Ομάδα γονέων παιδιών που πάσχουν από επιληψία

Εικόνα Ιωάννα Αντρε

Καλησπέρα υπάρχει κάποια ομάδα γονέων με παιδιά που πάσχουν από επιληψια?

Σχόλια

Πληροφορίες για την επιληψία

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος

Γεια σας, 

Δεν ξέρω αν γνωρίζετε για την 24ωρη Γραμμή Παιδικής Επιληψίας (ΓΠΕ) –Γραμμή Πρώτης Βοήθειας που λειτουργεί από τον Ιατρείο Παιδικής Επιληψίας της Γ’ Παιδιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου «ΑΤΤΙΚΟΝ».

Ακόμη δείτε τη σελίδα μας https://www.noesi.gr/topics/epilipsia — εκεί θα βρείτε άλλες αναρτήσεις γονέων με παιδιά με επιληψία. Ακόμη δεν έχουμε δημιουργήσει ομάδα για την επιληψία στο www.noesi.gr/groups.

like0

Δείτε τους Συλλόγους για την επιληψία

Εικόνα NOESI.gr

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΛΗΨΙΑΣ

O Πανελλήνιος Επιστημονικός Σύλλογος κατά της Επιληψίας (Π.Ε.Σ.Ε.) ιδρύθηκε το 1993 στην Αθήνα ως μη κερδοσκοπικός σύλλογος. Απευθύνεται σε ιατρούς και άλλους επαγγελματίες της υγείας με ενεργό δράση στην επιληψία.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΛΗΨΙΑΣ

H Ελληνική Εθνική Ένωση κατά της Επιληψίας (E.E.E.E.) ιδρύθηκε το 1956 με έδρα την Αθήνα. Πρόκειται για έναν μη κερδοσκοπικό Σύλλογο που σκοπεύει στη σωστή και επιστημονική ενημέρωση για την επιληψία, την καλύτερη ποιότητα ζωής των ατόμων με επιληψία και την εξάλειψη του κοινωνικού στίγματος που συνοδεύει τα άτομα με επιληψία.

Λογότυπο της Ελληνικής Εθνικής Ένωσης κατά της Επιληψίας.

like0
Διαφήμιση — Ζητήστε προσφορά

Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr | Τι είναι και πώς λειτουργεί;

Εικόνα NOESI.gr

Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr.Το Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr βασίζονται σε μία διαδικτυακή πλατφόρμα τηλεργασίας, προσαρμοσμένη στον τομέα της υγείας και της εκπαίδευσης. Η πλατφόρμα παρέχει πρόσβαση σε εργαλεία που λειτουργούν εξ αποστάσεως, μέσω internet. Το Ψηφιακό Γραφείο μπορεί να συνδέεται και να υποστηρίζεται από τη Γραμματεία του NOESI.gr, ώστε να εμπλουτίζεται διαρκώς με νέο υλικό. Παρέχεται με την τεχνική υποστήριξη της Google.

Εφαρμογές του Ψηφιακού Γραφείου από το NOESI.gr.

Εικόνα συνδέσμου προς επίσκεψη.​ Μάθετε περισσότερα.

Τι είναι και τι παρέχει το Δίκτυο επαγγελματιών (SPECIALS)

Λογότυπο Δικτύου επαγγελματιών SPECIALS ® NOESI.gr.Επαναφέρουμε τον κατάλογο επαγγελματιών, γνωστό με τον διακριτικό τίτλο Δίκτυο SPECIALS®. Ένα δίκτυο διαπιστευμένων μελών εξειδικευμένων σε διάγνωση και αξιολόγηση, εκπαίδευση - αποκατάσταση, υποστήριξη - συμβουλευτική, στους τομείς της ειδικής αγωγής, υγείας και πρόνοιας.

Εικόνα συνδέσμου προς επίσκεψη.​ Μάθετε περισσότερα.
Εικόνα συνδέσμου προς επίσκεψη.​ Βρείτε επαγγελματία.

Διαφήμιση — Ζητήστε προσφορά
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.