Δικαιώματα στο Δημόσιο

Εικόνα m.linou

Καλήμερα, έχω κανει διπλή μαστεκτομή και το ΚΕΠΑ? μου έδωσε αναπηρία 67% για ένα χρόνο. Είμαι δασκάλα και δουλεύω. Δικαιούμαι μείωση ωραρίου και απαλλαγή από την εφημερία; Επίσης εκτός από την Εφορία, που άλλου μπορώ να χρησιμοποίησω το χαρτί αναπηρίας;

Ευχαριστώ πολύ

Σχόλια

Για το θέμα της εφημερίας...

Εικόνα winnie74

Από την εφημερία απαλλάσσονται μόνο ο Διευθυντής και ο Υποδιευθυντής του σχολείου, ΑΛΛΑ σε εξαιρετικές περιπτώσεις με απόφαση του συλλόγου διδασκόντων, μπορεί να απαλλαγεί εκπ/κός από την εφημερία, όταν διαπιστώνεται ότι ειδικός λόγος δεν του επιτρέπει να εκτελεί τα ειδικά αυτά καθήκοντα.

Αν δηλαδή συμφωνήσουν όλα τα μέλη του συλλόγου σας (με σύνταξη πρακτικού βέβαια), τότε μπορεί να υπάρξει απαλλαγή από την εφημερία.

Λαμβάνετε ...Nousletter; Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Γιατί συντονίζουμε δίκτυα;

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, ώστε να διευκολύνονται ενημέρωση, υποστήριξη και συμβουλευτική, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση, την επαγγελματική κατάρτιση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.

Βρείτε μια "γειτονιά" εδώ.
 

Νέος Οδηγός "Προνόησε"!

Κυκλοφόρησε η τελευταία έκδοση του Οδηγού υπηρεσιών "Εκπαίδευση - Υγεία - Πρόνοια" Ελλάδας και Κύπρου από το NOESI.gr. Απευθύνεται σε γονείς, φοιτητές, εθελοντές, ιδιώτες επαγγελματίες και στελέχη εταιριών ή οργανισμών. Για να λάβετε ηλεκτρονικό δικό σας αντίγραφο δωρεάν, υποβάλλετε Αίτημα αποστολής Οδηγού υπηρεσιών.

Μάθετε περισσότερα εδώ.