Επιτάχυνση αλλαγών για την κοινωνική συνοχή

Με πρόσκληση του Δήμου Αθηναίων φορείς από επτά πόλεις του κόσμου παρουσιάσουν επιλεγμένα προγράμματα κοινωνικής καινοτομίας
Τετ, 29/11/2017 - 09:00

O Δήμος Αθηναίων εταίρος του προγράμματος “Επιτάχυνση αλλαγών για την κοινωνική συνοχή” προσκάλεσε στην Αθήνα φορείς από επτά πόλεις του κόσμου για να παρουσιάσουν επιλεγμένα προγράμματα κοινωνικής καινοτομίας. 

Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 9.30-14.00 στο Δημαρχιακό Μέγαρο.

Εκδήλωση του δήμου Αθηναίων: Επιτάχυνση αλλαγών για την κοινωνική συνοχή.

Στο πρόγραμμα συμμετέχουν οι δήμοι Βαρκελώνης, Λισσαβόνας, Ρότερνταμ και Στοκχόλμης. 

Τα πεδία των καινοτόμων δράσεων που θα παρουσιασθούν αφορούν την αντιμετώπιση της ανεργίας των νέων και των μακροχρόνια ανέργων, καθώς επίσης και του κοινωνικού αποκλεισμού των παιδιών.

 Στόχος είναι να ενημερωθούν οι αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου, δημόσιοι οργανισμοί, ΜΚΟ και κοινωνικοί εταίροι ώστε να υποστηριχθεί η μεταφορά των καινοτόμων δράσεων στην Αθήνα.  

Για περισσότερες πληροφορίες: 2103722128, 2103722156 και 2103722053

Το πρόγραμμα υλοποιείται με την ευγενική υποστήριξη του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος και του Ιδρύματος “laCaixa”.

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Συντονίζουμε δίκτυα

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, προς διευκολύνση ενημέρωσης, υποστήριξης, συμβουλευτικής, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες του είναι δίκτυα, είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.
Βρείτε την Ομάδα σας εδώ.

Η 1η Ημερίδα του είδους!

Σας προσκαλούμε στην ημερίδα για οικογένειες παιδιών με αναπηρία, που οργανώνεται στην Κηφισιά, το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018 στο πλαίσιο του Προγράμματος "ΠΡΟΝΟΗΣΕ+©". Η ημερίδα απευθύνεται σε γονείς και άλλους συγγενείς παιδιών που έλαβαν διάγνωση σχετική με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες ή κάποια αναπηρία.
Μάθετε περισσότερα εδώ.
You must have Javascript enabled to use this form.