα Γριμάνη

Τοποθεσία: Ίδρυμα Ευγενίδου, Συγγρού 387, Καλλιθέα

Ημερομηνία: Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018

Ώρα: 10.00 - 17.00

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Συντονίζουμε δίκτυα

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, προς διευκολύνση ενημέρωσης, υποστήριξης, συμβουλευτικής, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες του είναι δίκτυα, είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.
Βρείτε την Ομάδα σας εδώ.

Οδηγός υπηρεσιών

Κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο η πρόσφατη έκδοση του Οδηγού υπηρεσιών "Εκπαίδευση – Υγεία – Πρόνοια" Ελλάδας και Κύπρου από το NOESI.gr για γονείς, φοιτητές, εθελοντές, επαγγελματίες, εταιρείες ή οργανισμούς. Για να λάβετε δικό σας ηλεκτρονικό αντίγραφο δωρεάν, υποβάλλετε Αίτημα αποστολής Οδηγού υπηρεσιών.
Μάθετε περισσότερα εδώ.
You must have Javascript enabled to use this form.