Ψάχνουμε τους καλύτερους "ειδικούς"!

Εικόνα NOESI.gr

To NOESI.gr προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους να στείλουν το βιογραφικό τους, προκειμένου να αξιολογήσουμε τη δυνατότητά τους να ενταχθούν στο δίκτυο επαγγελματιών "Specials" που συντονίζει και παρουσιάζει το NOESI.gr σε Ελλάδα και Κύπρο. To δίκτυο αποτελείται από επαγγελματίες ειδικευμένους στην αξιολόγηση, την αποκατάσταση, την υποστήριξη και συμβουλευτική, στους τομείς της εκπαίδευσης, της υγείας και της πρόνοιας.

Αναζητούμε εργο- λογο- φυσικο- θεραπευτές, καθηγητές φυσικής αγωγής, εκπαιδευτικούς, δασκάλους, νηπιαγωγούς, ειδικούς παιδαγωγούς, ψυχιάτρους, ψυχολόγους, κοινωνικούς λειτουργούς, δραματο- παιγνιο- μουσικο- θεραπευτές κ.ά.

Το δίκτυο είναι συνδρομητικό, για όλες τις ειδικότητες. Εφόσον εγκριθεί η αίτησή σας, οι επαγγελματίες αναρτούν τα βιογραφικά μαζί με τα επαγγελματικά προφίλ τους, σε μία αποκλειστικά δική τους ιστοσελίδα. Η ετήσια συνδρομή στο δίκτυο "Specials" είναι 98,40€ ή 49,20€ για ένα εξάμηνο. Δείτε αναλυτικά τα προγράμματα και τον τιμοκατάλογο συνδρομητών εδώ.

Βρίσκεστε εκτός Αττικής!; Εάν εγκρίνουμε την αίτησή σας, έχετε έναν δωρεάν μήνα παρουσίασης στο δίκτυο. Μετά αποφασίζετε εάν θα ενεργοποιήσετε τη συνδρομή σας. Καμία υποχρέωση πληρωμής για ένα μήνα (δωρεάν μηνιαία συνδρομή). - Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ!


Για να υποβάλλετε αίτηση ένταξης στο δίκτυο επαγγελματιών "Specials":

  • Στείλτε μας μέσω E-mail το βιογραφικό σας. Το δίκτυο ακολουθεί το πρότυπο Europass αν και δεν είναι υποχρεωτικό το βιογραφικό σας να ακολουθεί το πρότυπο αυτό. Πάντως, το πρότυπο CV - Europass που ακολουθεί το δίκτο "Specials" θα το βρείτε σε μορφή MS Word (.doc) και Open Office Document (.odt). Επίσης, εάν φτιάξετε το βιογραφικό σας στο πρότυπο Europass, θα χρειαστεί να αυτο-αξιολογήσετε την ικανότητά σας στις γλώσσες που μιλάτε (προφορικά και γραπτά) - δείτε το "Έντυπο αξιολόγηση ξένων γλωσσών".
  • Συντάξτε και στείλτε μας μέσω E-mail ένα επαγγελματικό προφίλ. Είναι το κείμενο που παρουσιάζει τον κάθε επαγγελματία. Μπορείτε να πάρετε ιδέες ανάλογα την ειδικότητά σας στην κεντρική σελίδα του δικτύου "Specials" ή παρακάτω.

Ειδικότητες που πλαισιώνουν το δίκτυο "Specials"

Υπηρεσίες που παρέχονται στο δίκτυο "Specials"

Πρότυπο δίκτυο επαγγελματιών.

Όλοι οι επαγγελματίες που παρουσιάζονται στο δίκτυο "Specials" του NOESI.gr έχουν αναρτημένο ένα πλήρες βιογραφικό, δομημένο με πρότυπο τρόπο, ώστε να περιέχει μία ακριβή και πλήρη παρουσίαση της επαγγελματικής εμπειρίας και κατάρτισης που διαθέτουν.

Δωρεάν επιμόρφωση (2.800€) στο δίκτυο "Specials"!

Το 2012-2013, τo NOESI.gr εξασφάλισε δωρεάν συμμετοχές συνολικής αξίας 2.800 ευρώ για τα μέλη του δικτύου "Specials"! Για του χρόνου, έχουμε ήδη εξασφαλίσει αυτό το ποσό (!) και συνεχίζουμε να αναπτύσσουμε το μεγαλύτερο δίκτυο επαγγελματιών στο πλαίσιο "Ειδική εκπαίδευση - Υγεία - Πρόνοια 2014", πανελλαδικά. Δείτε περισσότερα για την δωρεάν επιμόρφωση εδώ.

Διαφήμιση — Ζητήστε προσφορά

Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr | Τι είναι και πώς λειτουργεί;

Εικόνα NOESI.gr

Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr.Το Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr βασίζονται σε μία διαδικτυακή πλατφόρμα τηλεργασίας, προσαρμοσμένη στον τομέα της υγείας και της εκπαίδευσης. Η πλατφόρμα παρέχει πρόσβαση σε εργαλεία που λειτουργούν εξ αποστάσεως, μέσω internet. Το Ψηφιακό Γραφείο μπορεί να συνδέεται και να υποστηρίζεται από τη Γραμματεία του NOESI.gr, ώστε να εμπλουτίζεται διαρκώς με νέο υλικό. Παρέχεται με την τεχνική υποστήριξη της Google.

Εφαρμογές του Ψηφιακού Γραφείου από το NOESI.gr.

Εικόνα συνδέσμου προς επίσκεψη.​ Μάθετε περισσότερα.

Τι είναι και τι παρέχει το Δίκτυο επαγγελματιών (SPECIALS)

Λογότυπο Δικτύου επαγγελματιών SPECIALS ® NOESI.gr.Επαναφέρουμε τον κατάλογο επαγγελματιών, γνωστό με τον διακριτικό τίτλο Δίκτυο SPECIALS®. Ένα δίκτυο διαπιστευμένων μελών εξειδικευμένων σε διάγνωση και αξιολόγηση, εκπαίδευση - αποκατάσταση, υποστήριξη - συμβουλευτική, στους τομείς της ειδικής αγωγής, υγείας και πρόνοιας.

Εικόνα συνδέσμου προς επίσκεψη.​ Μάθετε περισσότερα.
Εικόνα συνδέσμου προς επίσκεψη.​ Βρείτε επαγγελματία.

Διαφήμιση — Ζητήστε προσφορά
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.