Ελεύθερη πρόσβαση στο ψηφιακό Concert Hall της Φιλαρμονικής του Βερολίνου, όσο μένουμε σπίτι!

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος

Η Φιλαρμονική του Βερολίνου, κατά πολλούς η καλύτερη ορχήστρα της Ευρώπης, διαθέτει ελεύθερη πρόσβαση στο ψηφιακό concert hall της για έναν μήνα. Η διαδικασία είναι απλή: εξαργυρώνετε τον κωδικό BERLINPHIL από την ιστοσελίδα εδώ. Όσοι έχετε μεγάλη οθόνη στο σπίτι ή smart TV πραγματικά θα το ευχαριστηθείτε. Ο δε ήχος είναι ψηφιακός και απαράμιλλης ποιότητας.

Ελεύθερη πρόσβαση στο ψηφιακό Concert Hall της Φιλαρμονικής του Βερολίνου, όσο μένουμε σπίτι λόγω του COVID-19.

(*) https://www.digitalconcerthall.com/en/home 

Ξεκινήστε με κάτι εμπνευστικό! Tις δύο συναυλίες που έδωσε η διάσημη ορχήστρα στην Αθήνα σε πολύ διαφορετικές αλλά ιστορικές συγκυρίες και οι δύο στον κύκλο «European Concert», τις συναυλίες που διοργανώνονται κάθε Μάιο με αφορμή την επέτειο της Συνθήκης της Ρώμης. 

Η πρώτη συναυλία είναι από τον «μακρινό» Μάιο του 2004, στο Ηρώδειο εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας με σολίστ τον Ντάνιελ Μπαρενμπόιμ σε έργα Μπραμς. Υπέροχο. Ο Μπαρενμπόιμ είναι στην ομάδα των «μπετοβενικών» σολίστ και με δεδομένο ότι ο Μπραμς είναι ο πλέον «πιστός» θιασώτης του «μπετοβενισμού» ερμηνεύει όλα του τα έργα συγκλονιστικά. Ακούτε/βλέπετε τη συναυλία στο Ηρώδειο εδώ.

Η δεύτερη συναυλία δόθηκε σε μια επεισοδιακή, για τη χώρα, περίοδο: τον Μάιο του 2015, στο Μέγαρο Μουσικής, με σολίστ τότε τον Λεωνίδα Καβάκο, σε έργα Ροσίνι, Σούμαν και Σιμπέλιους. Αγαπούμε τον Λεωνίδα Καβάκο όχι βέβαια γιατί είναι Έλληνας ή πολύ μεγάλος σολίστ αλλά θεωρείται ένας από τους πιο «ορχηστρικούς» σολίστ που υποτάσσει τη βιρτουοζιτέ στη μπαγκέτα του διευθυντή της ορχήστρας. Βλέπετε και ακούτε τη συναυλία εδώ.

Πηγή πληροφοριών: www.factnews.gr


Μάθετε περισσότερα για άλλες πρωτοβουλίες!


Οδηγοί έτοιμοι προς χρήση!

Όλο το υλικό μας από τους επαγγελματίες διαθέσιμο εξ αποστάσεως!

Αναπτύσσουμε εργαλεία που θα βοηθήσουν φορείς και άτομα που βρίσκονται σε θέση λήψης αποφάσεων να συμβάλλουν στην προφύλαξη από τον νέο κορωνοϊό και τις επιπλοκές του (COVID-19). Οδηγοί για την προφύλαξη στο σπίτι (και στις ΣΥΔ), εργαλεία για να μιλήσετε για τον κορωνοϊό και την πανδημία στα παιδιά, εργαλείο Easy-To-Read για άτομα με νοητική υστέρηση και αυτισμό που τους μιλά για την περιπέτεια που ζούμε, ιδέες για το σπίτι ώστε να μένουμε πιο ευχάριστα στο σπίτι, τώρα που είναι σημαντικό να μείνουμε στο σπίτι!

► Δείτε αναλυτικά όλο το Έτοιμο προς χρήση υλικό για την προφύλαξη από την πανδημία (COVID-19) του νέου κορωνοϊού (SARS-CoV-2) για ευπαθείς ομάδες και ΑμεΑ από το NOESI.gr.


Γνωρίζετε τι είναι η πρωτοβουλία Ψηφιακή Αλληλεγγύη των Συνεργατικών Ομάδων;

Συμβάλλουμε στη δυνατότητα των επαγγελματιών να εργαστούν αλλά και να επιμορφωθούν από το σπίτι, στο πλαίσιο των μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού (COVID-19). Διαθέτουμε δωρεάν χίλιους (1.000) επαγγελματικούς λογαριασμούς συνεργατικών ομάδων στην πλατφόρμα GSuite @noesi.gr (Premium Edition) σε επιστήμονες του πεδίου μας, προκειμένου να συμμετέχουν σε μια συλλογική προσπάθεια ανάπτυξης εξ αποστάσεως υπηρεσιών για άτομα που πλήττονται από την πανδημία σε όλη την Ελλάδα.

► Μάθετε περισσότερα στο www.noesi.gr/digitalsolidarity

Διαφήμιση — Ζητήστε προσφορά

Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr | Τι είναι και πώς λειτουργεί;

Εικόνα NOESI.gr

Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr.Το Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr βασίζονται σε μία διαδικτυακή πλατφόρμα τηλεργασίας, προσαρμοσμένη στον τομέα της υγείας και της εκπαίδευσης. Η πλατφόρμα παρέχει πρόσβαση σε εργαλεία που λειτουργούν εξ αποστάσεως, μέσω internet. Το Ψηφιακό Γραφείο μπορεί να συνδέεται και να υποστηρίζεται από τη Γραμματεία του NOESI.gr, ώστε να εμπλουτίζεται διαρκώς με νέο υλικό. Παρέχεται με την τεχνική υποστήριξη της Google.

Εφαρμογές του Ψηφιακού Γραφείου από το NOESI.gr.

Εικόνα συνδέσμου προς επίσκεψη.​ Μάθετε περισσότερα.

Τι είναι και τι παρέχει το Δίκτυο επαγγελματιών (SPECIALS)

Λογότυπο Δικτύου επαγγελματιών SPECIALS ® NOESI.gr.Επαναφέρουμε τον κατάλογο επαγγελματιών, γνωστό με τον διακριτικό τίτλο Δίκτυο SPECIALS®. Ένα δίκτυο διαπιστευμένων μελών εξειδικευμένων σε διάγνωση και αξιολόγηση, εκπαίδευση - αποκατάσταση, υποστήριξη - συμβουλευτική, στους τομείς της ειδικής αγωγής, υγείας και πρόνοιας.

Εικόνα συνδέσμου προς επίσκεψη.​ Μάθετε περισσότερα.
Εικόνα συνδέσμου προς επίσκεψη.​ Βρείτε επαγγελματία.

Διαφήμιση — Ζητήστε προσφορά
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.