Μετακινήσεις παιδιων με αναπηρία που φοιτούν σε ειδικά σχολεία

Εικόνα Natasha

Καλημέρα σας, ξέρει κάποιος να με ενημερώσει σχετικά με τις μετακινήσεις των παιδιών με αναπηρία σε ειδικά σχολεία, πώς πρέπει να γίνεται; Όταν δηλαδή έρχεται το σχολικό να πάρει το παιδί ή να το φέρει πίσω μετά το σχολείο, ποιο πρέπει να είναι το σημείο συνάντησης αυτό που βολεύει το παιδί ή αυτό που βολεύει τον οδηγό του λεωφορείου; Υπάρχει κάπου κάποια αναφορά που να λέει τι πρέπει να γίνεται στη μεταφορά των παιδιών;

Ευχαριστώ .

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Συντονίζουμε δίκτυα

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, προς διευκολύνση ενημέρωσης, υποστήριξης, συμβουλευτικής, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες του είναι δίκτυα, είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.
Βρείτε την Ομάδα σας εδώ.

Οδηγός υπηρεσιών

Κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο η πρόσφατη έκδοση του Οδηγού υπηρεσιών "Εκπαίδευση – Υγεία – Πρόνοια" Ελλάδας και Κύπρου από το NOESI.gr για γονείς, φοιτητές, εθελοντές, επαγγελματίες, εταιρείες ή οργανισμούς. Για να λάβετε δικό σας ηλεκτρονικό αντίγραφο δωρεάν, υποβάλλετε Αίτημα αποστολής Οδηγού υπηρεσιών.
Μάθετε περισσότερα εδώ.
You must have Javascript enabled to use this form.