Δικαιώματα στο Δημόσιο

Εικόνα m.linou

Καλήμερα, έχω κανει διπλή μαστεκτομή και το ΚΕΠΑ? μου έδωσε αναπηρία 67% για ένα χρόνο. Είμαι δασκάλα και δουλεύω. Δικαιούμαι μείωση ωραρίου και απαλλαγή από την εφημερία; Επίσης εκτός από την Εφορία, που άλλου μπορώ να χρησιμοποίησω το χαρτί αναπηρίας;

Ευχαριστώ πολύ

Σχόλια

Για το θέμα της εφημερίας...

Εικόνα winnie74

Από την εφημερία απαλλάσσονται μόνο ο Διευθυντής και ο Υποδιευθυντής του σχολείου, ΑΛΛΑ σε εξαιρετικές περιπτώσεις με απόφαση του συλλόγου διδασκόντων, μπορεί να απαλλαγεί εκπ/κός από την εφημερία, όταν διαπιστώνεται ότι ειδικός λόγος δεν του επιτρέπει να εκτελεί τα ειδικά αυτά καθήκοντα.

Αν δηλαδή συμφωνήσουν όλα τα μέλη του συλλόγου σας (με σύνταξη πρακτικού βέβαια), τότε μπορεί να υπάρξει απαλλαγή από την εφημερία.

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Συντονίζουμε δίκτυα

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, προς διευκολύνση ενημέρωσης, υποστήριξης, συμβουλευτικής, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες του είναι δίκτυα, είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.
Βρείτε την Ομάδα σας εδώ.

Οδηγός υπηρεσιών

Κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο η πρόσφατη έκδοση του Οδηγού υπηρεσιών "Εκπαίδευση – Υγεία – Πρόνοια" Ελλάδας και Κύπρου από το NOESI.gr για γονείς, φοιτητές, εθελοντές, επαγγελματίες, εταιρείες ή οργανισμούς. Για να λάβετε δικό σας ηλεκτρονικό αντίγραφο δωρεάν, υποβάλλετε Αίτημα αποστολής Οδηγού υπηρεσιών.
Μάθετε περισσότερα εδώ.
You must have Javascript enabled to use this form.