Το Κέντρο Ειδικών Ατόμων η "Χαρά" ζητά φροντιστή /-τρια ΑμεΑ

Εικόνα ΧΑΡΑ

Λογότυπο για το Κέντρο Ειδικών Ατόμων & Οικοτροφείο — Χαρά.Το Kέντρο Ειδικών Ατόμων «Χαρά» αναζητά να προσλάβει για την κάλυψη αναγκών Φροντιστή /-τρια ΑμεΑ. Η θέση που προσφέρεται είναι εργασίας πλήρους απασχόλησης με κυλιόμενο ωράριο.

  • Αποστολή βιογραφικών: info@kea-hara.gr
  • Πληροφορίες: 2106666702

(*) Η προκήρυξη διακινήθηκε προς τα διαπιστευμένα μέλη? στις 08/11/2017.


Το Κέντρο Ειδικών Ατόμων & Οικοτροφείο "η Χαρά" αποτελεί στέγη φιλοξενίας 50 παιδιών με σοβαρά νοητικά και σωματικά προβλήματα. Λειτουργεί από το 1983 ως φιλανθρωπικό Σωματείο. Το 1986 μετά από δωρεά ιδιώτη δημιουργήθηκε η ιδιόκτη­τη στέγη στην Παλλήνη Αττικής. Η κατασκευή του νέου κτιρίου έκτασης 2.800 τ.μ. ολοκληρώθηκε τον Μάρτιο 2005. Τα παιδιά που φιλοξενούνται στο οικοτροφείο έχουν χαμηλό δεί­κτη νοημοσύνης και τους προσφέρεται εξειδικευμένη φροντίδα εφ' όρου ζωής.

Οδηγός Υπηρεσιών από το NOESI.grΜπορείτε να μάθετε περισσότερα για το Κέντρο ΧΑΡΑ στην παρουσίαση του Οδηγού υπηρεσιών στην ιστοσελίδα noesi.gr/pronoise/xara
Η προκήρυξη αυτή αναρτήθηκε στις συνεργατικές ομάδες στις 08/11/2017. Πάρτε μία γεύση! Δείτε τον χάρτη των Προκηρύξεων και τον χάρτη των Ημερίδων (ενημερώνονται καθημερινά). Μάθετε περισσότερα: www.noesi.gr/coworking.
Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Συντονίζουμε δίκτυα

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, προς διευκολύνση ενημέρωσης, υποστήριξης, συμβουλευτικής, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες του είναι δίκτυα, είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.
Βρείτε την Ομάδα σας εδώ.

Οδηγός υπηρεσιών

Κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο η πρόσφατη έκδοση του Οδηγού υπηρεσιών "Εκπαίδευση – Υγεία – Πρόνοια" Ελλάδας και Κύπρου από το NOESI.gr για γονείς, φοιτητές, εθελοντές, επαγγελματίες, εταιρείες ή οργανισμούς. Για να λάβετε δικό σας ηλεκτρονικό αντίγραφο δωρεάν, υποβάλλετε Αίτημα αποστολής Οδηγού υπηρεσιών.
Μάθετε περισσότερα εδώ.
You must have Javascript enabled to use this form.