Ιούλιος: Μήνας Δωρεάν Αξιολογήσεων Για Άτομα Με ΔΑΦ

Εικόνα ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΕΦΗΒΟΥ

Γνωρίστε τον «Ηλίανθο»!

Ο «Ηλίανθος» της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας «Κέντρο Παιδιού και Εφήβου» προσφέρει τον Ιούλιο δωρεάν αξιολόγηση ατόμων με Διαταραχές Αυτιστικού Φάσματος (Δ.Α.Φ.) ηλικίας από 5 ετών, εφήβους και νεαρούς ενήλικες.

Στον «Ηλίανθο» πιστεύουμε στην καινοτομία και την εφαρμογή νέων θεραπευτικών προγραμμάτων που αποδεδειγμένα λειτουργούν προς όφελος των ατόμων με ΔΑΦ. Η θεραπευτική  προσέγγιση στηρίζεται στη μεγιστοποίηση των δυνατοτήτων του ατόμου με αυτισμό, εφαρμόζοντας σύγχρονες και αποτελεσματικές μεθόδους, με στόχο την βελτίωση της ποιότητας ζωής του καθώς και της οικογένειάς του.

Κοινωνικοποίηση -  Επικοινωνία - Λειτουργικότητα - Αυτονομία

Μέσα από τη σύνθεση διαφορετικών μεθόδων στην αποκατάσταση ατόμων με ΔΑΦ (TEACCH, ABA, PECS, Κοινωνικές Ιστορίες, Αισθητηριακή ολοκλήρωση, Κινησιοπαιδαγωγική μέθοδος Sherborne, Intensive Interaction κ.ά.), τα θεραπευτικά προγράμματα έχουν κεντρικό άξονα την κοινωνικοποίηση, την επικοινωνία και τη βελτίωση της λειτουργικότητας και της αυτονομίας των εξυπηρετούμενων.

Δώστε στα άτομα με αυτισμό τις ευκαιρίες που τους αξίζουν!

Πέρα από τις κλασικές συνεδρίες Εργοθεραπείας, Λογοθεραπείας και Ψυχοπαιδαγωγικού Προγράμματος μερικά από τα εναλλακτικά προγράμματα που στοχεύουν στις εξατομικευμένες ανάγκες των ατόμων με ΔΑΦ είναι:

-Ψυχοθεραπεία Κοινωνικής & Συναισθηματικής Ανάπτυξης

-Προσαρμοσμένη Φυσική Αγωγή (Γυμναστική)

-Κοινωνική Λέσχη

-Ψυχοκινητικό Πρόγραμμα

-Μουσικοθεραπεία

-Δημιουργική Απασχόληση / Φύλαξη το Σαββατοκύριακο

-Πρόγραμμα εκπαίδευσης στην αυτόνομη διαβίωση ια νεαρούς ενήλικες με Αυτισμό Υψηλής Λειτουργικότητας)

Ελάτε να γνωρίσετε την επιστημονική μας ομάδα και να δείτε τον τρόπο που δουλεύουμε!

Πληροφορίες-Ραντεβού: «Ηλίανθος» Εξειδικευμένο Κέντρο Διάγνωσης και Αποκατάστασης Ατόμων με ΔΑΦ, Χρυσολωρά 10-12, Περιστέρι (Στάση Μετρό Άγιος Αντώνιος), τηλ. 2105782341,: ilianthos@kpechios.gr, www.kpechios.gr

Εξώφυλλο του Οδηγού υπηρεσιών με τον διακριτικό τίτλο ΠΡΟΝΟΗΣΕ του NOESI.gr.Μάθετε περισσότερα για το Κέντρο "ΗΛΙΑΝΘΟΣ" στον Οδηγό υπηρεσιών στη σελίδα www.noesi.gr/pronoise/ilianthos
Διαφήμιση — Ζητήστε προσφορά

Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr | Τι είναι και πώς λειτουργεί;

Εικόνα NOESI.gr

Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr.Το Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr βασίζονται σε μία διαδικτυακή πλατφόρμα τηλεργασίας, προσαρμοσμένη στον τομέα της υγείας και της εκπαίδευσης. Η πλατφόρμα παρέχει πρόσβαση σε εργαλεία που λειτουργούν εξ αποστάσεως, μέσω internet. Το Ψηφιακό Γραφείο μπορεί να συνδέεται και να υποστηρίζεται από τη Γραμματεία του NOESI.gr, ώστε να εμπλουτίζεται διαρκώς με νέο υλικό. Παρέχεται με την τεχνική υποστήριξη της Google.

Εφαρμογές του Ψηφιακού Γραφείου από το NOESI.gr.

Εικόνα συνδέσμου προς επίσκεψη.​ Μάθετε περισσότερα.

Τι είναι και τι παρέχει το Δίκτυο επαγγελματιών (SPECIALS)

Λογότυπο Δικτύου επαγγελματιών SPECIALS ® NOESI.gr.Επαναφέρουμε τον κατάλογο επαγγελματιών, γνωστό με τον διακριτικό τίτλο Δίκτυο SPECIALS®. Ένα δίκτυο διαπιστευμένων μελών εξειδικευμένων σε διάγνωση και αξιολόγηση, εκπαίδευση - αποκατάσταση, υποστήριξη - συμβουλευτική, στους τομείς της ειδικής αγωγής, υγείας και πρόνοιας.

Εικόνα συνδέσμου προς επίσκεψη.​ Μάθετε περισσότερα.
Εικόνα συνδέσμου προς επίσκεψη.​ Βρείτε επαγγελματία.

Διαφήμιση — Ζητήστε προσφορά
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.