Επιστημονική ημερίδα για το Σύνδρομο Asperger στα Ιωάννινα

Εικόνα NOESI.gr

Η EMPLOY οργανώνει επιστημονική ημερίδα με θέμα "Διευκόλυνση της Ένταξης Μαθητών με Σύνδρομο Asperger" με σκοπό να αναδείξει και αναλύσει τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει το άτομο με σύνδρομο Asperger από την αρχή της σχολικής ζωής του μέχρι την ενηλικίωση και  τις σύγχρονες υποστηρικτικές παρεμβάσεις που διευκολύνουν την ενταξιακή προσπάθεια όπως η ανάπτυξη των κοινωνικών και επικοινωνιακών ικανοτήτων η πρόληψη και αντιμετώπιση κρίσεων συμπεριφοράς και η δημιουργία υποστηρικτικών ομάδων. Επιπρόσθετα, θα αναλύσει τις συστημικές αλλαγές που απαιτούνται για την ενεργό εμπλοκή στην ενταξιακή εκπαιδευτική προσπάθεια όλων των εν δυνάμει παραγόντων αλλαγής της ποιότητας ζωής του παιδιού (γονείς, επαγγελματίες, συνομήλικοι, συγγενείς).

Η ημερίδα απευθύνεται σε επαγγελματίες της ειδικής αγωγής, εκπαιδευτικούς, φοιτητές σχετικών ειδικοτήτων αλλά και γονείς. 

Επιλέξαμε δύο μέλη του δικτύου Specials? που θα παρακολουθήσουν δωρεάν την ημερίδα:

Ημερομηνίες - Τόπος:

  • 5 Οκτωβρίου 2013 - Ρέθυμνο
  • 6 Οκτωβρίου 2013 - Ηράκλειο
  • 12 Οκτωβρίου 2013 - Αθήνα
  • 19 Οκτωβρίου 2013 - Ιωάννινα

Σχόλια

Πού γίνεται η ημερίδα στην Αθήνα για το Asperger;

Εικόνα Φωτεινή Σαπλατερα

Όποιος ξέρει ας μου απαντήσει, ευχαριστώ.

like0

Δείτε τα συνημμένα αρχεία

Εικόνα NOESI.gr

Παραπάνω, έχουμε επισυνάψει τα αρχεία με πληροφορίες για κάθε μία από τις ημερίδες. Χτες μας πετύχαμε την ώρα της ανάρτησης και δεν είχαν ανέβει όλες οι σχετικές πληροφορίες.

like0

Προσφορές

Εικόνα nik14 theo

Θα ήθελα να ρωτήσω αν ισχύει η δωρεάν συμμετοχή για τα Ιωάννινα. 

like0

Ναι φυσικά, ισχύει

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος

Μία σημαντική διευκρίνηση είναι ότι η δωρεάν θέσεις αφορούν τα μέλη του δικτύου Specials. Αποτελεί ενέργεια με σκοπό να συμβάλλουμε στη δια βίου μάθηση των επαγγελματιών που παρουσιάζουμε σε γονείς και φορείς, μέσω πρότυπων επαγγελματικών προφίλ και βιογραφικών.

  • Μπορείτε να δείτε εδώ τι είναι το δίκτυο:
    www.noesi.gr/specials
  • Μπορείτε να δείτε εδώ πληροφορίες για το πώς μπορείτε να ενταχθείτε:
    www.noesi.gr/specials/apply
like0
Διαφήμιση — Ζητήστε προσφορά

Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr | Τι είναι και πώς λειτουργεί;

Εικόνα NOESI.gr

Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr.Το Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr βασίζονται σε μία διαδικτυακή πλατφόρμα τηλεργασίας, προσαρμοσμένη στον τομέα της υγείας και της εκπαίδευσης. Η πλατφόρμα παρέχει πρόσβαση σε εργαλεία που λειτουργούν εξ αποστάσεως, μέσω internet. Το Ψηφιακό Γραφείο μπορεί να συνδέεται και να υποστηρίζεται από τη Γραμματεία του NOESI.gr, ώστε να εμπλουτίζεται διαρκώς με νέο υλικό. Παρέχεται με την τεχνική υποστήριξη της Google.

Εφαρμογές του Ψηφιακού Γραφείου από το NOESI.gr.

Εικόνα συνδέσμου προς επίσκεψη.​ Μάθετε περισσότερα.

Τι είναι και τι παρέχει το Δίκτυο επαγγελματιών (SPECIALS)

Λογότυπο Δικτύου επαγγελματιών SPECIALS ® NOESI.gr.Επαναφέρουμε τον κατάλογο επαγγελματιών, γνωστό με τον διακριτικό τίτλο Δίκτυο SPECIALS®. Ένα δίκτυο διαπιστευμένων μελών εξειδικευμένων σε διάγνωση και αξιολόγηση, εκπαίδευση - αποκατάσταση, υποστήριξη - συμβουλευτική, στους τομείς της ειδικής αγωγής, υγείας και πρόνοιας.

Διαπιστευτείτε από το NOESI.gr.
Εικόνα συνδέσμου προς επίσκεψη.​ Μάθετε περισσότερα.

Τα πρώτα μέλη έχουν ενταχθεί στο δίκτυο.
Εικόνα συνδέσμου προς επίσκεψη.​ Βρείτε επαγγελματία.

Τι είναι και τι παρέχουν οι Συνεργατικές Ομάδες στο NOESI.gr;

Ο κατάλογος επαγγελματιών με διαπιστευμένους επαγγελματίες από το NOESI.gr.Οι Συνεργατικές Ομάδες δημιουργήθηκαν στις αρχές της δεκαετίας 2010-2020 από χίλιες (1.000) θέσεις μελών του NOESI.gr, που διέθεταν πρόσβαση σε μία ειδική πλατφόρμα (Google Workspace) που λειτούργησε έως το 2022 με ετήσιο κόστος 72.000$ με χορηγία της Google ειδικά σχεδιασμένη για συνέργειες!

Εικόνα συνδέσμου προς επίσκεψη.​ Μάθετε περισσότερα.

Διαφήμιση — Ζητήστε προσφορά
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.